המפקד (שכן מ"מ הוא מפקד מחלקה). הדרגות המזכות בתואר ´המפקד´ הן סמ"ל (סגן שלא מן המניין) וסמל ראשון, וכל דרגה מעל אלוף משנה, כולל. אני יודע שנהוג בטירונות בנות לחזור על המילה הסמל"ת (הסמל"ת) מסיבה כלשהי. אני בטוח שיש אי שם סמל"ת שצוחקת בזה הרגע. אחלה כתוביות, תודה.
יש לך ביטחון עצמי די ´גבוה´, ואת עדיין מאמינה שכתגשי אל מישהו ותגידי לו שלום, והוא יגיד : "I do", תרצי אותו ? לא יהיה לך קל יותר לקבל מישהו עם ביטחון עצמי ´גבוה´ גם כן, ולפיכך מניח שהוא מודע לעצמיותו המהממת, ולכן, יקר המציאות ?
שזה לא משנה לי. לי. אולי למישהי אחרת כן. אין לזה משמעות מבחינתי. אם אני רוצה אותו והוא יגיד i do אז יופי. אם יגיד אני שווה מרדף - ארדוף. עד שאני אתעייף. ואז אני אחזור לפה, לפורום, ואבכה שהדביל רץ מהר מידי בשבילי...
קשורים יותר לבחינת הפסיכומטרי. והקשר הוא, שבמבט אחד אנשים מגבשים דעה מוצקה לגבי האופי שלי. יותר מפעם אחת שמעתי ניתוחי אישיות מאלפים ביותר, לפני שהשמעתי ולו מילה אחת.
זה ממש לא נכון לדעתי.... בשביל אחת שיש לה ביטחון עצמי נמוך כולם קשים להשגה כי היא גם ככה חושבת שהיא לא יכולה להשיג הרבה... וחוץ מזה אני חושבת שזה לא קשור לכמה את בטוחה בעצמך כי כשאת רוצה מישהו והוא נחשב קשה לך להשגה את תירצי אותו יותר! זה בדוק! במיוחד בנות!