סקר

MoOsHoN17

New member
אנחנו רוצים שהיא תיהיה מיוחדת

באופן עקרוני זה הכל קשור לסיווג הצאצא ההבדל היחיד ביננו ולבין חיות מסויימות, זה שהמין האנושי גילה שחיים ביחד קלים יותר מחיים לחוד...תודה לאבולוציה

MoOsHoN17

New member
יש דמיון מסוים

אבל כמו שאמרתי זה לחיות מסוימות, ויש מגוון עצום....מה שנקרא פילוסופיה של שקל וחצי

fresh mishmesh

New member
למה אתם אנטי?...

דביק, אופי יאיר-לפידי... מה יהיה? צאו מהפסימיות... גם אני הייתי ככה כל הזמן, עד שחבר שלי ניער אותי לגמרי מכל השטויות האלה... בכל אופן, אדי, אהבה זה בערך הדבר הכי נפלא ומקסים שיש בעולם הזה... (כשאתה קורא נפלא ומקסים זה נשמע כזה סתמי, אבל אם מתייחסים לעצם המילה, לשורש שלה, זה יוצא בדיוק מה שהתכוונתי- פלא וקסם...) שיר (אחרי הכל רק שיר) אמרה לחן (Superchen) שאמרה לי- "כשאתה אוהב אתה מרחף" וזה כל כך נכון... אני בעננים... וקשה לי, בגלל שיש איזושהי מציאות שמתרחשת למטה, ואז אני לא יכולה לרחף כל הזמן... אבל כשכן יוצא לי- זה מדהים... מה רומנטי בעיני? הרבה דברים... פרחים- יכולים לעשות אותי כל כך מאושרת! מכתבים... אמיתיים כאלה... ומה עוד? דווקא דברים שמתפקששים ונהרסים כשמנסים להכין משהו... כשחבר שלי ניסה להכין לי משהו, וזה לא יצא לו, זה היה כ"כ מתוק- שהוא ניסה, והשקיע (די הרבה, אפילו...) ואפילו שלא הצליח לו בצורה הכי טובה שהוא קיווה אליה- זה היה מקסים...

fresh mishmesh

New member
כן...../images/Emo99.gif

זה שיא הכיף, בכל הכנות ובשיא הרצינות, ואני דורשת שאנשים יפסיקו להיות עגמומיים ודכאוניים... הצטרפו לכוחות האור, כמ שידידי הטוב היה אומר...

להצטרף לכוחות האור?

אבל אין פה אור חשוך פה ואפל הו והנה בקצה היער אור מבצבץ מביתה של האדונית אולי אני אלך לשם, רוכלת יהודיה קטנה, כדי שהיא תאכל אותה, הממזרה ? נסחפתי.

למעלה