סקר

y a ® d e n

New member
סקר../images/Emo124.gif

איזה דיסק אתם הכי אוהבים של אביתר?
אביתר בנאי או
שיר לטיול או
עומד על נייר טוב נו, בינתיים את עומד על נייר לא בדיוק כולם שמעו... אבל בכל זאת ועוד שאלה לסקר- איזה שיר של אביתר אתם הכי אוהבים, והכי שומעים

ranushh

New member
האלבום הראשון...והשיר הכי אהוב הוא:

"יש לי סיכוי"

קשת

New member
אני עונה..

אז כמובן שקשה נורא לבחור. מתה על אקדח-שיר מעולה. גם יש לי סיכוי אני יכולה לשמוע יום שלם (גם תאטרון רוסי ותתחנני אליי...לא ממש מקורי, אבל מדהים!!) הדיסק החדש "עומד על דף נייר" עומד להיות מדהים, שמעתי כבר את רוב החומרים! עדיין לא שמעתי את זה גמור, וכבר אין לי סבלנות.

y a ® d e n

New member
עונה על הסקר../images/Emo9.gif

טוב אז אני כמוכם אוהבת הכי את 'אביתר בנאי'
קשה לי להחליט איזה שיר... יש 3 בעיקר- תתחנני אלי, אקדח ויש לי סיכוי. ועוד שיר שכיף לשמוע- כלום לא עצוב אבל הוא פחות אהוב עלי..

paper pieces

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

היי :) זה בידיוק שלושת השירים שאני הכי אוהבת... וגם תאטרון רוסי כמובן

heaven is here

New member
ממממ

אהבתי את שיר טיול דווקא יותר אבל השירים של אביתר שאני אוהבת זה אקדח ותיאטרון רוסי

eladushi

New member
בחירותיי

אני כמובן אוהב את הדיסק הראשון יותר, אבל אני אוהב את השני מאוד גם.. השיר שאני הכי אוהב הוא "שן לידי" מכיוון שהוא נוגע אליי אישית מאוד... ואני מאוד אוהב "יש לי סיכוי". אני אוהב כמעט את כל השירים שלו אבל את השניים האלה אני פשוט לא יכול להוציא מהחיי יומיום שלי כי זה פשוט מדהים כמה שהם נוגעים בי. למישהו יש מושג מה המחיר של ההופעה בכפ"ס?

A N I g M A

New member
הממ

מתוך מה ששמעתי עד עכשיו מהאלבום האחרון הוא אחלה, אבל אין על האלבום הראשון, הוא כל כך מקסים. אני הכי אוהבת את אקדח. שיר קשה, אבל אוי.. כזה יופי.

Hendrix5

New member
אמממממממ......

אני הכי אוהבת את הדיסק הראשון.. רוב השירים המועדפים עליי משם:) יש כמה שירים שהם חרישה אבל בעיקר- "אצלך בעולם" (שהוא שר עם מאיר אחיו), ו"אבות ובנים" .. ששניהם הפייבוריט שלי .. אבל כמובן שיש עוד הרבה שאני אוהבת לשמוע ..:)

אממממ../images/Emo187.gif

אני מתה על אביתר בנאי (האלבום) והשירים שלי הם: יש לי סיכוי ותתחנני אלי

bendreaming

New member
כרגע? "עומד על נייר", אבל זו שאלה

קשה, וקצת מיותרת. כל פעם מתאים משהו אחר, וזה לא הוגן כלפי אף אחד מהאלבומים, שכולם נהדרים בעצם. בכל אופן, אני כבר יומיים ברצף מקשיב לאלבום החדש וכל פעם שאני מפסיק אותו אני מוצא שהשירים האלה ממשיכים להתנגן לי בראש. "המון אנשים", "את שקט", "טיפה של אור", שירים מדהימים שהשתלטו עליי לחלוטין, שלא לדבר על הסינגלים המשובחים שאני כבר מכיר מכל הכיוונים. אין ספק שהאלבום הראשון הוא יצירת מופת ויש לו מקום מאוד חם בליבי, אבל חרשתי אותו לחלוטין, ו"שיר טיול" למרות שהוא קשה לעיכול הוא גם אלבום טוב. אבל אני מוצא את האלבום החדש לא פחות משובח. וחוצמזה, המון מזל"ט לפורום החדש. חשבתי לפתוח אחד כזה בעצמי לאחר שראיתי שהפורום הוותיק יותר בהייד פארק גוסס לאיטו. הלוואי שזה לא יהפוך לעוד פורום פקאצות בנות 14 שמנסות לפרשן שירים כמו הפורום של עברי לידר (שכל כך מחוויר ומתגמד בהשוואה לאביתר כשמשווים בין האלבומים החדשים שלהם, אגב).

dananit

New member
מסכימה לגבי ההשוואה ../images/Emo45.gif

אכן מחוויר ומתגמד, ולא זה לא שני סגנונות שונים אלא אחד טוב יותר ואחד טוב פחות. (לדעתי כמובן) במיוחד הביך אותי לשמוע את השיר בדיסק של עברי לידר שמכיל כמה העתקות מפורשות מאביתר, כולל נסיונות אלתור "אביתריים" על הפסנתר, לא זוכרת את שם השיר, אבל הציטוטים ה-דומים-מדי לאביתר הם "עדר של שוורים", ו"תתחנן אלי", והפסנתר עם הדיס-הרמוניות, וכל הדברים האלה, שנשמעו יותר מדי מוכרים.

bendreaming

New member
"הזמן עכשיו" - ללא ספק "בהשראת"

אביתר בנאי, למרות שזה מרגיש מזויף ומרוקן מתוכן.

paper pieces

New member
גמני שמתי לב לזה...../images/Emo12.gif

כששמעתי את "הזמן עכשיו"... פתאום שמתי לב שיש את "עדר של שוורים" ו"תתחנן אלי" כפי שאמרת... וזה נשמע לי ממש דומה לאביתר...! אני אוהבת את השיר, אבל בכל זאת.. משהו שם קצת מסריח..!

אביתר בנאי../images/Emo29.gif

ואני אוהבת את יש לי סיכוי ותאטרון רוסי וחוצמזה אני אוהבת את כל שאר השירים
זה נורא קשה לבחור...באמת

למעלה