מצלמת מדהים ^_______~
M Music And k0la Girl New member 5/7/07 #54 ME:] יש לכם חיות מחמד? יאאפ אם כן, אילו? 3 שרקניות מתוקות בשם ליידי,סוויטי ודולי צרפו תמונות שלהם! בכיף
ME:] יש לכם חיות מחמד? יאאפ אם כן, אילו? 3 שרקניות מתוקות בשם ליידי,סוויטי ודולי צרפו תמונות שלהם! בכיף
F fireyes New member 5/7/07 #64 ../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif כן,כלב,חצי אמסטף מתוקי הכי יפה בעולם...אבל אין לי פה תמונות שלו
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif כן,כלב,חצי אמסטף מתוקי הכי יפה בעולם...אבל אין לי פה תמונות שלו
I I L O V E MCR New member 6/7/07 #87 הווו איזה יפה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif אני פשוט חולה על חתולים שחורים
C cohenet91 New member 5/7/07 #67 יאאא כן, יש לי חתולה מדהימה העונה לשם פיסי (peacy, כמו שלומי). רוצים תמונה? בכיף מצטערת שהתמונה קצת מוזרה, פשוט ניסיתי להקטין אותה ולא הלך לי הכי טוב. אבל העיקר פיסי..|מואהב|
יאאא כן, יש לי חתולה מדהימה העונה לשם פיסי (peacy, כמו שלומי). רוצים תמונה? בכיף מצטערת שהתמונה קצת מוזרה, פשוט ניסיתי להקטין אותה ולא הלך לי הכי טוב. אבל העיקר פיסי..|מואהב|