סקר!!!!!!!

shasha14

New member
סקר!!!!!!!../images/Emo124.gif

1. מי הדמות שאתם הכי אוהבים? ולמה? 2. מי הדמות שאתם הכי שונאים? ולמה? 3. איזה דמות לדעתכם הכי כייף לשחק? 4 איזה דמות לדעתכם הכי קשה לשחק?

shasha14

New member
תשובות שלי../images/Emo26.gif

1. מי הדמות שאתם הכי אוהבים? ולמה? -->קלסו כי הוא הכי מצחיק ומטומטם וחתיךךךךךךך
2. מי הדמות שאתם הכי שונאים? ולמה? -->הייד. אני לא שונאת אותו אני פשוט לא אוהבת אותו! חוץ מזה בגללו ג'קי וקלסו לא ביחד.....
3. איזה דמות לדעתכם הכי כייף לשחק?--> ג'קי או קלסו! זה כייף לשחק את הסנובית וגם כייף לשחק את הטמבל המצחיק
4 איזה דמות לדעתכם הכי קשה לשחק? -->הייד או דונה! הייד הוא אדיש כזה וזה קשה לשחק(זה אומר שהוא שחקן טוב)! ודונה גם קשה היא גברית כזאת...

justin love

New member
שלי....

מי הדמות שאתם הכי אוהבים? ולמה?-את קלסו המתוק שלי...הוא משחק אותה טיפש אבל טיפש כל כך מתוקקקק....וגם כמובן באמת אבל באמת חתיך... הדמות שאתם הכי שונאים? ולמה? אני לא שונאת את אפחד ...כולם חמודים לאללה.. איזה דמות לדעתכם הכי כייף לשחק?או קלסו או פז המתוקים כי פז בגלל המטא הזה שממש מתוק ויפה חחח (במציאות אין לו מבטא)וקלסו בגלל הדברים הטיפשיים אבל בכל זאת חמודים שהוא אומר...(החמוד שלי...) איזה דמות לדעתכם הכי קשה לשחק?הכי קשה לדעתי זה את פז בגלל המבטא הזה שהוא מנסה לעשות אותו כל כך אמיתי כשבעצם אין לו באמת מבטא כזה..

popit

New member
my!

1.אני חושבת שג'קי...למה היא כזאת חמודה והכל, ויש לה קטעים מצחיקים...אבל אני מאוודד אוהבת גם את הייד, כי הוא...איך לומר? מצחיק ויש לו קטעים ממממשש טובים, קלסו כי הוא כזה אהבל, ופז כי הוא חמודדד והמבטא שלו עושה את כל העבודה...אני לא יודעת מי ממש במקום ראשון...נראה לי ג'קי... 2.לא ממש שונאת...פעם שנאתי את דונה, אבל עכשיו כבר לא. 3.הכי כיף את...קלסו!או ג'קי!נראה לי ג'קי יותר... 4.הכי קשה את הייד, פשוט קשה לעשות אותו!

star lili

New member
שלי:

1. מי הדמות שאתם הכי אוהבים? ולמה? הייד!! יש לו את השורות הכי טובות וחכמות מכל הדמויות. זאתומרת, כולם שם מקבלים שורות טובות והכל, אבל נראה לי שהייד מקבל תמיד את החומר הכי חזק, כי הוא באמת הכי חכם שם. 2. מי הדמות שאתם הכי שונאים? ולמה? אני נשבעת שזאת הסדרה הראשונה והיחידה איי פעם שאני לא שונאת אף דמות. לא'דעת, איכפת לי מכולם שם. 3. איזה דמות לדעתכם הכי כייף לשחק? ג'קי. מה למה? ג'קי!! 4 איזה דמות לדעתכם הכי קשה לשחק? רד פורמן. לא נראה לי שצריך להסביר.

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

אני הכי אוהבת את פז- השאלה הנדרשת היא לא "למה" אלא "למה לא".
אני הכי שונאת את רד- כי הוא איכסי כזה.
לדעתי הכי כיף לשח את פז, כי הוא מ-ו-ש-ל-ם.
הכי קשה לשחק את קיטי, נראה אותכם צוחקים ככה.

אז ככה..

1. אני הכי אוהבת את הייד בגלל שהוא הכי הכי יפה והכי הכי מאגניב!@!@# 2. אני הכי הכי שונאת את דונה..היא ממש גברית וכאילו יחסית לשאר לא כזה מצחיקה 3. הכי כיף נראה לי לשחק את קלסווו...חחח הוא כזה פוסטם!@$ מתה עליו!# 4. הכי קשה זה לשחק את הייד כי צריך מין אדישות מסוימת ובמידה הנכונה מואה ניצן

M a r y J a n e

New member
../images/Emo26.gifתשובות שלי../images/Emo36.gif

1. קלסו-לא ציפיתי שישאלו אותי למה אבל זה דיי ברור קלסו הוא קלסו פשוט מושלם חולה עליו
2. אף אחד, זאת לא טלנובלה שיש את מי לשנוא
3. פז וקלסו 4. פז

RoRi1

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo36.gif

מי הדמות שאתם הכי אוהבים? ולמה? אהמממ... יש שניים
הייד... כי הוא פשוט דמות עמוקה ולא רגילה, הוא חושב בדרך מקורית והוא גם חמוד (תלתליםםם...
) וגם את דונה, כי היא מאוד דומה לי (לא. אני לא מעצבנת
) בצורת החשיבה שלה...
מי הדמות שאתם הכי שונאים? ולמה? אהמממ... אני אוהבת את כולם!!!
אהמממ... כרגע את רד... כי הוא לא רוצה שדונה ואריק יתחתנו (למה למה?! הא למה?!)
איזה דמות לדעתכם הכי כייף לשחק? קלסו. כי הוא בקושי רציני. אני מתפלאת איך אשטון לא מתפוצץ מצחוק כל פעם שהוא קורא את התסריט.
איזה דמות הכי קשה לשחק? אין לי מושג.. אולי קיטי? כי יש לה מצבי רוח וגם... זהו.

original jess

New member
-תקראו את זה!-../images/Emo25.gif

1. אוהבת:הייד-כי הוא קול! קלסו-כי הוא דפוק וקורע! פז- בגלל המבטא ההורס! ולפעמים גם ג'קי- יש לה קטעים מצחיקים.... 2.שונאת: אריק-כי הוא כזה חנון! דונה- לא יודעת, היא מעצבנת אותי... וגם קיטי-בגלל גיל הבלות הדפוק שלה. ואת הדמות של לורי עכשיו, בגלל שהיא כזאת קרצייה כשהיא טובה! 3.הכי כיף: את הייד כי הוא קול, או את רד, כי הוא כזה עצבני.... 4. פז- בגלל המבטא, וקלסו- כי הוא כזה דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo57.gif

1. הדמות שאני הכי אוהבת היא הייד.
פירטתי את כל הסיבות בהודעה הזאת. 2. הדמות שאני הכי שונאת? אמנמנמ... אין דמות שאני באמת שונאת. אם כבר, הדמות שאני הכי פחות מחבבת היא ג'ואן, כי היא סתם שם. ברקע.
3. אני מניחה שהכי כיף לשחק את פז, כי כיף לשחק אחד שעושה הרבה שטויות. למרות שאני הייתי שמחה לשחק בסדרה גם בתפקיד שוצי הכלב, העיקר להיות שם...
אני חושבת שיהיה כיף לשחק כל דמות בסדרה, בגלל שרואים שהשחקנים בסדרה באמת נהנים, ולא רק עושים את הג'וב שלהם. האווירה על הסט שמחה וכולם חברים של כולם, וזה נשפך מהמסך. זה חלק מהקסם של הסדרה, ומה שהופך אותה, לדעתי, לאהודה כל-כך על בני-נוער, ובכלל. 4. הכי כיף לשחק את פז, אבל גם הכי קשה. זאת דמות משונה במקצת, עם הרבה נוירוזות והתנהגויות ביזאריות, וכדי לשחק אותה, פרק אחרי פרק, בצורה כ"כ טובה, צריך להיות שחקן מצויין. אז בואו ניתן צל"ש לוילמר, שעושה את העבודה שלו כמו שצריך!

mya 6

New member
אני!

אני הכי אוהבת את אריק כי הוא חנון חמוד ויפה! אני הכי לא סובלת את רד כי הוא סתם קוץ בתחת והוא סתם מעצבן! הדמות שהכי כיף לשחק..... זה באמת קשה.... אני באמת לא יודעת.. הדמות הכי קשה אני חושבת שפז בגלל ובמיבטא שלו.

למעלה