סקר

Eran911

New member
סקר ../images/Emo13.gif

טוב מתחיל קצת לשעמם פה כי אף אחד לא כותב כלום. אז סתם חשבתי שזה יהיה מעניין לדעת את מי אתם הכי אוהבים מבין ארבעת חברי הלהקה ולמה? אני אישית הכי אוהב את מיינארד מגלל הקול המדהים והמילים השנונות. אחר כך את אדם מגלל שהכלי נגינה שאני הכי מתקשר עליו הוא גיטרה. אחר כך דני, כי הוא פשוט המתופף הכי עצבני שיצא לי לשמוע. ולבסוף כמובן ג´סטין כי הוא האחרון שנשאר
. מה איתכם?

TrainOfThoughts

New member
ג´סטין ומיינארד

מיינארד בשביל כל הסיבות שהזכרת, וג´סטין בגלל שהוא בסיסט עצבני ביותר.

scary_face

New member
דני

בגלל שהוא פשוט מתופף מעולה אח"כ את מיינארד ואת ג´סטין ובסוף אדם

zoe1111

New member
מיינארד גם,

מאותן סיבות והאחרים כי הם טווללל... :) אבל לא יודעת מי מבינהם הכי

chinchila

New member
דני - הכי מדבר אליי...

אחד המתופפים היותר אינטילגנטים OUT THERE... (לפחות בנגינתו) ואת כולם באותה מידה: מיינרד - איכויות קול נערצות, ישות מרתקת! אדם - מוציא ליינים מטורפים (עשה עסקה עם השטן נראה לי
) הבסיסט (השם שלו ברח לי כרגע ואין לי אנרגיה להסתכל אחורה בדפים) - גאון (בתור מתופף שוב אני מתחבר למה שהוא עושה ובגאונות!)

chinchila

New member
דני - הכי מדבר אליי...

אחד המתופפים היותר אינטילגנטים OUT THERE... (לפחות בנגינתו) ואת כולם באותה מידה: מיינרד - איכויות קול נערצות, ישות מרתקת! אדם - מוציא ליינים מטורפים (עשה עסקה עם השטן נראה לי
) הבסיסט (השם שלו ברח לי כרגע ואין לי אנרגיה להסתכל אחורה בדפים) - גאון (בתור מתופף שוב אני מתחבר למה שהוא עושה ובגאונות!)

פוגומן

New member
שאלה טובה...

מיינרד בגלל הקול המדהים שאין לאף סולן בעולם קול כזה... אדם בגלל שהוא אחראי לווידיאוקליפים המדהימים ולארט וורק בכלל של הלהקה דני הוא בכלל המתופף הכי טוב בעולם לפי דעתי וג´סטין זה ג´סטין.... אז אני מניח שלא החלטתי ..אבל מה זה משנה בעצם.

Vsilver NJ

New member
מיינרד...

ואולי זה בגלל שאני יותר מתחברת לזמרים כי אני שרה בעצמי... כל אחד והכלי שלו... (if you know what i mean...)

FaithNoMore

New member
קשה לי אבל...

ממש קשה לי לבחור כי אני השלמות של כל חברי הלהקה היא זאת שיוצרת את התופעה העל-טבעית הזאת שנקראת TOOL אבל בואו ננסה... דבר ראשון: מיינארד, יש לו קול בלתי מתכלה ומילים הזויות לחלוטים (בהתחשב בחומרים שהוא מכניס לעצמו לגוף זה די מובן, לא?). אחר כך דני, הוא אחד המתופפים הכי מתהימים והכי מרגשים ששמעתי בחיי (ומי שהיה בהופעה של TOOL יכול להעיד על מערכת התופים הע-נ-ק-י-ת שלו (אינה פחד, בחיי!). אחר כך ג´סטין, אני חייבת להתנצל, אני בסיססטית ולא כתבתי אותו ראשון אבל הוא בהחלט אחד מהבסיסטים הכי טובים עלי אדמות. אני אפילו לא יכולה לתאר מה השילוב שלו ושל דני עושה לי (פיזית ונפשית
) ולבסוף אדם, עם כל הכבוד, באמת!!! טוב, אני הולכת לשמוע TOOL ולעשן
של אחרי התגעגעתי אליכם! שירלי (הג´ינג´ית) קליינמן

WashedInBlack

New member
תגובה

הם לא מתחלקים אצלי ל-4. הם כולם ביחד טול. כל אחד מוסיף את הצד המיוחד שלו ללהקה. מצטערת על הפלצנות, אבל באמת ככה אני רואה את זה. :)

למעלה