סקר

תשובה: כן ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מישהי שמשחקת אותה קשה להשגה בדרך כלל עושה זאת כי היא שווה
(אם היא לא שווה ועדיין משחקת אותה קשה להשגה - מצבה חמור) במקרה שלי לפחות - חד משמעית כן. דניאל

liya3

New member
סליחה???!../images/Emo12.gif

מה זה הזילזול הזה? אתה צוחק עלי? מתאים!

ליאה, חמודה,

אף אחד לא מזלזל ולא צוחק עלייך וזה בכלל לא מתאים. בשאלות מסוג אלה אין נכון או לא נכון. יש לכל אחד דעה משלו. והיא עשויה להיות שונה משלך ועדיין בסדר.

liya3

New member
לא הבנת אותי כנראה!

אני דיברתי על זה שאמרת "כמוך למשל"

voguemaster

New member
הוווווו, תתפלא!!

אתה יודע כמה בנות הכרתי שלא היו שוות (לא חיצונית ולא פנימית) ותופסות מעצמן ומשחקות אותה קשה להשגה ??? עזוב..

אופקקקק

New member
כרגיל...

אני נדחפת כי לא הייתי פה איזה יום וחצי או יומיים ואין לי כוח לקרוא את כל השירשורים (תיסלחו לי ...באמת..) אז? מה שלומכם חברים יקרים? ועל מה אנו דנים? הנדחפת המתמדת...

voguemaster

New member
עלייך MON´AMOUR ../images/Emo13.gif

או שלא...
את יודעת, על הא ועל דא. מתי נפגשים לקפה ?

neuron

New member
אני לא נמשך לנשים שמשחקות...

... את עצמן קשות להשגה, אך אני כן נמשך לנשים שהן באמת קשות להשגה. ולא בגלל הקושי אלא בגלל עובדה פשוטה- נשים שהן באמת קשות להשגה הן נשים שיש להן הרבה לתת ולכן גברים רבים רוצים במחיצתן (מכאן הקושי גם בלהשיג אותן). כך שבעצם נכון יותר לקבוע שאני נמשך לאשה שהיא קודם כל בן-אדם, וכמובן שיפה, מבריקה (לא "סתם" חכמה), ובעלת חוש הומור נהדר (ואני יודע שזה נשמע הרבה אבל אני מרשה לעצמי)

orrrr

New member
נשים שהן "באמת" קשות להשגה -

נחשבות לנשים שיש להן מה להציע (ואולי גם הרבה מה להציע) זו רק אשליה שלך. אישה קשה להשגה יכולה להיות גם רדודה כמו פתקה של לחם.

למעלה