סקר

faith2

New member
שקרן..גם מי שמתחמק מהשאלה?

או יותר נכון....*שיעל* מוחק אותה *שיעול*

SurfinGirl

New member
גם אני רוצה..:)

בני כמה אתם? חודש הבא-17 מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס כחול וחולצה תכלת. באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? תכלת.. עם ארנבת מצמר חח מה צבע התחתונים שלכם?תכלת.. לא סתם, לבן. איזה סדרה אתם הכי אוהבים?הכי גאים שיש, מכושפות, חברים, אריזה משפחתית. מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? יוו.. לא זוכרת.. =\ לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] מד"א מה הסרט שאתם הכי אוהבים? אממ.. מטריקס ונינג´ה אמריקאית, ונינג´ה קיד, וטנגו וקאש ובומרנג ועוד ועוד.. אה וריקוד מושחת מה הספר האחרון שקראתם? "דרכו של מכשף" של פאולו קואלו (עדיין קוראת) מה הדבר האחרון שאכלתם? צ´יקס מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? "לקום לשעת 0 או לא..?" האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? אממ.. בערך.. האם אתם מאמינים באהבה? כן. האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? כן.. כלב (למשך שבוע) ודגים (למשך 3 שעות..) וחתולה למשך יומיים.. =\ מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנוח, טלוויזיה, מד"א, אינטרנט וכל מה שלא קשור בלצאת מהבית.. מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? אממ.. לא זוכרת.. מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? כל יום, כל היום.. מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? בשיחה עם יוסי פלומבו!! אחחח העצביםםםםםםם אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? טוב.. עם אלירן ידיד שלי ומה היינו עושים... אמממ אוכלים בננות, מאיפה אני יודעת מה היינו עושים? בטח גולשים קצת.. אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? מוסיפה גובה, (והרבה!!!) מעצבת את הגוף ומורידה קצת (המון!!) מהביישנות. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? נראה לי שכן.. האם אתם מבינים בפוליטיקה? ממש לא. לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] למה שאבא ירצה. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? איזה מלחמה? סתם, אממ.. קצת.. מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? אין. מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? עמ"ל 1 שייבר. האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? על מקלדת.. (ופעם על אורגן בשיעור אורגנית.. חח) שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? כן, בגן חובה את היד.. פשוט רצתי ורצתי עד שנפלתי. מהי הארץ החלומית שלכם? עדיין לא מצאתי אותה.. את מי הייתם רוצים לפגוש? את אלביס. אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? וואי.. הרבה מאוד דברים.. אבל כמו שאומרים "לא בוכים על חלב שנשפך..".. יו זהו? אוף.. דווקא די נהניתי..

faith2

New member
חסרות לך שאלות...

רמז רמז.......מה שחגי כל כך מתעקש שכולנו משקרים

למעלה