סקר II

cunthoney

New member
סקר II

טוב הנה עוד סקר הכל בגלל ליל הסדר הזה נהיה לי ליל הסקר במקום ליל הסדר 1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא? 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים? 3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים? 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ-5 פעמים? 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה? 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח? 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך? 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו? 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא? 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד? 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?... 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע? 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו') 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך? 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה? 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש? 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום? 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף? 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך – אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...) 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך? 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת? 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד? 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף? 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזייו, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני? 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה? 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה? 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו? 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו? 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף? 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? 31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה? 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום? 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי? 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ? 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא? 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום? 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת? 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה? 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה? 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה?

ארטימיס

New member
../images/Emo12.gif זה ארוךךךךךך..

טוב עוד מעט אני יעשה.. יש לי הנגאובר קטן מאתמול

ארטימיס

New member
../images/Emo178.gif יאללה אני עונה עכשיו

1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא? אני 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים? מגע קליל 3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים? מגע קליל 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ-5 פעמים? לא.. 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה? לא עושה את זה. 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח? לא. אם אני יוצאת לדייט עם מישהו.. אפילו אם הדייט לא משהו אני אף פעם לא אצא עם עם מישהו שיתחיל איתי באותו הזמן. 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך? זה קרה לי כבר פעם כן.. 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו? ממש לא. טוב אני כולה בת 16 וחצי.. 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא? אני לא קובעת סקס עם אנשים מהאינטרנט בכלל.. אבל אם זה יקרה מתישהו אני לא חושבת שאני אקבע משהו מראש. זורמים... 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד? לזרום.. או לתת הוראות גם נחמד 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?... כן 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע? חח כן היה לי פעם קטע שהייתי בחו"ל (טיול מאורגן) והיה איזה בחור שמאוד מצא חן בעיני בקבוצה.. סטודנט חמוד. קיצר.. היה מה שהיה. והיה מעולה. 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו') עדיין לא.. אבל זה נשמע מדליק. 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך? לא.. 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה? קרמים? אני תמיד שמה קרמים ריחניים על הגוף.. בלי שום קשר. 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש? נראה לי שאני צריכה קצת זמן.. טוב תלוי מי הפרטנר ואיך הוא נראה ומה יש לו להציע 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום? לא רוצה להגיב על זה. 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף? מזעזע וסוף מיידי לזיון!!! למה שהוא יספר לי על אחרות כשהוא איתי?!?! בעעע 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך – אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...) אלכוהול אני לא אוהבת.. לעשן בכיף אחרי למה לא. מוסיקה ברקע בכיף! 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך? כן לצערי. אני מתחרטת על זה עד היום. 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת? לא 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד? לא יודעת תלוי.. 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף? למה לשקר למה?! זה רק מוריד.. לא אוהבת שקרים. 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזייו, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני? טיזינג!! חחח 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה? מדליק 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה? מרטיב בטירוף.. אני אוהבת כוח בסקס. מגרה. 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו? כן. קרה לי בטיול בפריז. 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו? אני תמיד יוזמת.. בכלל, אני מאוד אקטיבית 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף? למה לא חח 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? אממ זין בכוס ואצבע בתחת. נחשב? 31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? מושך כע.. גם וגם 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה? כן. 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום? לא 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי? אוהבת כן 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ? גם וגם. באותה המידה. 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא? אצבע בטוסיק זה נחמד. 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום? חחח איזה שאלות!! 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת? 11 ס"מ 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה? לא. 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה? לא נתתי.. אבל אני חושבת על זה דווקא. נשמע מגרה 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה? הייתי באה בנסביות אלה או אחרות.

Lovable Stray

New member
זה ארוך... ../images/Emo122.gif

1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא? לא קרה דבר כזהXD כשהכרתי את בן זוגי הייתי בתולה. 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים? אני מניחה שמגע כלשהו כדי להעביר את המסר
3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים? מה שלא יהיה חוץ מהאחרון. 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ-5 פעמים? לא יצא. 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה? לא. 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח? תלוי בבחור. 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך? אין סיכוי. 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו? מישהו זר? לא. 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא? לא אקבע עם מישהו מהאינטרנט, בעעע 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד? לתת הוראות. 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?... לא, כי זה מה שרציתי לעשות וכן, אהבתי
12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע? לא. 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו') לא 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך? לא. איכס. 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה? לא. 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש? לא עושה קביעות לסקס. 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום? יש לי מישהו קבוע ולא אבגוד. 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף? מזעזע. 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך – אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...) נרות. 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך? לא 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת?לא 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד?לא 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף?לא היה 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזייו, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני? לא קרה ולא יקרה. 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה?זה בסדר
26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה? מגניב. 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו?לא 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו? טבעי. 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף? כן. 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה?כוס ותחת כשהפרטנר השני הוא ויברטור
31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? שניהם 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה?מספרת הכל. 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום?לא 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי?כן 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ?למצוץ. 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא?גם וגם. 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום?אומרת שלום. 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת?לא מדדתי. 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה?כן, לא ממש. 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה?כן וכן. 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה?אין סיכוי.

NewVision

New member
חדשה כאן, אבל מתה על סקרים ../images/Emo9.gif

1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא?
לרוב הם 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים?
אני אוהבת לקרב שפתיים ולחכות שניה, עד שהוא משלים את המרחק אלי 3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים?
נשיקה בלחי ואחריה צרפתית ארוכה 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ-5 פעמים?
אף פעם. אני מקווה שגם לא יקרה לעולם. 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה?
לא רלוונטי 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח?
אם הוא יבוא בעדינות יש יותר סיכוי. 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך?
אין סיכוי. אני צריכה להימשך כדי להנות. 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו?
כן, אבל היה פורפליי קודם 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא?
אוהבת לזרום 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד?
אם כבר, אז לזמום יחד 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?...
אף פעם לא ביקשו 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע?
לא היו לי מטרות כאלו, עדיין אין לי. 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו')
לא 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך?
אממ.. פעם אבא של חברה עבר ליד מכונית שהייתה בה פעילות מינית סוערת בכיכובי.. זה נחשב? 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה?
יש לי ספריי גוף מדהים.. במיוחד לארועים מיוחדים 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש?
רוצה מגע עוד לפני הדלת.. 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום?
אף פעם. שום דבר. 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף?
אם זה פרטנר לסקס בלבד- זה יכול להיות מעניין. אם זה משהו רציני יותר- האגו שלי יעדיף לשמוע רק על אלו שהיו פחות טובות ממני 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך – אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...)
אם הסקס טוב, לא צריך תוספות. אם כבר תוספות, זה הסדר מהחשוב יותר אל הפחות: מוזיקה, אלכוהול, עישונים. 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך?
לא 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת?
לא. 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד?
תלוי מה ההפרש בין הגיל שהוא אמר לגיל האמיתי. אם הוא ילד או קשיש, אני בטוחה שכבר לא יבוא לי עליו. 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף?
תלוי בסיטואציה, אבל נראה לי שהוא יקבל עוד צ'אנס. 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזייו, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני?
תלוי במצב רוח ובזרימה בינינו. שתי האופציות פתוחות. 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה?
תלוי כמה אהבתי את התחתון.. 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה?
כל עוד לא כואב לי מדי, הוא יפסיק כשאני אבקש וזה מטריף אותו- אני זורמת.. 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו?
עדיין לא 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו?
אני לא בקטע של להוכיח, אני באה להנות. 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף?
לא. להיות פס יצור של זיונים ולקבל תשלום על ביצועים לא עושה לי את זה. 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה?
לא 31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה?
מושך. גם וגם. 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה?
היו דברים אינטימיים שאני לא רוצה לספר עליהם כדי שישארו ביני ובינו. 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום?
לא 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי?
לא 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ?
גם וגם, אבל יותר להימצץ 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא?
דווקא כן וכן 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום?
חבר של חברה הוא מבחינתי יצור א-מיני. לא מדמיינת כלום. 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת?
9 ס"מ 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה?
לא. לא נראה לי שזה היה מגרה אותי. 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה?
לא קרה. 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו,

דנטל

New member
ישששששששששש סקר

1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא? הם יוזמים 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל? במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים? מתביישת ליזום 3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים? עדיפה נשיקה בפה 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ- 5 פעמים? אני לא יוצאת לדייטים, כך שהבחורים שאני מגיעה איתם הם מראש לא כאלה שאני חייבת לסיים איתם את הערב 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה? ברור, ואין לי בעיה עם זה וגם להם לא 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח? תלוי במוזה שלי באותו יום 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך? יש סיכוי נמוך 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו? כן, כשמדובר בגבר שיש בינינו קשר מיני 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא? בדרך כלל אעדיף שנדע את ההעדפות המיניות אחד של השניה 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד? יחד 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?... לא, ולא נראה לי שאסכים לדבר כזה 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע? היו לי מטרות שביצעתי 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו') לא, זה משעמם אותי 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך? לא שידוע לי או שזכור לי ואני ממש לא טיפוס שעושה אבות 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה? מתרחצת 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש? אם זה מישהו שאני מכירה, עלולה להיות חמה, אם זה מישהו שלא, הסבירות נמוכה שאבוא חמה 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם - עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום? לא בוגדת 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף? לא מחרמן בכלל, אבל ממש לא סוף לזיון, אין לי בעיה עם זה 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך - אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...) עוד פרטנר, מוסיקה 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך? לא 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת? לא משקרת, זה מעורר רחמים 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו - שקר לבן וממשיכים? עף ומייד? תלוי כמה בא לי עליו ותלוי גם מה גילוי האמתי 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו - ממשיכים? או עף? בתולים יעופו 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזיין, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני? הרבה פעמים אדבר מראש ולא בשביל הטיזינג, אלא בשביל להבהיר את כוונותי 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה? חולה על פרא כזה, אבל עדיף שיקנה לי תחתונים במיוחד בשביל זה 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה? תלוי עד כמה אלים, זה חייב להיות במסגרת הגבלות שאני שמה 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו? לא ובכלל נדיר שבאתי אל מישהו, הם בדרך כלל באים אלי 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת ולהוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו? שיוביל בכל מקרה, שונאת להוביל 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף? נורמות לא נמצאות בלקסיקון שלי ולזיין בלי סוף סתם עשה אותי לא חרמנית לאיזו תקופה 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן - כוס ותחת? כוס ופה? כוס ופה 31. מושך אותך? אם כן - כוס ותחת? כוס ופה? לא מושך במיוחד 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה? מספרת הכל, ככל הזכור לי 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום? כן 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי? זה נחמד 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ? שונאת למצוץ ואוהבת שיורדים לי 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא? שום דבר בתחת ועל הדגדגן אפשר גם אפשר 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום? לא מדמיינת, חברים של חברות שלי לא מענינים אותי 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת? משהו שיזיזי האהוב מכולם קנה, 10 או 12 ס"מ, אני לא מסוגלת ללכת על זה וזה במילא משרת אותנו כשאני במאוזן 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה? לא 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה? אותי זה לא גירה, צריך לשאול אותם אם זה גירה אותם 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה? לא

artemisia

New member
סקר סקס הראשון שלי../images/Emo105.gif

1. יציאה ראשונה עם בחור שווה. בא לך עליו... בד"כ יצא לך שאת יזמת ראשונה מגע פיסי או הוא?
הוא. 2. כשאת יוזמת את המגע הפיסי, זה בד"כ: נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בזין מעל המכנסים?
נשיקה בפה. 3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים?
נשיקה בפה(אני רומנטית:)) 4. יצא לך לצאת למקום (באר, מועדון) עם בחור אחד ולגמור את הלילה עם אחר? יותר מ-5 פעמים?
אף פעם. 5. במצב כזה שעברת למישהו אחר, יצא לך להתחרמן איתו מול הבחור הראשון? עשית אבל היתה לך בעיה עם זה? שום בעיה?
לא יצא לי כזה דבר. 6. יש יותר סיכוי שתעברי מדייט סתמי למישהו אחר אם הוא יתחיל איתך באסרטיביות ובצורה חצופה עם בטחון עצמי או אם הוא יבוא בעדינות ויבדוק בזהירות את השטח?
הממ קשה לענות על זה 7. אם מישהו שלא מושך אותך מספיק כדי לשכב איתו לגמרי יציע לך שהוא רק ירד לך ויענג אותך בלי שתענגי אותו, נראה לך שתלכי על זה? יש סיכוי? או בדיוק כמו זיון מבחינתך?
אין סיכוי שאסתפק בזה. 8. הפתעת פעם מישהו זר שהיית איתו כשחזרת לחדר מהשירותים עירומה (או חיכית לו עירומה כשהוא חזר)? כן, אבל היה כבר פורפליי קודם לפני היציאה מהחדר? כן, בלי שהיה משהו קודם, העזתי וזהו?
לא. 9. אם תקבעי עם מישהו מאינטרנט ישר לסקס, תעדיפי שתקבעו מראש מה כל אחד ילבש, איך בדיוק אחד יחכה לשני ומה תעשו, או כל אחד יבוא איך שבא לו ותזרמו כבר איך שייצא?
נזרום איך שיצא. 10. בקביעה מראש, מעדיפה לקבל הוראות או לתת הוראות, או לזמום יחד?
לתת הוראות :) 11. חיכית פעם לפרטנר עירומה (או תחתונים) ועל 4 כי זה מה שהוא ביקש? אהבת?...
לא יצא לי...אבל לחכות ערומה רעיון נחמד.. 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע?
פעם חלמתי על כדורלגן אבל הוא נשוי..אז ירדתי מזה 13. ביקשת פעם ממישהו להיות צופה בזיון שלו? (2 הומואים, חברה שלך עם חבר שלה, וכו')
לא. 14. עשית פעם אח או אבא של חברה שלך?
גם לא. 15. כשאת יוצאת לזיון, מורחת קרמים מיוחדים על הגוף או עושה משהו אחר במיוחד בגלל זה?
מתקלחת, מורחת קרמים, איפור,העיקר להרגיש הכי טוב. 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש?
צריכה להתחמם, אבל זה גם תלוי במידת החרמנות שלי אליו. 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום?
אף פעם לא בגדתי. 18. לשמוע מהפרטנר על זיונים אחרים עם אחרות כשאתם במיטה, מזעזע וסוף מיידי לזיון או מחרמן בטירוף?
לא רוצה לשמוע. 19. הכי אוהבת עם הסקס שלך – אלכוהול? עישונים? מוסיקה? או עוד פרטנר? (נא לדרג לפי הסדר...)
מוסיקה, נרות. 20. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הגיל שלך?
לא. 21. שיקרת פעם לפרטנר לגבי הנסיון המיני שלך? הוספת או הורדת?
לא. 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד?
ממשיכים אם הוא שכנע אותי למה שיקר. 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף?
תלוי. 24. בפגישה עם מישהו מהרשת שבא לך לזייו, מעדיפה להשאר עם תחושה שזה מה שיקרה אבל עם קצת מסתורין או מעדיפה לדבר מראש ולעשות טיזינג עוד לפני?
לעשות טיזינג. 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה?
חולה על פרא כזה :) 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה?
תלוי במידת החרמנות שלי, זה יכול להועיל מאד לפעמים. 27. באת פעם לחדר של מישהו במלון כדי לעשות אותו?
פעם באנו שנינו למוטל לכמה שעות לעשות את זה, (רצינו מיטה:)). 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו?
ניתן לו להוביל טנראה איך זה מתפתח. 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף?
דווקא לא. 30. עשית פעם חדירה כפולה? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה?
לא, ולא מושך. 31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה?
לאא. 32. היו לך חוויות מיניות שאת לא מסוגלת לספר עליהן לאף אחד, אפילו לא לחבר/ה הכי טוב/ה?
לא. 33. קבעת פעם עם מישהו לסקס בכלל בלי לדבר איתו, כשמישהו שלישי, עושה ביניכם את התיאום?
לא ולא יקרה. 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי?
חחח ממש לא. 35. אוהבת יותר למצוץ או להימצץ?
שניהם. 36. בזמן החדירה, אוהבת בנוסף אצבע בטוסיק? אצבע על הדגדגן? לא ולא?
גם וגם. 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום?
ישר מדמיינת, לא יכולה לשלוט בזה. 38. מה העקב הכי גבוה שנעלת?
לא סובלת עקבים. 39. הורדת פעם שיער בנוכחות מישהו? זה היה מגרה?
לא, אולי אפשר לנסות. 40. נתת פעם למישהו לגלח אותך? זה היה מגרה?
פתוחה לרעיון. 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה?
אני חסודה מדי.

1נעמונת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה סקר זה????????????????????????????????????????????? זה בוחן פתע, זה מחקר אורך, מה זה???? אני אענה על אלה שאבחר, יש כאלה שאינם רלוונטים מפאת נישואיי היפים, אבל אנסה לזכור מה היה קודם. 1.אני 2.ליטוף על הלחי 3.כמו 2 4.לא 5.אין תשובה בגלל 4 6.לא רלוונטי 7.לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 8.כן 9.זה לא יקרה 10. כרגע, כנ"ל 11.לא 12 בעלי היה תייר פעם 13. כן 14.עשיתי? כן, הזדיינתי פעם עם אח של חברה 15. לא, רק מתקלחת היטב, ואני לא יוצאת, אני נכנסת 16. אוהבת מגע ליד הדלת 17.כן 18.מצחיק עפ"י רוב 19.הכי אוהבת סקס עם סקס 20.לא 21.לא 22.אבל מייד, לא משקרים לי 23.לא רלוונטי, והיפותטי לא מעניין 24.כנ"ל 25.סתם אהבל 26. 27.מה זה לעשות אותו???????? תתבגר כבר 28. שכחת לציין שהשאלון לנשים צעירות וחסרות ניסיון 29.בשביל מה? אני עושה את זה בלי סוף בלי להיות זונה או נמפומנית 30.כן 31. כן 32.לא מסוגלת לספר הכל, אבל לא רואה צורך 33.לא 34.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 35.אין יותר הכל טוב 36.כן וכן 37.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את/ה גדולללללללללללל 38.לא מדדתי 39.+ 40. בנוכחות הקוסמטיקאית המעולה שלי, ולא, זה לא היה מגרה 41. שמת לב איזה שאלון ארוך בנית, רק כדי לשאול אם יבואו להזדיין אצלך?עניתי לך בכוונה בפירוט, כדי שתקרא הכל, אבל ילדון, בחייך, לא, אני לא אבוא, כי יש לי עם מי להזדיין וטוב לי עם זה, וזה לא קשור לגילי המופלג

סיון 1 23

New member
מה שאני יודעת לענות עליו.

3. כשהוא יוזם, מה את אוהבת כמגע ראשון? נשיקה בלחי? בפה? מגע קליל במקום כלשהו רק להעביר את המסר? ישר נגיעה בכוס מעל המכנסים? אני אוהבת נגיעות... ואני בדרך כלל רוצה שיזרמו ישר למעל המכנס... אבל שם למטה... אני בדרך כלל מוסילה אותו לשם כשהנגיעות באות סתם ולא בקטע של מזמוז. 12. היו לך פעם מטרות לעשות תייר, כושי, מבוגר, מפורסם, כדורגלן או משהו אחר מסוג מסויים? ביצעת אותן? לא ביצעת אבל רוצה ברצינות לבצע? מפורסם זה חלומה של כל בחורה... בינתיים אין לי ממש כוונות... יכוליות נחמד לעשות מישהו כשאני תיירת בארץ אחרת... אבל גם תייר זה מחרמן. 16. בקביעה לסקס, בדרך כלל באה חמה ורוצה מגע ישר בדלת, או צריכה זמן להתרגל, להרגיש בנוח ולהכנס לראש? אני רוצה לגשת ישר לעיניין... אבל לרוב אני אצטרך להתרגל קצת... 17. בזמן שהיה לך מישהו קבוע, בגדת פעם – עד הסוף? ירידות? לא יותר מנשיקה? כלום? כלום. הוא בגד בי - נשיקה. אבל אני איתו מעט זמן בינתיים.. אפילו לא חודשיים... למרות שהיינו יחד חודש לפני גם... יש לי מחשבות על אחרים לפעמים... אבל לא ברצינות. לא רוצה לבגוד. 22. התחלת לקשקש עם מישהו ברשת, נהיה מעניין, בא לך עליו לגמרי, ואז הוא מגלה שהוא שיקר לגבי הגיל שלו – שקר לבן וממשיכים? עף ומייד? תלוי עד כמה הוא רחוק מהגיל שלי... אם הוא קטן זה עלול להיות לא מחרמן כל כך... אבל עם גדולים אני מדברת הרבה... אני זאת שנאלצת לשקר לרוב. 23. כנ"ל לגבי הנסיון המיני שלו – ממשיכים? או עף? גם תלוי עד כמה... זה עלול להוריד קצת מהחרמנות שלי אבל נראה... 25. הפרטנר קרע לך את התחתונים בתשוקתו כי רבה: נזק מהלך, שישלם? או וואו, חולה על פרא כזה? חבל על התחתונים, אבל מחרמן אחושרמוטה. 26. מישהו שאת רוצה שמשחק אותה בכוחניות ואפילו אלימות, סטייל אונס בהסכמה, וואו מרטיב בטירוף, או משתק ומדובר בבחור סוטה? כל כך כל כך רוצה כבר!!!!! אני מכריחה את חבר שלי להשתלט עליי תמיד!! 28. עם מישהו מנוסה, מעדיפה להראות לו שאת לא פראיירית ולהיות כמה שיותר יוזמת והוכיח שאת גם מעצמה, או לתת לו להוביל וליהנות מהנסיון שלו? תמיד מעדיפה שהם יובילו. 29. אם זה לא היה נגד הנורמות, ולא היה עניין של איזה שם יצא לך, מדליק אותך להיות זונה או נימפומנית לשבוע ולזיין בלי סוף? דיי מדליק כן... אבל תלוי איזה אנשים. 31. מושך אותך? אם כן – כוס ותחת? כוס ופה? ממש ממש לא. 34. אוהבת לבוש גותי-תיאטרלי? כן =) 37. כשאת רואה חבר חדש של חברה שלך, את ישר מדמיינת איך יהיה לך לזיין אותו? איך היא מזיינת אותו? לא מדמיינת כלום, סתם אומרת שלום? לא בידיוק ככה... אם חברה שלי תספר לי שהיא עשתה את זה עם חבר שלה... סביר להניח שאני אדמיין את זה. 41. אם הייתי עושה אצלי מפגש פורום לאיזה 10-20 אנשים עם אלכוהול, סרטי פורנו, נרות והכל, אבל רק לכאלה שבאים במטרה להיות חופשיים ולזרום לסקס כזה או אחר עם כמה שונים במהלך הלילה... היית באה? יש לי חבר אז יכול להיות לי קשה קצת להיות לגמרי פתוחה... למרות שעם בנות זה לא כל כך משנה... חלק מהבנים רואים את זה כבגידה ממשית וחלק לא. שלי לא כל עוד לא מעורב רגש... תכלס זה נשמע לי נורא נחמד... אני נורא אוהבת את הרעיון של מפגש כזה..

למעלה