סקר +2 שאלות!!

סקר +2 שאלות!!

סתם שאלה נדושה- שכל אחד יגיד מה הדבר שהוא הכי הרבה רוצה להרחיב בו את ידיעותיו? (כמובן שבנושאי אומניות הלחימה) שאלה למפגש הבריחים- מי שבא שיגיד כן ומי שלא לא! ועוד שאלה בנושא באים עם אזרחי נכון?(שאלתי כבר אבל לא ענו לי)

zappon

New member
אז...

לסקר-הייתי רוצה להרחיב את ידיעתי כלומר את מיומנותי בעבודת הידיים שבקונג פו ובבריחים והטלות שבאיקידו וטיקאנדו. כמובן שאני מגיע למפגש בריחים התמונות יהיו עלי!!! ומומלץ לבוא עם מה שהכי נוח לך להתאמן איתו,משהו ספורטיבי כמובן,כל אחד בא איך שבא לו.

ethanguy

New member
אני מגיע!

אני רוצה להרחיב את את הידע שלי בקשר לשימוש בצ'י

N i n j a 2

New member
אני מגיע

אני ואחי נגיעה אהי בן 14 ואחי בן15 אנחנו מתאמנים חודש נינג'יצו אז אין לנו ממש ידע רחב בנושא הבריחים אבל אנחנו רוצים ללמוד :)

Morters

New member
אני לא מעודכן...

מישהו יכול להסביר לי על הפגישה?!

nyaron

New member
פרטים על המיפגש !!!

ביום שישי ה 10/10/2003 , יתקיים מפגש פתוח בנושא בריחים בסגנונות שונים של אומנויות לחימה, משמעות הטכניקות בסגנונות השונים ודרך יישומן. השיעורים יועברו ע"י ארבעה מורים שונים : 1. צחי שוחט - קונג פו עגור לבן 2. ספיר טל - קונג פו גמל שלמה 3. יובל נחמקין וגיא רפאל - ארניס מודרני 4. איגור זקשנסקי - קונג פו וין צ'ון תחילת המפגש ב 8.30 בבוקר. חצי שעה ראשונה תוקדש להיכרות בין המשתתפים ורישום. בשעה 9:00 יחל האימון כאשר כל מורה מעביר שעה. המפגש יתקיים בפארק הירקון רח' קוסובסקי - נתיבי איילון , ליד גשר העץ מעל נחל הירקון. נשמח לראותכם במפגש!

Morters

New member
בעיה שלי:

אני כמעט ולא יודע להלחם, שווה לי לבוא?

zappon

New member
לא אין לך מה לעשות שם רק מאסטרים

באים. מומלץ לכולם לבוא אפילו אם הוא לא התאמן בחייו.

Morters

New member
אני מקווה שאמרת בציניות :)

במידה וכן, אז מה אני יכול לעשות שם?! רק לראות אנשים נלחמים?

ethanguy

New member
הלוואי !

הלוואי ! לא לנראה אנשים נלחמים :\ - לפחות לא נראה לי

zappon

New member
גם לי לא נראה. חבל בפעם האחרונה

ממש רציתי לחטוף מכות:( וגם לצערי הפעם עוד לא השגתי מגנים מלאים בשביל זה...

zappon

New member
כמובן שלא קשור מי יבוא.גם ככה רובנו

שם מ"שיטות" שונות. תבוא בברכה. אבל תראה את הבריחים שיהיו וידגימו. תבוא ,בדר"כ אחרי הדגמת תרגיל מתחלקים אקראית לזוגות ועובדים על התרגיל, אז אם אתה לא יודע דבר וחצי מומלץ שמי שיהיה איתך ידע קצת.

Hwoarang

New member
אני

1. אין לי שום דבר ספציפי שאני רוצה להרחיב כי אין לי רבע מושג באומנויות לחימה....מה שבא ברוך הבא 2. הוא יהיה בירושלים אם אני לא טועה וגם בא 3. באימון פורום 7(נראה לי 7) מתי שהיה בת"א כולם היו עם מכנסיים וחולצות רגילות ובגלל שהיה גם נינג'יטסו וגם קאזה אראשי ריו באתי עם גי מלא....והרגשתי כל כך מטומטם שראיתי שאני היחידי מכל ה-100 אנשים שהיו שם חחחחחחחחחחחחח ועוד איזה חום שלא נדע...

Dragon Roar

New member
יש משהו שצריך להביא למפגש בריחים?

אני מביא במבה למי שרוצה.
אני ממודיעין אני יודע שיש פה כמה.

חבר'ה: תביאו שתייה וכיבודים

אחרי שני שיעורים נעשה הפסקה - ננוח ונאכל משהוא. השיעורים עלינו - האוכל עליכם... ולהזכיר - שיעור הארניס יוקד לבריחים עם וכנכד מקל קצר: לפיכך ציוד חובה למי שירצה להשתתף הוא מקל קצר: האנ-בו יפני, באסטון פיליפיני או מקל מטאטא באורך של 60-70 סמ'. מי שמביא מקל של מטאטא צריך ללפף אותו בסרט בידוד מכל סוג שהוא, כדי שאם חלילה המקל ישבר - לא יעופו שבבים.

למעלה