סקר

Barbie

New member
ולגופו של עניין,

אני חושב ההיפך. בחורה עם ביטחון עצמי לא תוריד אותו על ידי יציאה עם גבר שכל אחת יכולה להשיג. עם דחייה מגבר שקשה להשיג, היא כבר ´יודעת´ להתמודד.

Barbie

New member
המממ, מ"מ-ים בצה"ל לא נקראים

המפקד (שכן מ"מ הוא מפקד מחלקה). הדרגות המזכות בתואר ´המפקד´ הן סמ"ל (סגן שלא מן המניין) וסמל ראשון, וכל דרגה מעל אלוף משנה, כולל. אני יודע שנהוג בטירונות בנות לחזור על המילה הסמל"ת (הסמל"ת) מסיבה כלשהי. אני בטוח שיש אי שם סמל"ת שצוחקת בזה הרגע. אחלה כתוביות, תודה.

על לא דבר

אבל אני חולקת על דעתך. בחורה בעלת בטחון לא משנה לה כל או אחרת. או שלפחות כך אני מרגישה בקשר לנושא. ואני די בטוחה בעצמי.

Barbie

New member
היה צריך להיות - ביטחון עצמי נמוך.

ודאי שבחורה בעלת מידה ´גבוהה´ של ביטחון עצמי תוכל לאפשר לעצמה ליהנות מכל העולמות, למרות שאני מניח שאני יודע לאיזה כיוון היא תלך.

לאיזה כיוון היא תלך? מערבה כמובן

כמו שאמרתי, אני בעלת בטחון עצמי די גבוה, ולא משנה לי כך או כך, הוא יכול לבוא בקלות או בפחות קלות... בסוף הוא יבוא

Barbie

New member
אה, חייה של בעלת מותרות... ../images/Emo13.gif

יש לך ביטחון עצמי די ´גבוה´, ואת עדיין מאמינה שכתגשי אל מישהו ותגידי לו שלום, והוא יגיד : "I do", תרצי אותו ? לא יהיה לך קל יותר לקבל מישהו עם ביטחון עצמי ´גבוה´ גם כן, ולפיכך מניח שהוא מודע לעצמיותו המהממת, ולכן, יקר המציאות ?

באמת, אבל באמת

שזה לא משנה לי. לי. אולי למישהי אחרת כן. אין לזה משמעות מבחינתי. אם אני רוצה אותו והוא יגיד i do אז יופי. אם יגיד אני שווה מרדף - ארדוף. עד שאני אתעייף. ואז אני אחזור לפה, לפורום, ואבכה שהדביל רץ מהר מידי בשבילי...

חן חן

אתה רואה מה זה? כל יום לומדים דבר חדש. היום נלמד שלא מכללים. או שכבר למדנו את זה?

Barbie

New member
אני, לפחות, למדתי מזמן.

אל תשכחי שאני ג´ינג´י. והיום דווקא למדתי הרבה דברים חדשים, כמו מילים וביטויים בעברית, שלא הכרתי / ידעתי מה פירושם.

Barbie

New member
לא ממש,

קשורים יותר לבחינת הפסיכומטרי. והקשר הוא, שבמבט אחד אנשים מגבשים דעה מוצקה לגבי האופי שלי. יותר מפעם אחת שמעתי ניתוחי אישיות מאלפים ביותר, לפני שהשמעתי ולו מילה אחת.

liya3

New member
חוץ מזה שסטיתם מהנושא לגמרי../images/Emo18.gif

זה ממש לא נכון לדעתי.... בשביל אחת שיש לה ביטחון עצמי נמוך כולם קשים להשגה כי היא גם ככה חושבת שהיא לא יכולה להשיג הרבה... וחוץ מזה אני חושבת שזה לא קשור לכמה את בטוחה בעצמך כי כשאת רוצה מישהו והוא נחשב קשה לך להשגה את תירצי אותו יותר! זה בדוק! במיוחד בנות!

טל קר

New member
איך כולם מדברים על ´בדוק´, ובכלל לא

שיתפו אותי בסקר. לא חארם להדבק בכח לשבלונות, סטריאוטיפים, פסאודו-אקסיומות ו"ממוצעים"?

למעלה