+סקר+

סיפור עצוב

היתה לי חתולה מקסימה אבל יש לי בעל שרק רואה שערה בבית, בשבילו כבר כל הבית מלא שערות. ואחרי שהחתולה שלי הלכה לה לעולמה כבר לא הצלחתי להכניס חדשה הביתה. למעשה אוסף החתולים נולד אחרי שהחתולה שלי מתה. מה לא עושים למען שלום בית. הנה שתי תמונות של החתולה שלי היידי ז"ל

python 4

New member
איזה סיפור עצוב..../images/Emo10.gif

ואיזו חתולה חמודה..
מזכירה לי את חתולת הילדות שלי, דניאל, שגם הלכה לעולמה בדמי ימיה אחרי שאמא שלי דרסה אותה. יוו.... דניאללללל!!! גם לי לא הייתה חתולה אחרת מאז.

גם לי היתה.. מיצי, זה היה לפני כשנה

אימא שלי לא בדיוק אהבה חתולים ולחתולה הזאתי לא יודעת מה קרה היא חירבנה בקצב הרסני בבית כל שתי דקות להוציא, ובחוץ לא היה לא צרכים. היא עשתה הכל על מנת שיהרגו אותה.. יום אחד- היא נדרסה ע"י אימי, אני לא יודעת עם זה היה בכוונה אבל .. מיצי

ronmerav

New member
מפיות חתולים

אלונה, במועדון החלפת מפיות יש כמה מפיות של חתולים, שווה להציץ. תעברי על ההודעות שמצורפות תמונות. ובכלל שווה לכם לראות איך מתנהל פורום אחר הקשור גם הוא במידה מסויימת לאספנות ולהחלפות. שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים כאן!

תדה רון, אני מכירה את הפורום הזה

פורום נחמד, מזמן לא נכנסתי אליו. תודה בכל אופן.

rachelea

New member
רון, באמירה "שונה מאוד ממה שאנו..."

למה כוונתך? נחמדים יותר מאיתנו? פחות מאיתנו? מה זה השונה הזה? הרחב והסבר.

ronmerav

New member
כשאני אומר שונה

אני בודאי לא מתכוון יותר נחמד או פחות נחמד. לגבי נחמדות כל אחד יחליט, באופן אישי אני מרגיש שהפרגון שם הוא אדיר. אני פשוט מתרשם מהכמות האדירה של ההודעות שיש שם, אבל בלי להגיד דבר. זה הולך בערך ככה: מוצי, שלחתי לך חבילה. פוצי, קבלתי את החבילה. אוצי, בוצי, קוצי ושוצי - המפיות בדרך אליכם. וכו' וכו'. עכשיו שימו לב! אני בשום פנים לא צוחק עליהם, או מזלזל בהם. זו רוח הפורום, ואם זה טוב להם, זה בודאי טוב גם לי. לעתים יש נסיונות קצת להתרומם מעבר לזה, ומה שהכי חשוב, אפשר לראות שם מפיות באמת יפות.

פורום החלפת מפיות הוא תת פורום של

פורום אומנות שימושית בתפוז. כל האקשן - שיטות עבודה, תמונות של עבודות, קישורים לאתרים מעניינים וכו' - נמצא בפורום אומנות שימושית. פורום החלפת מפיות הוקם לצורך אחד בלבד - החלפת מפיות, ולכן כל מה שעושים בו זה להראות מפיות, לסכם (במסרים) את המשלוח, ולהודיע על כך בפורום (למרות שגם את זה אפשר לעשות במסרים). הפרגון בפורום אומנות שימושית וספיחיו הוא אדיר, כי למרות שלכאורה צריכה להיות תחרות בין היוצרים - כולם יוצאים מורווחים מפרגון, מתן הסברים וטיפים ו"חניכה" של יוצרים חדשים.

python 4

New member
יוֹ, איח אנטוורטע דר איברזיכט

1. זייבן אודר אחט, איח קן נישט גדנקן 2. אליין. איח הבה איינה זמלונג דֵס מַרקֵה סינדרלה. פרשטט דו?

למעלה