סקר

סקר ../images/Emo11.gif

בחרו 10 חברי פורום: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? האם 5 היה במפגש הקודם באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? בן/בת כמה מספר 6 האם התאהבת במספר 4? תגידו משהו למספר 2! האם ראיתם פעם את מספר 10? האם מספר 9 בא למפגש היום? האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט
האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? האם מספר 7 עילג?

go goldi

New member
../images/Emo3.gif

1.שארון 2.אורי 3.יוב 4.חמו 5.מנטה 6.בן 7.אריאל 8.עומר 9.יובי 10.רחל עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8:קורעעעעעע
האם פגשתם את 9?ברוררררר האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום?מהגג של עזראלי
האם 5 היה במפגש הקודם?יאפ באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7?מקפליי ועוד כמה
בן/בת כמה מספר 6?15 האם התאהבת במספר 4?כןןןןןןןןן
חמו
תגידו משהו למספר 2! היי אורי
האם ראיתם פעם את מספר 10? פעם אחת? האם מספר 9 בא למפגש היום?לא חושבת האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8?כאילו דה
האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט- אני חושבת שכן
מה יש לפרט? האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9?לא
חמו תתבישי לך! האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו?ככל הנראה כן... זה לא שאני עוקבת אחריה או משהו
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?לא
שניצל תתבישי לך! האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי?לא שאני יודעת
האם מספר 7 עילג?כמובן

עונההה

בחרו 10 חברי פורום: 1. ז'בט 2.שארון 3.אורי 4.יובי 5.בריל 6.סוש 7.רחל 8.יוב 9.מנטה 10.בן עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: חמוד בטרוף מנגן מדהים!!! האם פגשתם את 9? בארור האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? לא שידוע לי
האם 5 היה במפגש הקודם?בסוכות כעעע באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? פורום פסטיגל על, צימחונים, בן/בת כמה מספר 6? 14 האם התאהבת במספר 4? בארור!! תגידו משהו למספר 2! את מושלמת!!!!!!!11 האם ראיתם פעם את מספר 10? כע האם מספר 9 בא למפגש היום? לא האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? כעעעע האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט נראה לי שהיא אוהבת, הי אמעדיפה קרמבו
האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? לא נראה לי האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? נראה לי שכן האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן!!!! איזה מגניב פעם מזמן... שעוד הייתי צעירה ומטומטמת בפורום השמנייה האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי?כע יאללה לסנטר האם מספר 7 עילג? מאודדדדדדדדדדדדדדד

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif אני חולה על הדברים האלה ../images/Emo3.gif

1. שארונוש 2. אוריוש 3. ברילוש 4. יוביוש 5. חמוש 6. ז'בטוש 7. רחלוש 8. יובוש 9. נטעוש 10. בריירוש עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: אתה נסגדדדדדדדדדדד ברמות שלא ניתנות להסברר !!!!!!!!!!!!!! האם פגשתם את 9? בארורררררררררררררררררררררררררר האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? לא
האם 5 היה במפגש הקודם? כןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? ניראה לי רק בפורום הפיג'מותתתת בן/בת כמה מספר 6? 16 האם התאהבת במספר 4? OMG עזבו .
תגידו משהו למספר 2! יא נהרדההההההההה אחד !!!!!!!! האם ראיתם פעם את מספר 10? כןן יאייי האם מספר 9 בא למפגש היום? לא ניראה לי האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? כןןןןןןןןןןןןןןןןן האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט- אממ כןן !!! האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? לא יודעע האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? יכול להיותת האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? אממ ניראה לי שכן אבל אני לא בטווווח האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? כן האם מספר 7 עילג? אממממממממממממממ קצת הרבהההההההההההההההה !!! וגם משוגעתת !!!!!!!!!!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif אה ועוד דברר חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מה לא הבנתם במשפט של אורי- "להפחית בשאלונים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" באיזה עוד שפות אתם רוצים שזה יהי כתוב ? פורטוגוזית ? פלמית ? פלגמטית ?

נהרדע ../images/Emo108.gif

בחרו 10 חברי פורום: 1. שארון 2. רחל 3. ז'בט 4. עונל 5. בריל 6. יוב 7. מנטה 8. ברייר 9. חמו 10. עופר עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: שולט!!! האם פגשתם את 9? כן האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? אולי האם 5 היה במפגש הקודם? כןן באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? להקה עילגתתתתת
בן/בת כמה מספר 6? 16 האם התאהבת במספר 4? לאאאא תגידו משהו למספר 2! היי מה ניש? האם ראיתם פעם את מספר 10? הרבה םעמים האם מספר 9 בא למפגש היום? לא האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? ברור האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט אוהו! ועוד איך! האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? אין לי כוח לבדוק האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? נראה לי שכן האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? הסנטר נחשב?
האם מספר 7 עילג? כמו כולנו

המקלדת שלי כושית../images/Emo182.gif

בחרו 10 חברי פורום: 1.פילר 2.דרור 3.נטע 4.ברייר 5.ירין 6.קרלו 7.קוקולנד 8.תמי 9.שרונה 10.יובל94 עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: את תמי
האם פגשתם את 9? עדיין לא
האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? לא האם 5 היה במפגש הקודם? לא
באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? יוני בלוך
בן/בת כמה מספר 6 13 האם התאהבת במספר 4? עדיין לא תגידו משהו למספר 2! את קורעת!!!! האם ראיתם פעם את מספר 10? לא
האם מספר 9 בא למפגש היום? לא האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? אכן האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט לא זכור לי שדיברתי איתה על זה אבל אני משערת שכן. ואם תשאלו אותי,נראה לי שהטעם האהוב עליה זה שוקולד בטעם אמריקן איידול. חחחח הידעתם שיש דוריטוס בטעם כוכב נולד?
האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? לדעתי לא, וזאת הדעה שלי האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? אני משערת שכן. למרות שאין לי אף הוכחה מדעית ואין ביכולתי לברר זאת. אלא אם הוא מחובר למסנג'ר האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?אני ממש, אבל ממש לא זוכרת האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? לא. וגם לא בעזריאלי
האם מספר 7 עילג? בוודאי, כל מי שמגיע לפורום הזה ולאמשנה איך הוא עילג. הודגש באמצעות מדגישומטיק

כי יש פה אנשים יותר חשובים../images/Emo182.gif

סתם נו...אבל יש פה עוד אנשים
פעם הבאה אני אשים את אייזנ

אוי ויי! איך שכחתי את עופר?../images/Emo182.gif

ויש עוד מלא
פעם הבאה חייבים שאלון עם 20 אנשים לפחות!

slee4

New member
עונה=)

בחרו 10 חברי פורום: 1.ז'בט 2.אורילג 3.שניצל 4.בריל 5.חמו'ש 6.סוש 7.יובי 8.יוב 9.נטע 10.בן עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8:
האם פגשתם את 9?בטחחחחחחחחחחח!! האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום?לא האם 5 היה במפגש הקודם?יאפ באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7?אני יודעת שפה,מקפליי ומיי כימקל(?) בן/בת כמה מספר 6?14 וחצי האם התאהבת במספר 4?ברור
תגידו משהו למספר 2!אורי,אתה בא לצלם ספרים בסנטר? האם ראיתם פעם את מספר 10?כה האם מספר 9 בא למפגש היום?לא..ואיזה מפגש יש היום? האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8?בטח האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט-אי חושבת שכן=P האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9?נייט האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו?לא,נראה לי שהיא אצל חברה שלה האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?לא נראה לי האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי?כה,בסנטררררררר ובעוד מקומות. האם מספר 7 עילג?האם היא עילגת?היא הביאה את הביטוי "עילג" לכוחותינו!!!!

עונההה ../images/Emo59.gif

בחרו 10 חברי פורום: 1. ענבר 2. יובי 3. עופר 4. ז'בט 5. אורי 6. טל 7. שניצל 8. מנטע 9. יוב 10. חמו עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: את שולטת
האם פגשתם את 9? אכן כן האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? לא האם 5 היה במפגש הקודם? יאפ באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? כל מיני
בן/בת כמה מספר 6? עודמעט 16 D: האם התאהבת במספר 4? כן
תגידו משהו למספר 2! את ילדה נסגדת! האם ראיתם פעם את מספר 10? אכן האם מספר 9 בא למפגש היום? אין לי שמץ האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? כן האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט. נניח שהיא לא אוהבת שוקולד האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? *בודק* לא. האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? אני מניח שכן האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? אולי האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? לא האם מספר 7 עילג? כן

3yuval3

New member
מי שלא נרשם ברשימה הבאה, שלא יעלב../images/Emo10.gif

כי יש מעט מקומות, ולא חשבתי הרבה מי להוסיף, פשוט מי שעולה לי לראש באותו הרגע. 1. נטע 2. זהבית 3. שארון 4. ברייר 5. יובי 6. חמו 7. אורי 8. באריליום 9. סוש 10.רחל עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8:
הבנאדם הכי קרוע שנוצר, ואוהבת מסטיקים לעוסים, ההפך מגרי.
האם פגשתם את 9?
בטח. יאללה לסנטר.
האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? לא שידוע לי, תגדירו מחוץ לפורום
האם 5 היה במפגש הקודם מה נחשב מפגש קודם?
במפגש האחרון שלי, היא הייתה
באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? הפיג'מות, פסטיגל על הזמן, פאקארינן, אייזנ. תודה רבה לחתימה שלו
בן/בת כמה מספר 6? יותר מ14
האם התאהבת במספר 4? זה נושא רגיש, אל תעוררו אותו
תגידו משהו למספר 2! ד"ש לארילג, ו...תסתכלי אחורה רגע... האם ראיתם פעם את מספר 10? כן
האם מספר 9 בא למפגש היום? היה היום מפגש?
האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? אכן כן
האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט את אוהבת?
האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? איננו. האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? קדימה, תזרו מלח על הפצעים, זה בסדר. האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? לא, היא לא
האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? נראה לי
, ואם לא, תמציד יש את הסנטר.
האם מספר 7 עילג? אם הוא עילג!? הוא המנהיג שלהם. נהרדע.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifיאללה בא לי

בחרו 10 חברי פורום: 1. אורי 2. ז'בט 3. שארון 4. חמו 5. נטע 6. יובל 7. עומר 8. יובי 9. בריל 10. ירין עכשיו ענו על השאלות: תחמיאו למספר 8: יובייייייי את חמודה! האם פגשתם את 9? כן! אפילו פעמיים:O האם 1 ו-3 מכירים ממקום אחר מחוץ לפורום? אממ נראה לי שכן?:p האם 5 היה במפגש הקודם? כע! והיה איתה מזה כיף באיזה פורומים/ קומונות גולש מספר 7? הוא גולש גם בפורום האי
בן/בת כמה מספר 6? 16! האם התאהבת במספר 4? חמו
תגידו משהו למספר 2! היי ז'בט! האם ראיתם פעם את מספר 10? במצלמה לפני 4 שנים, נחשב?:p האם מספר 9 בא למפגש היום? לא ניתן לדעת! אתם עושים מפגש כל יום
האם יש לכם במסנג'ר/ אייסקיו את מספר 8? ברור! האם האם מספר 1 אוהב שוקולד? אם כן פרט. מי לא! האם מספר 4 רשם תגובה בעולם של מספר 9? יכול להיות! האם מספר 5 נמצא בבית עכשיו? הגיוני! היא הרגע התחברה! האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן! האם 2 ו-6 נפגשו מחוץ לעזריאלי? לא
האם מספר 7 עילג? כן

למעלה