סקר

סקר../images/Emo124.gif

אז ככה, חשבתי על סקר גם לאלה שגרים בארץ וגם לאלה שגרים בחו"ל.. לאלה שגרים בארץ: אם מחר יבואו ההורים שלכם ויספרו לשם שהציעו להם עבודה לעבור לחו"ל ושהם רוצים לשמוע את דעתכם בעניין, מה תענו? ולאלו שגרים בחו"ל: אם מחר ההורים שלכם יגידו לכם שיש לכם אפשרות לחזור כל המשפחה חזרה לארץ ושהם רוצים לשמוע את דעתכם בעניין מה תענו?

kit k@t

New member
No

Hell no! אני לא מחליפה בית ספר שוב.... יש גבול למכ אפשר להתעלל בי. וחוצמזה, לא רע לי פה. קאט

להתחיל לארוז עכשיו או יותר מאוחר?

בעצם, המזוודה שלי עוד זרוקה בחדר עם בגדים. נדחוף לשם הכל ואני מוכנה. יזראל, היר איי קאם!

../images/Emo6.gif חחחחחחחחח......

אמממ לי זה כבר קרה, הציעו לי לחזור... אני עדיין בסקוטלנד... מה זה אומר? אמרתי לא...
אבל רק בגלל שאני חושבת על העתיד שלי...

EROTOMANIA

New member
.........

לא.. בשביל מה לחזור לישראל אם כל כך הרבה זמן תיכננו לעבור לכאן? אין לי זין לברוח ממשטרת ההגירה שוב.

k e r e n l

New member
אממממממממממ...........

עכשיו
אנילא חוזרת... אני אישית מינימום 3 שנים פה
החיים שלי
כמה אפשר להשלים חומר בבית ספר
כמה פרידות אפשר לעבור
די
עכשיו זה מאוחר מידי... אני אישית מתכננת לסיים פה את התיכון.. אחרי זה נדבר

ok

my family already said we might be moving back. they asked if i want to. i said "i don't know". yes, i miss my friends al lot! and i love israel... but i got atached to my dance here, and i have a few friends, and my aunt... a big reason why here is better, is the terorism in israel...

Ez sLeeP

New member
זה תלוי בכ"כ הרבה דברים.

אבל כל עוד זה מקום חביב, ולא חור (דלאוור?), אני מוכן לשקול את זה ברצינות. אבל כבר קיבלתי צו ראשון (הגיע הזמן), מה שאומר - שאם אני עובר עכשיו, ואני חוזר לארץ אח"כ, אני מסתכן בכלא צבאי. וויץ' איז נוט דה בסט אקספיריינס.

maya14

New member
לא אגיד כי אם אשאל

אם הם רוצים עזרה בלהזמין את הכרטיסי טיסה לארץ ושלא ישכחו להזמין one way only!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלוי לאן../images/Emo72.gif

אם זה לאיפה שדודים שלי גרים בניו יורק אז אני יסכים , ברור שאני יסכים
הייתי שם אז אני יודע מה הסגנון אנשים אבל אני יודע איך זה להיות בביה"ס שם וכל זה.... ואם זה למקום אחר אירופה אוסטרליה וכו' אז NEVER

תיקון טעות../images/Emo72.gif

**הייתי שם אז אני יודע מה הסגנון של האנשים **אבל אני לא יודע איך זה להיותשם בביה"ס

Julia16

New member
אממ, זה מסובך....

ממש עכשיו, לא הייתי חוזרת. לא הייתי חוזרת בדיוק עכשיו בכיתה יב' לכל הבגרויות והלימודים הקשים והצבא...זה בדיוק הזמן הכי גרוע. אם היית שואלת אותי לפני שנה-שנתיים, אז הייתי אומרת כן בלי היסוס, אבל כרגע לא. אבל מה שכן, אני כבר החלטתי שבעוד שנתיים, כשאני מסיימת את הלימודים בקולג', אני חוזרת לישראל. אני מקווה שלא יזמנו אותי לצבא (בכל זאת, גיל 19 ועזבתי ב14) אבל גם אם כן, זה לא אכפת לי. ולא מעניין אותי אם פה יש לי אפשרות להיכנס לאוניברסיטה ולעשות תואר וללמוד בצורה יותר קלה או מה שלא יהיה, פה אני פשוט לא נשארת! מיציתי את המקום הזה, אני רואה שלא משנה בני כמה האנגלים, הם ישארו אותו חרא ואני לא מתכוונת להישאר פה. העתיד שלי הוא בישראל.

J0nathan17

New member
libby

i dont think you should move to israel you're gonna end up hating israelis even more than you hate the english now you're better off with a good memory of past times than with a shattering experience. that being said, i'd move back then regret it then be too lazy to move again

Julia16

New member
LOL......

you might actually be right johnny.... coz today i've met some israelies, and allthought it was nice, it was annoying at the same time (if u know what i mean..). of course i don't axpect all the israelis to be perfect or anything, i know they have many falses, but i still think that generally they r better then thew english. u might be right about stasrting to hate them once i go back to israel...anyway, who knows. i might move back and i might not, but i think i'd rather stand the israelis then than the english..

אני בתור מישהי שגרה בארץ,

הייתי אומרת וואלה - בואו
אבל כשתגיע תקופת הגיוס שלי - אני חוזרת ולא משנה מההההה...

למעלה