סקר,תענו!!!

Negative one

New member
סקר,תענו!!!

איזה להקות לא מוכרות כרגע לדעתכם יכולות להיות "הדבר הבא" בתחום הניו מטאל? ותביאו שיר מומלץ שלהם... אם מישהו מכיר את slaves on dope,זה להקת ניו מטאל קנדית ויש להם שירים באמת טובים לדעתי. שיר מומלץ: I CAN'T DIE וגם להקת dry kiil logic שיש להן שירים טובים וקצת שונים. שיר מומלץ:pain. שתי השירים קצת דומים,וזה יכול להעיד על טעמי המוזיקלי בלבד...

7percent

New member
חחחח

עבדים על סמים- להקה די מוכרת ופאקטורי 81 אחת הלהקות היותר מוכרות איפה אתם חיים? להקות צעירות? זה קשה.. כאילו תגדי להקה צעירה a static lullaby יש להם רק דיסק אחד והם אחת הלהקות ו sikth בכלל הם קימים פול זמן אבל עד היום היה להם רק 6 ייםר איפי ורק השנה יוצא להם דיסק תגדיר צעיר.

אל תצחיק אותי

פאקטורי 81 להקה בטיטולים. בדיסק שלהם הנוכחי עדיין יש צליל של חובבנות משהו, הם לא הספיקו עוד לפרוץ לשום מקום.

7percent

New member
סאונדד זה משו אחד

אבל שי להם דיסק כבר יחסית הרבה זמן יש להם הופעות והם חתומים במדיאא רקורקדס.. זאת לא להקה בחיתולים מחינת פופלריות

בחייך

הורדתי מאיזה אתר שלהם הופעה חדשה יחסית, זאת היתה הופעה יחד עם עוד להקות אחרות שהיו אחרי פאקטורי 81, מן ערב להקות כזה, ואנשים שם בכלל לא הכירו אותם לא זזו לא צעקו לא עשו פוגו, לא כלום. ולא תגיד שזה באיזו מדינה זרה, זה בארץ שממנה הם באו. וסאונד זה לא משהו אחר, בניו מטאל בכל אופן, להקה פופולרית בתחום תשמע באיכות טובה, ובלאבום הזה שיש להם עכשיו הם נשמעים מבחינת איכות סאונד וכלים כמו הדיסק הראשון של צ'ילדרן אוף בודום. בכל אופן, תשאל אנשים אם הם מכירים פאקטורי 81 תראה שמידת הפופולריות שלהם תהיה נמוכה בהרבה מהרבה להקות שימליצו\הולצו בשרשור הזה.

Negative one

New member
עובדה שרוב האנשים לא מכירים...

המבינים מכירים הרבה להקות אני מדבר על זה שזאת להקה שבאמת יכולה לפרוץ יותר רחב יחסית היא לא כל כך מוכרת. בטוח שיחסית ללהקות אחרות היא יותר מוכרת,אבל עדיין זה לא ההכרה שאני מדבר עליה.

7percent

New member
ישי ותר מידי

אין לי כח רשום מגילה אל ה2 שנאי הכי אוהב בעולם בערך אבל זה יותר מטאלקור- אימוקור זה poison the well from autumn to ashes

לא דיברו פה על מטאלקור

אתה רוצה לפתח את זה למטאלקור בכיף, פויזן ת'ה וול אחת הלהקות האהובות עליי, כמו גם Undying In Dying Days Killswitch Engage אם תרצה אפילו. ולהשוות מידת פופולריות של להקות ניו מטאל של להקות emo/metalcore זה בסך הכל פוזה, כי זאת לא אותה טריטוריה ומן הסתם בתחום הזה יש הרבה יותר להקות "מחתרתיות" וכל החרא הזה. דיברו על ניו מטאל, תשאר בזה..

7percent

New member
תאמת

שזה קשור כי ניו מטאל טוב זה בדר"כ ישר מתחבר למטאלקור ואימוקור זה כמו שלרוב מי שמוע ט'ראש ישמע גם הבי וספיד מבין?

../images/Emo31.gif

אני לא מדבר מבחינה מוזיקלית כי להקות כמו Chimaira שהן בין לבין יכולות להזכיר את שני הסגנונות, אבל מבחינת הmainstream קאימירה תהיה הרבה יותר מכל להקת מטאלקור אחרת, והרי השרשור הזה מדבר על רמת ה"מוכרות" של להקות, ומכאן קשר ישיר לmainstream, ומכאן קשר לניו מטאל (בהשוואה למטאלקור) לכן אין פה מקום להזכיר להקות מטאלקור. אתה רוצה להזכיר מטאלקור, בכיף, אני אוהב מטאלקור וגם חושב שהוא מזכיר ניו מטאל אבל מבחינת השרשור הספציפי הזה אין קשר בין השתיים.

רוב האנשים בארץ זה לא רוב האנשים

היא מוכרת ועוד איך, אתה פשוט לא מודע לכך. מה לעשות שבארץ רוב האנשים בתחום ניו מטאל שומעים קורן, לימפ ביזקיט לינקין פארק, דיסטרבד וכאן זה נגמר, אבל זה לא מקור להשוואה.

T a L L L

New member
הנה

יש את Trapt, לא נראלי שהם כל כך מוכרים, שירים טובים: Headstrong Still Frame Made Of Glass

ShMo0LiKiPoDa

New member
טוב (=

stepa sikth reveille trustcompany darwins waiting rooms dreadlock puusy (hed) pe זה היה יותר קל אם היה אפשר להוסיף פה להקות מטאלקור... זה לא נכנס לקטגוריה של המטאל, ולא של הניו מטאל..
מצטערת אם הכנסתי להקות פחות קשורות.. קשה לי!

ShMo0LiKiPoDa

New member
איך שכחתי..

bemus - וציאו דמו של 6 שירים.. ממש מעולים, מזכירים את אינקיובס swift ואולי עדיף לחזור בי בקשר להד פי..
מי שאוהב את זה מכיר..

ShMo0LiKiPoDa

New member
oh

מצטערת אם ככה.. פעם הם עוד היו ברשימת הלהקות הכי לא מוכרות וטובות.. מקום שני או משהו.

למעלה