את מוזמנת לבוא לראות את זה אצלי בקולנוע רב-קיין 1...
נ ניקול (גין גריי) New member 27/4/04 #35 אבל אצל מיצי אין ניסיונות להכנס לי למכנסיים לא מצידה בכל מקרה...
מ מרי וורנר New member 26/4/04 #22 ג'ף ברידג'ס, גארי אולדמן, רוברט דה נירו, אדוארד נורטון, אנתוני הופקינס, דסטין הופמן, קווין ספייסי, איאן מקגרגור, ועוד...
ג'ף ברידג'ס, גארי אולדמן, רוברט דה נירו, אדוארד נורטון, אנתוני הופקינס, דסטין הופמן, קווין ספייסי, איאן מקגרגור, ועוד...
M Michal Bloom New member 26/4/04 #28 התוצאות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif השחקן:אורלנדו בלום-במיוחד שבשלוש חודים הקרובים ושנה הבאה יוצאים פוול סרטים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!..אין עליו, חולה עליו השחקנית:ניקול קידמן-אין לי מושג למה, אבל אני חולה על השחקנית הזאת!
התוצאות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif השחקן:אורלנדו בלום-במיוחד שבשלוש חודים הקרובים ושנה הבאה יוצאים פוול סרטים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!..אין עליו, חולה עליו השחקנית:ניקול קידמן-אין לי מושג למה, אבל אני חולה על השחקנית הזאת!
M Michal Bloom New member 26/4/04 #29 *חודשים ואם משהו פה חושב שהוא לא משחק טוב או משהו, אני מתערבת איתכם שעוד תהיה לו הזדמנות ענקית להוכיח את עצמו ב"'טרויה', 'ממלכת גן העדן','קלציום קיד',שודדי הקאריביים 2', שודדי הקאריביים 3...ועוד כמה סרטים ששחכתי...ויש כמה טובים!!!
*חודשים ואם משהו פה חושב שהוא לא משחק טוב או משהו, אני מתערבת איתכם שעוד תהיה לו הזדמנות ענקית להוכיח את עצמו ב"'טרויה', 'ממלכת גן העדן','קלציום קיד',שודדי הקאריביים 2', שודדי הקאריביים 3...ועוד כמה סרטים ששחכתי...ויש כמה טובים!!!
V veredyy New member 27/4/04 #38 אני ארוץ לקולנוע לראות את: לפי הסדר הבא: 1. טום קרוז וכמה פעמים 2. ג'וליה רוברטס 3. שון פן 4. ואם אפשר אז...גם כל סרט של טרנטינו
אני ארוץ לקולנוע לראות את: לפי הסדר הבא: 1. טום קרוז וכמה פעמים 2. ג'וליה רוברטס 3. שון פן 4. ואם אפשר אז...גם כל סרט של טרנטינו