אין משקל מדוייק (וואלה, מזמן לא הרמתי אותם...), רק שיהיה איש גדול.
מעדיפה בכלל קרחת
כשיש מזל זה תמיד עוזר
מוצא עילית אחל'ה מקום! מה זה חשוב? העיקר שתהיה לו אזרחות אמריקאית
שיהיו עיניים טובות. לא אוהבת עיניים בהירות מדי או עיניים רעות
שיהיה איש טוב, נינוח, מצחיק, חכם, כיפי, איש שזז (כזה שלא צריך תמיד לדחוף אותו לעשות דברים). שיהיה רומנטי ושרמנטי. שיאהב אותי הכי בעולם... (נראה לכם שאני רוצה יותר מדי?!)
איך אתם אוהבים את הבן זוג שלכם?????? אוהבת אותו יזיז או סטוץ ולא בן זוג 1. גובה? 1.70 מ' ואולי טיפה יותר (אני 1.72 מ') 2. משקל? לא מענין, שלא יהיה עצמות ושלא יהיה הר אדם, כלומר לא משקל קיצוני לכאן או לכאן 3. שיער? עדיף ארוך, עדיף חלק, עדיף שחור, בטח לא קרחת, לא בלונדיני, לא ג'ינג'י 4. מזל? אש, אויר, קשת הכי טוב 5. מוצא? מזרחי, ובמלים אחרות - שחום 6. צבע עיניים? ירוק ובכלל איך הייתם רוצים שהבן זוג שלכם יהיה מבחינת טיפוס? יכבד אותי, יסעיר אותי, יהיה בראש שלי
שלום לכולם - חדש בפורום, ורווק, כמובן... אז למה לא לפתוח במענה לסקר? 1. גובה?
לא גבוהה ממני - כלומר עד 170 פלוס מינוס. 2. משקל?
שיתאים לגובה. לא מבחינת מדד בריאותי, מבחינת פרופורציות כלליות. 3. שיער?
כן. עדיף ארוך, אבל לא קריטי. 4. מזל?
אין לי מושג במזלות. אני קשת, אז מה שמתאים (למרות שאני לא הולך לבדוק את זה). 5. מוצא?
בעקרון הכל הולך, אבל יש לי העדפה לנשים אקזוטיות... זה אומר אסיאתיות, שחורות, נייטיב-אמריקנז (יענו, אינדיאניות), הודיות, לטיניות... בקיצור, כל אחת שיש לה מראה ייחודי ושונה. גם אם היא "סתם" ישראלית
6. צבע עיניים?
לא משנה (אבל בגלל העדפת המוצא, יש סבירות גבוהה שהעיניים תהיינה כהות). נו? יש מישהי כזו פה
בוא נראה, גובה: כל דבר שהוא מעל 1.65 (לא כיף להסתכל למטה על בן הזוג, ואני מכירה את האגו הגברי, הוא יפגע אנושות אם אני אעשה לו רגשי נחיתות עם הגובה שלי =) משקל: למי אכפת? העיקר שלא יהיה גלגל (שיהיה קטן יותר מהיקף הידיים שלי כדי שלפחות יהיה אפשר לחבק =) שיער: לא משהו מטופח מידי (הבנים שמשקיעים יותר מידי עם צבעים ופן... זה פשוט נראה קצת הומואי... ובכלל, אני לא רוצה להסתובב עם מישהו שנראה יותר טוב ממני! צומת לב אליי!! =) מזל: הכל חוץ מטלה (מספיק טלה אחד בבית) מוצא: כדור הארץ צבע עיניים: העיקר שיהיו עיניים מבחינת טיפוס, הייתי רוצה מישהו שיודע לשעשע, להיות שם כשצריך... אבל לא להתקרצץ (אני בחורה שחייבת את מרווח המחייה שלה....) =)