סקר אופרה ווינפרי, ריקי לייק, ג'יי ליינו, או קטיקלאוס
T Thestral New member 9/1/05 #1 סקר../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif אופרה ווינפרי, ריקי לייק, ג'יי ליינו, או קטיקלאוס
K Kouryuu New member 9/1/05 #2 ריקילייק. איפה הם הימים בהם הייתי צופה בריקי בשקיקה? היו ואינם (כה עצוב!).
K Kingsley Shacklebolt New member 9/1/05 #3 J, אבל כבר המון זמן שלא ראיתי את זה מאז שזה היה פעם בערוץ 3.. אז ריקי עקרונית היא זאתי שהייתי צופה, תוכנית חביבה, גם בה לא צפיתי המון זמן...
J, אבל כבר המון זמן שלא ראיתי את זה מאז שזה היה פעם בערוץ 3.. אז ריקי עקרונית היא זאתי שהייתי צופה, תוכנית חביבה, גם בה לא צפיתי המון זמן...
G Gizmo16 New member 9/1/05 #5 גו ריקי, גו ריקי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif סתם, לפני כמה זמן בכלל ראיתי פעם ראשונה אופרה ווינפרי והיא הביאה את בראד פיטטטטטט |מזילריר| אז ברור שאופרה
גו ריקי, גו ריקי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif סתם, לפני כמה זמן בכלל ראיתי פעם ראשונה אופרה ווינפרי והיא הביאה את בראד פיטטטטטט |מזילריר| אז ברור שאופרה
K Knotted String New member 11/1/05 #20 FatherMucker../images/Emo129.gif So you can sniff my Shnish If you don't like my fish!
ה הגברת האפורה New member 10/1/05 #16 אופרה מעפנה.... ../images/Emo57.gif לא הולכים אצלה מספיק מכות אבל האמת היא שאני לא אוהבת אף אחד מהם במיוחד. ריקי לייק הכי משעשע מבחינת "האוגר שלי אנס לי את הקוקר ספנייל" וכל מיני שמות מוזרים שהם מוצאים לפרקים...
אופרה מעפנה.... ../images/Emo57.gif לא הולכים אצלה מספיק מכות אבל האמת היא שאני לא אוהבת אף אחד מהם במיוחד. ריקי לייק הכי משעשע מבחינת "האוגר שלי אנס לי את הקוקר ספנייל" וכל מיני שמות מוזרים שהם מוצאים לפרקים...
G GalBatz New member 10/1/05 #17 ריקי לייק,../images/Emo87.gif כי זה ממש מצחיק.XD וזה נראה מבויים לחלוטין, מה שהופך את זה ליותר משעשע.
ריקי לייק,../images/Emo87.gif כי זה ממש מצחיק.XD וזה נראה מבויים לחלוטין, מה שהופך את זה ליותר משעשע.