סקר

סקר../images/Emo124.gif

שאתם הולכים למסיבה, מה אתם מחפשים להיות
הכי בולטים שיש.
רגיל.. לא לבוש\ה בצורה מיוחדת\בולטת.
כמה שפחות בולט\ת. מחכה לתשובות + נימוקים (במידת האפשר)

זה תלוי במצב רוח שלי...לפעמים בא לי

להכניס יענו משהו חדש לאופנה אצלנו אז אני משתגעת ולפעמים סתם מתלבשת פשוט...!

EarthWind

New member
הכי בולטת!!!!../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

ללבוש משהו הכי זרחני וצעקני שיש כי סך הכל אני רוצה שכולם ישימו לב אליי!

No BoDy1

New member
שלייי

איך שאני אוהב... נימוק? אוקיי... כי במסיבה וכל מקום שאתה הולך אתה צריך ללבוש איך שאתה מרגיש ולא ללבוש משהו שלא בא לך כדי להיות בולט..

i l0ve u

New member
להיראות טוב...

זה הכי חשוב לי מבחינת דפיקת הופעה אני לא יבוא עם משו בולט או זועק שיראה מגוחך ולא יחמיא לי... הכי חשוב שיראה טוב..אם הוא גם מושך תשומת לב טובה..דיינו ... <
>

Mamma Mia

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ללבוש משהו נוח לרקודים ומשהו מיוחד שאתה יודע שאין להרבה אנשים אבל האופנה בארץ משוגעת והבגדים חוזרים על עצמם ורואים אותם פרטי לבוש זהים על כמה בחורות אם זה חיקויים או חברות גדולות וזה מעצבן !!!

תלוי...

הכי בולטת שיש- שאני במצב רוח טוב שבא לי להפגיז הופעה שבא לי להיות מיוחדת ושאין לי אף אחד :) רגיל-שאני בבאסה או שיש לי חבר או שאני בקשר עם מישהו

BeNiT1BiNbA

New member
זה שיש חבר או אין לא צריך להשפיע..

בגלל שאנחנו זה אנחנו ותמיד צריכים לשאוף לטוב ביותר..גם אם זה כרוך בלדפוק הופעה וגם אם לא..הטוב ביותר בשבילנו..גם אם רק לאותו הערב.. ובקשר למה אני אוהבת..!?(סליחה מראש על התגובה המוארכת מידי) אני אוהבת להתלבש לפעמים הכי ספורטיבי שיש אבל עדיין בטעם, ושיראה טוב.. בעיקרון לבלוט אבל גם לא כמו הפריחות המגעילולות האלה, וגם לא באותו הסגנון שכולם מתלבשים..אני אוהבת להיות שונה, ושונה זה לא בהכרח משהו זעקני..אני שונאת נעליים גבוהות כי אני גבוהה נורא (1.74), וזה גם לא נוח..אז אל תשקרו שזה כן =] אני אוהבת ליצור את האופנה ולא לחכות לה שתבוא..ושונאת מאוד שאנשים מעתיקים ממני אחרי חודש בערך את מה שאני מחדשת..כי אז אני צריכה למצוא תחביב חדש :\

חבר זה כן משפיע

מסיבה אחת,ברגע שיש לך מישהו ואת אוהבת את לא חושבת שאת צריכה לבלוט בשטח,לא צריכה שיתחילו איתך ולא שום דבר כזה,להתלבש בטעם אבל לא לבלוט. וחוץ מזה שבחורה יפה תמיד ישימו לב אליה גם עם היא תתלבש בסמרטוטים. ויפה לך להיות בגובה שלי... יש עוד דברים שאת כמוני?!

BeNiT1BiNbA

New member
חחחח בובה את כמוני!! אל תעצבני..חחח

גנבה שכמותך (אני אומרת גנבה ולא גנבת...עזבי).. ובקשר לחבר..ברור שזה משפיע בכללי, אבל זה לא צריך להשפיע!! שימי לב למה שאמרתי..!!.. אנחנו צריכות לרצות לבלוט בשטח או להתלבש הכי יפה שאנחנו יכולות בשביל עצמנו - מההתחלה בשביל עצמנו..ולא בשביל שיתחילו איתנו ולהיות עסוקות בזה, אלא להיות עסוקות בלהינות במסיבה כמו שצריך..לרקוד ולא לשים על העולם שמסביב..אם מתחילים איתך - הנאה כפולה =] אם רוקדים איתך..הנאה משולשת.. :] הקיצר..אני אומרת שמההתחלה ההופעה שלך צריכה להיות את ורק את ולא את והאנשים שמתחילים איתך..וככה גם כשיש לך חבר..זה נשאר ככה.. ד"א..זה לא טוב להפסיק להשקיע בעצמך אותו הדבר כשיש לך חבר..כי זה לא פייר כלפי החבר, שאת תמיד היית דופקת הופעות וזה..ואז כשאת איתו מורידה ווליום..כי "יש לך מישהו כבר"..חח.. ותחשבו על זה..

LipStiK

New member
ת'אמת זה תלוי במצב רוח... אבל בד"כ

בולטת! אני לא ממש מגזימה, ולא דופקת חצאיות מיני שלא יכולות לשמש כסרט לשיער א]ילו או כמיות של איפור שכבר אי אפשר לשים לב אם אני בת או דראג קווין אבל אני משתדלת לעשות את ההופעה שלי מיוחדת

למעלה