****סקר****

zoe80

New member
טוב, שיהיה- אני עונה:

1. גובה- מטר שבעים וחמש עד שמונים ושלוש (אני יכולה להתגמש כמובן). 2. משקל- לא רזה, לא שמן, לא שרירי מדי. שהמשקל יהיה מתאים לגובה. קיימת עדיפות לבעלי כתפיים רחבות :) 3. שיער- לא קצוץ, לא ארוך. באמצע :) עדיפות לבעלי שיער כהה (עם עור לבן, לבן פלוס. לא כהי עור!). 4. מוצא- אשכנזי או מעורב (שיראה יותר אשכנזי מספרדי, אבל שלא יהיה צנון ויבשושי כמו הסטריאוטיפ על אשכנזים :) 5. מזל- אממ,זה לא משנה. אבל אני מזל קשת, אז: עדיפות לתאומים, דלי, מאזניים (בלי קשר, הם פשוט אנשים של מגע, וטובים במה שהם עושים....:) 6. טיפוס- הכי הכי חשוב!!!!!- שידע לפנק, לתת, להקשיב (חשוב), שיהיה אמפתי, כנה, אמיתי בלי פוזות ובלי משחקים ובלי מאניירות מיותרות, בעל חוש הומור, אמביציוזי, פייטר אמיתי, שיתן לי להרגיש שאני הכי מיוחדת שיש :), שיאהב לבלות אבל לעיתים להישאר רק שנינו בבית :), שידע גם להתפשר, שיכבד אותי, שיאהב אותי כמו שאני כעם כל הפאקים. למדתי כי כל התכונות הפיזיות לא משחקות תפקיד כאשר יש כימיה מטורפת עם בנאדם. אז ככה שאין דבר כזה "הגבר האידיאלי" בשבילי, למעשה- אין לי טיפוס (חוץ מאופי כמובן). והגבול שלי הוא רק שלא יהיה מתחת למטר 73, ולא יהיה כהה עור, ושמן. זואי

zoe80

New member
חחח, שטויות... אה, ועוד משהו ששכחתי

להוסיף: שיהיה אינטילגנט/חכם. זה MUST, בל יעבור! אממ,בטווח של 25-31 ושיאהב מוסיקה. ז-ה-ו

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif קדימה|

שיהיה אינטילגנט/חכם. זה MUST, בל יעבור! ואם הוא לא חכם אבל הוא בחור טוב? מה זה לא נחשב בעינייך? הוא חייב להיות עם תואר? או שמה דוקטורט? אממ,בטווח של 25-31 ואם תכירי בחור שהוא לא בטווח הזה והוא יראה לך? (מממממ...אני למשל...או סתם מישהו בתור בסופר)...אז תנפנפי אותו כי הוא לא בטווח??? ושיאהב מוסיקה. עם זה אני דווקא מסכים!!!
אהמממ...זהו.

zoe80

New member
ואם כבר קטנוניות- אז כבר אמרתי קודם

שאין דבר כזה אידיאלי מבחינתי, מה שחשוב הכי הכי זה הטיפוס/האופי של הבחור. זהו זה

למעלה