סקר,תענו.

סקר,תענו.

אני יודעת שזה חרוש כ"כ,אבל כל הזמן יש אנשים חדשים,אז :) 1.שם: 2.גיל: 3.ארץ: 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: 5.הדבר הכי רע: 6.רוצים לחזור לישראל? 7. איך הבית ספר שלכם שם? שונה מבארץ? :)

ויקוש16

New member
תשובות לסקר ../images/emo13.gif

אממ... שיניתי קצת את השאלות כדי שיתאימו לי... מקווה שזה בסדר... 1) שם: ויקטוריה 2) גיל: 16 3) ארץ: ישראל 4) הדבר הכי טוב בארץ הזאת: הנופים של הטבע, ההרים, הים... 5) הדבר הכי רע: ההרגלים והאקלים 6) רוצה לחזור למולדת (אוקראינה)? האמת שעכשיו זה נראה לי די מאוחר, הייתי רוצה ללמוד בבי``ס שם... כרגע אני מקווה לפחות לבקר שם. 7) איך הבי``ס שם? שונה מבארץ? אממ אין לי עדות אישית לזה, אבל חברה שלי, שלמדה שם עד גיל 12 ואח``כ עלתה לפה, אומרת שכן. שם המשמעת יותר קשה, כשמורה נכנס כולם עומדים בשקט עד שהוא נותן להם לשבת ותמיד פונים אליו בגוף שלישי.

אה... פיספסתי משהו?

(-: לא שמתי לב שהצטרפת.... בכל מקרה, ברוכה הבאה! מקווה שתיסעי לבקר באוקרינה....

ויקוש16

New member
תשובות לסקר ../images/emo13.gif

אממ... שיניתי קצת את השאלות כדי שיתאימו לי... מקווה שזה בסדר... 1) שם: ויקטוריה 2) גיל: 16 3) ארץ: ישראל 4) הדבר הכי טוב בארץ הזאת: הנופים של הטבע, ההרים, הים... 5) הדבר הכי רע: ההרגלים והאקלים 6) רוצה לחזור למולדת (אוקראינה)? האמת שעכשיו זה נראה לי די מאוחר, הייתי רוצה ללמוד בבי``ס שם... כרגע אני מקווה לפחות לבקר שם. 7) איך הבי``ס שם? שונה מבארץ? אממ אין לי עדות אישית לזה, אבל חברה שלי, שלמדה שם עד גיל 12 ואח``כ עלתה לפה, אומרת שכן. שם המשמעת יותר קשה, כשמורה נכנס כולם עומדים בשקט עד שהוא נותן להם לשבת ותמיד פונים אליו בגוף שלישי.

shirta14

New member
עונה../images/Emo108.gif

1.שם: שיר 2.גיל:
3.ארץ: קנדה 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: ידיד שלי
5.הדבר הכי רע: שלא כל המשפחה פה 6.רוצים לחזור לישראל? כה וגם חוזרים 7. איך הבית ספר שלכם שם? שונה מבארץ? שונה, המערכת פה שונה ולמדים בצורה אחרת לגמרי. :)

I3lackM

New member
נמנמנמ...

1. שם: גיא 2. גיל: 19 3. ארץ: ארה"ב 4. הדבר הכי טוב: מזג אוויר, לימודים 5. הדבר הכי רע: חיי חברה :p 6. רוצים לחזור לישראל? אני אענה לך על זה עוד חודשיים וחצי 7. איך הבית ספר? קולג', אני מניח כמו אוניברסיטה בארץ.

d a p h i

New member
עונה

1.שם: דפנה 2.גיל: 16 3.ארץ: קונטיקט, ארה"ב 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: השלווה. 5.הדבר הכי רע: הריחוק מהמשפחה\חברים\חיים. 6.רוצים לחזור לישראל? כן. 7. איך הבית ספר שלכם שם? שונה מבארץ? כן. יש משמעת, <לפעמים>, ורוב החיים של אנשים זה הבי"ס...ציונים ציונים.

shusha17

New member
עונה..

1.שם: שירה 2.גיל: 17 3.ארץ: איטליה 4.הדבר הכי טוב בארץ הזאת: הנופים 5.הדבר הכי רע: הריחוק מכולם. 6.רוצים לחזור לישראל? כן כן 7. איך הבית ספר שלכם שם? שונה מבארץ? שונה לגמריי..

Nof X

New member
עונה....

שם: נוף קדם גיל: 15 ארץ: פאלו אלטו, קליפורניה, יו אס אוף איי אין לי לי תשובות לגביי רוב שאלותייך אבל אם היית לי את האפשרות הייתי חוזר לארץ עכשיו קיץ נהדר, נוף

Yali 17

New member
Italiana

שם : יָלִי גיל : 18 מקום מגורים : איטליה/ רומא הדבר הכי טוב ישראל : ים...קיץ אמיתי דבר פחות בארץ : הליכות ונימוסים עם דגש על חוסר סבלנות. אך יותר מכל תורת "הפראייר" - בישראל כל אחד מקווה לדפוק את השני כדי לא להרגיש פראייר. רוצים לחזור לישראל : כרגע לא.... הבית ספר שלי : בית ספר שונה מבחינת התוכן ( מקצועות כמו : תולדות האומנות, פילוסופיה, לטינית וכ' ), הרבה יותר קשה פה מאשר בארץ, אני חושבת. הוא גם הרבה יותר מאובזר, משוכלל בקיצור לא דומה לאלה שבארץ. אני גם אוסיף תמונה...

למעלה