סקר

סקר../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

ביום כיפור שמיתקרב ובא אני.. א) צם [לא שותה לא אוכל לא נוסע על אופניים] ב)צם [עם שתייה ועם נסיעה בכבישים, עד שיש 24 שעות בלי מכוניות בכבישים איך אפשר לא לנצל את זה?????] ג) צם [בין ארוחה לארוחה] ד) מזה??? צם??? טוב..לא מכיר מילה כזאת... ביום כיפור אני... א) במחשב ב) באופניים ג) תגידי את לא מבינה??? עניתי לך בשאלה בקודמת!! יום כיפור זה לא צחוק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח משעמם לי אז יאללה המון תגובות

גיגי123

New member
עונה ראשונה?!?!?! ../images/Emo98.gif

ביום כיפור שמיתקרב ובא אני.. ב)צם [עם שתייה ועם נסיעה בכבישים, עד שיש 24 שעות בלי מכוניות בכבישים איך אפשר לא לנצל את זה?????] ביום כיפור אני... תגידי את לא מבינה??? עניתי לך בשאלה בקודמת!! יום כיפור זה לא צחוק!!! חחח סתם!!! באופניייםםםםם

Maya love Efrat

New member
../images/Emo55.gif תשובות שלי

א. אני צמה לא שותה לא אוכלת ולא נוסעת על אופניים ב. תגידי את לא מבינה??? עניתי לך בשאלה הקודמת יום כיפור זה לא צחוק!!!! חחחחחחחח משעמם לי אז יאללה המון תגובות. אופס... לא הייתי אמורה להעתיק את הקטע האחרון. חחחחחח

אה את לא צמה../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

גם אני לא... יש לי אישור רפואי אבל...כי יש לי מיגרנות
חחחח לא נורא...

גלושש

New member
עונהנהננהנה

ביום כיפור שמיתקרב ובא אני.. א) צם
ב)צם [עם שתייה ועם נסיעה בכבישים, עד שיש 24 שעות בלי מכוניות בכבישים איך אפשר לא לנצל את זה?????] ג) צם [בין ארוחה לארוחה] ד) מזה??? צם??? טוב..לא מכיר מילה כזאת... ביום כיפור אני... א) במחשב ב) באופניים ג)עם חברות בטח חורשות על טאקי/רמי/קלפים |V\

צאצי

New member
ביום כיפור אני צמה צמה !!!!

ביום כיפור שמתקרב ובא אני : א. צם (לא שותה לא אוכל לא נוסע על אופניים) ביום כיפור אני : ג. תגידי את לא מבינה חמודה את לא צמה עם את נוסעת על אופניים ?!

גלעד boy

New member
תשובות

אנשים אתם לא צביניםםםםםםםםםםםםםםםם יום כיפור אני צם צם צם צם צם צם צם צם בשיא הרצינות כבר מעל ל 6 שנים ולא נישברתי בשום שנה אז אנשיםםםםםם תצומווווווו וככה אלוהים יסלח לכם על כל החטאיםםם!!!!!!

עונה !

תשובות: 1. צם {לא שותה לא אוכלת לא נוסעת באופניים} 2. תגידי את לא מבינה עניתי לך בשאלה הקודמת יום כיפור זה לא צחוק

תשובות..:)

ביום כיפור שמתקרב אני צמה-לא שותה לא אוכלת ולא נוסעת על אופניים.. {אני צמה מכיתה ה':)}.. תגידי מה את לא מבינה מה אמרתי לך בשאלה הראשונה??? חחחחחחח

תראי אני חושבת ככה...והנה התושובת!

א.אני חושבת שמספיק לצום....כלומר לא לאכול..זה אין לי בעיה ...אבל לשתות? NO WAY חייבת לשתות! מכורה למים..כל הזמן יש לידי טונה של מים!!!!! אני לא יכולה להתייבש...לא לאכול זה מספיק כשאני יהיה אמא אני גם לא ישתה ולא ירכב על אופנייים חחח..... ב. יום כיפור זה לא צחוק בשבילי...אבל אני חושבת שזה בסדר לשתות....כאילו אה כל היום תקוע בבית לא אוכל...אז זה לא מספיק?!

למעלה