סקר

asi man

New member
סקר ../images/Emo124.gif

איך הייתם מעדיפים את רחובות? בתור מושב קטן ומיוחד או עוד עיר גדולה,אך עונה על רוב צרכיהם של התושבים? ולכל "הנשמות הטובות" שבטח ישאלו מה אני עושה פה,אז זה כי סיכמתי עם נמרוד שנעשה את המוטב לקדם את הפורום ואיכותו ולא להתעסק עם שטויות.

דור לוי

New member
אפשר באמצע? ../images/Emo82.gif

אסף ונמרוד לפני הכל - כל הכבוד שתמצאו את הדרך לשיתוף פעולה
לדעתי רחובות כבר לא תוכל להיות מושב. נכון שכיף יותר לגור במושב, אבל: בראיה מערכתית, לדעתי צריך להתרגל לבנות בניה עירונית לגובה - אבל - אפשר לבנות מספר זהה של יחידות דיור בשטח נתון, במספר בניינים צפופים כמו שנעשה ברחוב נורדאו, או בבניין אחד, גבוה יותר, ואת שאר השטח לנצל לגן ציבורי כמו שנעשה ברח' שקולניק... לצערי, זה המקום לשאול פעם נוספת מתי הגן הזה יזכה לתשומת לב מהעיריה, לשיפוץ ולתחזוקה, ... וגם קצת לביקורים של השיטור הקהילתי...

asi man

New member
כן האמת נכון

אבל העניין הוא ששטחים ירוקים הולכים ונעלמים פה...ומה שנשאר זה "עוד" עיר...שנושאת את השם "רחובות"

Black Hawk

New member
תסתכל-

מה שהולך כיום בעיר זה הכרח של הזמן. הדוגמא הכי קלאסית לכך שהזמן משפיע על כולם היא הקיבוצים. הקיבוצים כיום רחוקים מאוד ממה שהיו פעם... פעם הכל היה שיתופי- היום המצב די שונה ממה שהיה. יחד עם זאת, רחובות מתפתחת והופכת אט אט לאחת הערים המרכזיות בישראל. אוכלוסיית העיר גדלה, ולכן יש צורך לבנות יותר יחידות דיור. כמו כן, רחובות מציעה את השירותים שעיר מודרנית יכולה להציע כגון קניון גדול, תחנה מרכזית, תחנת רכבת, אגודות ספורט מטעם העיריה ועוד... במשך השנים רחובות השתנתה והדוגמא הכי בולטת לכך היא הפרדסים (ליד בית הקברות). אין ברחובות כבר פרדסים (כמעט לחלוטין) ויש במקומו שכונות חדשות (איזורי וייצמן מצד אחד, ו"שרונה מצד שני") והכי חשוב- העוקף המזרחי. להגיד שזה דבר רע איני יכול לומר, אבל זהו פשוט הכרח.

asi man

New member
זה אכן עשוי להיות דבר רע

כי במה שונה עכשיו רחובות מראשון? או מחולון? חוץ מכמה דברים פה ושם סך הכל הכל נהיה דומה,אז מה מיוחד לגור ברחובות כשכל עיר נראית כמוה? זאת הפואנטה,לכל עיר צריכה להיות ייחודיות

MiTzi Miau

New member
good question ../images/Emo181.gif

למה? כי יהיה שם קניונים, מועדונים, ויענה על כל הצרכים... אבל גם תמיד נחמד לגור במקום קטן שכולם מכירים את כולם שם ואז כשרוצים לצאת נוסעים לעיר אחרת [ז"א שאם אין לך אוטו, נדפקת]

אני לא מעדיף את רחובות

אני מעדיף את נס ציונה... עיר יותר קטנה... יותר ירוקה ששם בוחרים ראש עיר זה על 90 אחוז מהמצביעים ולא על 55 כמו ברחובות... שם אוהבים את הראש עיר פה סתם מקללים אותו כל שניה...

למעלה