שלי כינוי: lost insight (סעיף הכרחי לסקר ../images/Emo13.gif) מקור כינוי: מעבר למשמעות הניק, חשוב לי שהאותיות והצלילים בניק יהיו הרמוניים. את הניק בחרתי באחת מתקופות הייאוש הרוחני שלי. נצמדתי לחוויות מהעבר שאני לא יכול לשחזר. גם היום אני עדיין מתקשה להתמודד עם ההשוואות לעבר, למרות שאין לי באמת כלים למדוד התפתחות. שיטת מדיטציה: במהלך היום זכירה עצמית וסטופים. בבוקר ו\או בלילה ישיבות זן, שלעיתים מלוות בחקירה. בתקופה האחרונה גם התחלתי לנסות לראשונה את "האור הזהוב". אני עוד לא מבין מה עומד מאחוריה, אבל היא עובדת. הדברים האלה משתנים מתקופה לתקופה. מדוע? זכירה עצמית זאת טכניקת השוק החזקה ביותר שהכרתי, ומה שטוב בה שהיא תלויה בך, יותר מאשר במידת האנרגטיות של המיינד שלך. חקירה עצמית זאת טכניקה מכוונת מטרה, וגם מעניינת. ישיבת זן מפחיתה משמעותית את שליטת המיינד וגורמת לי להיות רגוע ומאוזן יותר במהלך היום. סטופ זאת טכניקה קלה לביצוע שפועלת עליי טוב ומחלישה את המיינד בהתאם לרצוני. יש שיטות מדיטציה אחרות שהייתי רוצה לתרגל, אבל או שאני לא מסוגל להשקיע את האנרגייה שהן דורשות, או שהן פשוט לא עובדות עליי. צבע אהוב: זהב, כחול. ריח אהוב: sandal wood. ריחות של טבע באופן כללי, מכל סוג. ספר אהוב: הספר שהכי השפיע עליי זה "מעבר לגבולות השכל" של אושו, אבל יש הרבה. אילו תכונות או יכולות אתם רוצים להשיג בתירגול מדיטציה? לראות טוב יותר את התהליכים הפנימיים, לגרום לשינויים במבנה האנרגטי הפנימי, לחוות רגעים של אמת, להיות רגוע יותר במהלך היום, להחליש את המיינד. סושי? כן, אבל צמחוני.