סקר,תענו.

Emc2

New member
טוב נו...

אז גם אני אהיה לא מקורי ואגיד לך שאת כוסית? לא. אז הנה לא אמרתי כלום (סוף סוף הפורום לא מלא בנינים של אלוהים, ערבים, ויצירי תערובת כדוגמת צ'יקי :) )

ממצב ילי?

גם אני שהייתי קטן הייתי באיטליה בשליחות כל שהיא עם אבא שלי 5 שנים ו תאמת שכחתי כבר איך לדבר איטלקית. כמה זמן את נמצאת שם?

matron

New member
תשובות שלי..

1שם: רעות 2גיל: 15 3ארץ: ישראל 4הדבר הכי טוב: אממ האנשים בישראל מאוד חמים.. כשמישו בצרה או צריך עזרה תמיד יש את מי שיושיט לו יד. ישראלים חברתיים.
5הדבר הכי רע: החינוך בישראל על הפנים.. המערכת חינוך לגמרי לא פסדר. דואגים פה למורים יותר מאשר לתלמידים.. יש מורים שלא יודעים ללמד בכלל, וגם אלימות בבתי ספר.
6לחזור לישראל? אני גרה פה חח... 7 גם על זה אני לא יכולה לענות.. לא עברתי עדיין לארה"ב.

Psychodish

New member
מיאו!

1.שם: אודליה 2.גיל: 18 וחצי 3.ארץ: נורבגיה 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: הזדמנויות... 5. הדבר הכי רע: מצטערת להכליל....אבל...מוסלמים! 6.רוצים לחזור לישראל? המממ 50 50 7. הבצפר דווקא לא כזה שונה, שניהם אפורים ומדכאים רק שבישראל היה הכי סבבה בבצפר פה סתם יבש ומכוער.

zivid

New member
נורבגיה O: ../images/Emo129.gif

זאת נראת לי ארץ מדהימה!

עונה^_^

1.שם: דינה-ליזה 2.גיל: 14 וקצת 3.ארץ: ישראל 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: שזאת ארץ של עם ישראל. 5.הדבר הכי רע: נימוסים, הליכות, המקום עצמו, הפחדים והחוסר ביטחון בארץ, הנוער החרא, הלימודים הרעים, האי חשביות, ממשלה דפוקה. 6.רוצים לחזור לישראל? אני כרגע בישראל אבל הייתי שמחה לעבור מהארץ. 7. איך הבית ספר שלכם שם? שונה מבארץ? מארצות אחרות הוא לגמרי שונה, לדעתי.

eynav br

New member
עונה רק על 3 שאלות...../images/Emo3.gif

1.שם:עניב 2.גיל:באוגוסט 17 3.ארץ:ברזיל

למעלה