סקר 5 השאלות

טל205

New member
סקר 5 השאלות

מתי אתם קמים? מתי הולכים לישון? יושנים צהריים? מתי מתחילים לעבוד? כמה שעות עובדים ביום? בהצלחה.(אפשר להיעזר במחשבון..)

בא לבד2

New member
טל עוד לא למדת שמי שעושה סקר צריך לענות ראשון

אני עונה.. מתי אתם קמים? אין לי שעות קבועות.אני לא טיפוס של בוקר ואם אין לי פגישות או כל מיני דברים יכול להתעורר גם באחת בצהריים. מתי הולכים לישון? בד"כ שרובנו קמים אני הולך לישון.מכיוון שאני איש חיי לילה בין השאר.לעיתים ממש רחוקות קורה שנופל לישון מוקדם.וגם שאני אומר יאללה הערב נשאר בבית וננסה לישון מוקדם.לא נרדם לפני 3 בלילה. ישנים צהריים? זה תלוי אם קמתי בבוקר אז משתדל לשים ראש בצהריים איזה שעתיים. מתי מתחילים לעבוד? גם זה תלוי וזו אותה תשובה גם לשאלה האחרונה.אני בעלים כך שאין לי שעות קבועות של עבודה.גם ביום וגם בלילה אני נמצא בעסקים שלנו.רק שזה שונה כי ביום זה משהו אחר.ובלילה זה שילוב של עבודה,ובילוי ביחד. אני מאד אוהב לישון אבל עושה זאת בד"כ בבוקר.חי די הפוך מהרבה אחרים.מחכה ליום הזה שאפול לישון בשמונה בערב ואתעורר בבוקר כמו חדש.

בא לבד2

New member
ברור שאין כמו להיות עצמאי טל..

מעולם לא הייתי ולא אהיה שכיר אני מימן.למרות שכשאתה שכיר יש לך לא מעט יתרונות.והכל על הזין שלך. וכשזה שלך זה אחרת לגמרי.אבל מבחינה כספית אתה מרוויח הרבה יותר.וזה מה שחשוב בעצם.

ש חף

New member
5 מי יודע?

אין לי זמן קבוע,לרוב הפגישות מתחילות מ 9:00 והלאה אז אני קמה לפחות שעה ורבע לפני כשיש לי אופציה אני מתחילה יותר מאוחר,שונאת בוקר ומי שעובד איתי מקרוב יודע לא להפריע לי מוקדם.
לישון מוקדם אצלי זה להכנס למיטה ב 12:00 ואם המצב ממש קשה פעם ב אז 23:30 אבל אני קוראת ועד שנרדמת...
מי ישן צהריים?? רק בחופש או בשבת פה ושם,אם אני אשן צהריים זה יהרוס לי את הלילה.
ראה תשובה מספר 1 - אם אין בשביל מה לקום הגיוני שביקיצה טבעית בסביבות 10:30 ככה.
לא יכולה לענות על זה,משלוש שעות עד למליון שעות זה משתנה בהתאם לתקופות בשנה.

טל205

New member
אז מה?קשה להיות ברמנית?

סתם.. אבל בגדול החיים שלך די מסודרים..

ש חף

New member
החיים שלי

דבש
מסודרים? אני לא כבולה לסדר יום,מסדרת לעצמי את הלו"ז זה גם מזל וגם בחירה,ככה טוב לי

ש חף

New member
תאמין לי אתה

היחיד שמסוגל לגרום לי להתקרב לבורא עולם

אין לי יום ואין לי לילה

קם בסביבות השעה בנפתחת הבורסה. אין לי שעה קבועה לישון, לפעמים 12 ולפעמים 6 למי יש זמן לשנ"צ, אולי בשישבת עכשיו אני עסוק בבורסה אז ברבע לעשר אבל כשאני עובד מסודר אז בסביבות 8 בין 7 ל-10 שעות ביום.

טל205

New member
מה דעתך

שתדריך אותי איך להשקיע בצורה מתונה במניות? אולי אפתח חשבון ותהיה לי לעזר?

בא לבד2

New member
במה אתה רוצה להשקיע למשל?

אני גם יכול להדריך אותך.. אבל נראה לי שפלפל המומחה..

ע- עו- עונ-עונה נה נה

מתי אתם קמים?5:45 מתי הולכים לישון?תלוי...יש ימים הולכת לישון מוקדם 22:00יש ימים באמצע הלילה גם אם אני הולכת לישון מוקדם אני מתעוררת בשעה 2:00 בעיות שינה ... ישנים צהריים?רק בימי שישי מתי מתחילים לעבוד?מגיעה לעבודה בשעה 7:30 כמה שעות עובדים ביום?9 שעות בערךמספיק בהצלחה.(אפשר להיעזר במחשבון..)

טל205

New member
יפה לך!

כמה כיף לישון ב22 ובאותה מידה גם כיף לראות את הזריחה... החיים הכי טובים.. כיף לך!

ברור שכייפ לישון מוקדם

לדוגמא אתמול התעוררתי 5:45 והלכתי לישון בשעה 1 בערך והתעוררתי בשעה 4 בבוקר

בא לבד2

New member
או שלום לום לום גם לך משגעת..

יפה לך חום לכתוב פעם ב ולברוח.. געגעתי לך מעט.. למרות שאת עוקצת אותי כל הזמן.יותר נכון עקצת..

למעלה