סקר!!!

סקר!!! ../images/Emo103.gif

חזרתי לנושא של הסקרים.... איזה שיר אתם הכי אוהבים? מתי בפעם הראשונה שמעתם את אותו השיר? באיזו שפה המוסיקה האהובה עליכם?

icודליה

New member
שלי!

Last kiss- Pear lam לפני חודש, כי הדיסק נהרס, אבל עומדים לצרוב לי חדש!!!!! אנגלית כאילו דא

LonLey GiRl

New member
שלי!

i belive i can fly שמעתי אותו לפני הרבה זמן בעיקרון אבל הוא זכה להכרה מצידי לפני כשלוש שבועות... והמוזיקה האהובה עליי היא באנגלית כאילו דאאאאאאא!!!!

../images/Emo110.gif תשובותיי..

איזה שיר אתם הכי אוהבים? שאלה קקקקקשה. יש המוני שירים שאני אוהבת. אין אחד שאני אוהבת ובשבילי הוא # 1. יש הרבה.
מתי בפעם הראשונה שמעתם אותו? אין לי מושג. אבל יש ישר אחד.. שזה אחד השירים השמעוררים בי נוסטלגיה.. my all מריה קארי. הסלואו הראשון שילי
באיזו שפה המוזיקה האהובה עליכם? יש הרבה.. ספרדית, אנגלית, רוסית.. קצתתת עברית [אם מדובר בשירי ילדים כגון טיף וטף **מושפעת קשות מהעבוד בגן**].

SilentB

New member
תשובות

שיר Metallica-one שמעתי אותו לפני חצי שנה גרמנית,יפנית ,אנגלית

קוסמה

New member
אצלי זה משתנה... לדוגמא:

בזמן האחרון אני אוהבת את השיר: bring me to life- Evanesence שיר ענקי... אבל השיר של כל הזמנים שאני ממש ממש קשורה אליו, ואוהבת אותו הוא: come together של הביטלס.. לויודת למה, הוא פשוט ענקי
על השירים של הביטלס גדלתי
ואת השיר bring me to life שמעתי לפני כמה חודשים, והוא מומלץ לחלוטין! המוזיקה האהובה עליי באינגליש... זה לא בכוונה, זה פשוט יצא ככה... וגם אני אוהבת מוזיקה אירית..

nirte

New member
תשובות.

לא יודע לא יודע ואחרון יש כמה: עברית {לא מוסיקה מזרחית}, אנגלית וצרפתית.

למעלה