סקר !!!!! תענו

sp rock

New member
סקר !!!!! תענו ../images/Emo13.gif

אוקיייי חשבתי לעשות סקר אז עשיתי חחחח את יאללה לענות
דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? חלק א - פרטים: שם: גיל: עיר: מזל: חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: טעמי גלידה מועדפים: פרי מועדף: ירק מועדף: ממתק מועדף: עונה מועדפת: חטיף מועדף: מגאזין מודעף: להקות מועדפות: זמר/ת מודף/ת: שחקנים מועדפים: שחקניות מועדפות: סדרות מודפות: סרטים מועדפים: איפור מועדף: ספר מועדף: סוג מוזיקה מועדף: שפה מועדפת: חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? בשר או חלב? חורף או קיץ? שחור או לבן? כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? קומדיה או אימה? ספר או סרט? דיבוב או כתוביות? כלב או חתול? סרט ישראלי או לא ישראלי? טראנס או פופ? חלק או מטולטל? ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מכונית או רגל? בלונגיני או שתני? בובספוג או מיקימאוס? ישראל או ניו יורק? זיהו מקווה שאהבתם את הסקר

sp rock

New member
עונה!

חלק א - פרטים: שם:ליאת גיל:14.5 עיר:בת ים מזל:עקרב חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:אדום טעמי גלידה מועדפים:מקופלת ושוקולד פרי מועדף:ענבים! ירק מועדף:עגבניה ממתק מועדף:m&m עונה מועדפת:חורף חטיף מועדף:פרינגלס! מגאזין מודעף:ראש ! להקות מועדפות:סימפל פלאן, גוד שארלוט, יאלוקארד וגריין דאי זמר/ת מודף/ת:קלי קלארקסון אשלי סימפסון ואבריל לאבין שחקנים מועדפים:בן סטילר כריס רוק וגאן מארי שחקניות מועדפות:גוליה רוברטס לינדזי לוהאן סדרות מודפות:the o.c ומגרש ביתי סרטים מועדפים:12 במחיר 1 מסיבת פיג'מות ראש המדינה וכל הסדרה של אמריקן פאי! איפור מועדף:צללית! ספר מועדף: המוסד האחר {2 מתוך 3} סוג מוזיקה מועדף:פאנק פופ / רוק שפה מועדפת:אנגלית ועברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?יאפ מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? אממ בסדר חחח מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? אההה זה בסדר אבל הייתי רוצה לשמוע את גוד שארלוט שרים אותם והיא כקאבר חחח מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? רומנטית חחח חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצולמת בשר או חלב?חלב חורף או קיץ?חורף שחור או לבן?שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 1 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט?סרט דיבוב או כתוביות?כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מטולטל?חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) ארוך מכונית או רגל? מכונית בלונגיני או שתני?שתני {חחח כי שלי שתני} בובספוג או מיקימאוס?בובספוג ישראל או ניו יורק? ניו יורק לחלוטין!!!!!!

Dorin555

New member
עונה :]

ממצב? סבבה הכל טופ? כן איך הולך החופש? חרא חלק א - פרטים: שם: דורין גיל:14 עיר:הרצליה מזל:בתולה חלק ב' - משהו מועדף : צבעים מועדים: כחול ושחור טעמי גלידה מועדפים: וניל ובננה פרי מועדף: תפוח ירק מועדף: מלפפון ממתק מועדף: פופקורן נחשב? עונה מועדפת: אביב חטיף מועדף: במבה מגאזין מועדף: ראש1 להקות מועדפות: סימפל :]]] סאם, גרין דיי, גוד שארלוט, יילו קארד וכו'.. זמר/ת מועדף/ת: לאדעת שחקנים מועדפים: אין שחקניות מועדפות: אין סדרות מודפות: כל השטויות ב22 ולפעמים טלנובלות סרטים מועדפים: המון איפור מועדף: לא מתאפרת P: ספר מועדף: לאדעת סוג מוזיקה מועדף: רוק-פאנק שפה מועדפת: עברית, אנגלית, הונגרית :] חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? לא מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? חחח במילא אנלא קונה באולסטאר מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? במילא אנלא אקנה ת'דיסק מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? לא ממש אכפת לי חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת בשר או חלב? חלב חורף או קיץ? קשה מידי שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 10 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? חתול סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? טראנס חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) חחחח ארוך מכונית או רגל? מכונית בלונדיני או שתני? שתני בובספוג או מיקימאוס? בובספוג ישראל או ניו יורק? לא הייתי בניו יורק.. חחח אחלה שאלון :]

riotgirl28

New member
answer

חלק א - פרטים: שם:שירה גיל:14 עיר:כוכב יאיר מזל:סרטן\תאומים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:כחול טעמי גלידה מועדפים:וניל פיצפוצים פרי מועדף:אין ירק מועדף:אבוקדו ממתק מועדף:מסטיק עונה מועדפת:סתיו חטיף מועדף:צ'יפס מגאזין מודעף:ראש1 להקות מועדפות:המוון זמר/ת מודף/ת: אמינם שחקנים מועדפים:קיאנו ריבס.מילו בלעבלעב שחקניות מועדפות:אין סדרות מודפות:חלום אמריקקי סרטים מועדפים:מטריקס איפור מועדף:שחור? ספר מועדף:אין סוג מוזיקה מועדף:פאנק שפה מועדפת:אנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?כה..בקסריט בויס לשלטון מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?יופי לה מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?כל הכבוד להם מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}?טיפשי חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצולמת בשר או חלב?ממתקים חורף או קיץ?חורף שחור או לבן?שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?לא הבנתי ממש קומדיה או אימה?קומדיה ספר או סרט?סרט דיבוב או כתוביות?כתוביות כלב או חתול?כלב סרט ישראלי או לא ישראלי?לא ישראלי טראנס או פופ?טראנס חלק או מטולטל?תלוי ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)חחחחח ארוך לבנות.קצר לבנים מכונית או רגל?מכונית בלונגיני או שתני?בלונדיני בובספוג או מיקימאוס?בובספוג שליטה ישראל או ניו יורק?ניו יורק

Just TalTi

New member
סבבה

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? אחלה חופש חלק א - פרטים: שם: טלי גיל: 15 וחצי עיר: רחובות מזל: דלי
חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדפים: כחול אדום ושחור טעמי גלידה מועדפים: וניל עם עוגיות, שוקולד, M&M [כמו במקדונלדס], ויש הרבה ומשום מה אני לא זוכרת עכשיו פרי מועדף: הפירות של הקיץ ירק מועדף: עגבניה
, אין לי מושג חח ממתק מועדף: הרבה עונה מועדפת: סתו חטיף מועדף: אפרופו
מגאזין מודעף: לא יודעת.. להקות מועדפות: פו פייטרס. חעחע זמר/ת מודעף/ת: יש הרבה שחקנים מועדפים: כל אלה שבחברים, צ'אד מאריי, ג'וד לאו שחקניות מועדפות: ג'ניפר אניסטון, קמרון דיאז סדרות מודפות: חברים וכאלה.. סרטים מועדפים: פרל הארבור, ועוד סרט ששכחתי איך קוראים לו איפור מועדף: עיפרון שחור אם כבר ספר מועדף: מתים להתפרסם סוג מוזיקה מועדף: רוק, פאנק, ישן, שקט שפה מועדפת: עברית ואנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כן.. חעחע מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? היא טיפשה מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? הם טיפשים מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? רומנטי חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת
בשר או חלב? חלב חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? זה תלוי אם אני מסתירה משהו או לא. חיחי.. אבל אם הוא סתם בסדר [במילים אחרות, לא משו] אז 6 קומדיה או אימה? אימה ואז קומדיה [לראות שני סרטים חעחע] ספר או סרט? ספר בדרך כלל יותר טוב.. אבל סרט יותר יפה. אז שניהם דיבוב או כתוביות? כתוביות .. ברור כלב או חתול? לא יודעת.. סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מטולטל? מתולתל ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)
בין ארוך לקצר מכונית או רגל? מכונית בלונגיני או שתני? שתני בובספוג או מיקימאוס? מיקימאוס נוסטלגי ישראל או ניו יורק? ניו יורק

Role Model6

New member
עונה

חלק א - פרטים: שם:טל גיל:15 וחצי עיר:פ"ת מזל:דלי חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:שחור טעמי גלידה מועדפים:שוקו,וניל ועוגיות פרי מועדף:אפרסק,משמש,דובדבן ירק מועדף:תירס ממתק מועדף:גומי עונה מועדפת:קיץ חטיף מועדף:במבה מגאזין מועדף:מראש1 להקות מועדפות: סימפל פלאן,גוד שארלוט,סאם 41,גרין דיי,ועוד... זמר/ת מודף/ת:גאווין דגרו שחקנים מועדפים:אורלנדו בלום,צאד מייקל מאריי,הית' לדג'ר שחקניות מועדפות:--- סדרות מועדפות:השרדות,סמולוויל ועוד סרטים מועדפים:סיפורו של אביר,שר הטבעות איפור מועדף: עיפרון לעיניים ספר מועדף:הארי פוטר סוג מוזיקה מועדף:פאנק,רוק שפה מועדפת:אנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?אמ..לא מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?מניאקית! היא תקבל את הנעליים מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?זה הולך להיות מצחיק מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? אמ.. איזה הצעה?נישואים?כולם מדברים על זה? טוב... חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצולמת בשר או חלב?חלב חורף או קיץ?קיץ שחור או לבן?שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?5 קומדיה או אימה?אמ..קומדיה ספר או סרט?שניהם דיבוב או כתוביות?כתוביוץ כלב או חתול?כלב סרט ישראלי או לא ישראלי?לא ישראלי טראנס או פופ?שניהם איכס אז פופ? חלק או מטולטל?חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)ארוך! מכונית או רגל?מכונית בלונגיני או שתני?שתני בובספוג או מיקימאוס?בובספוג ישראל או ניו יורק?ניו יורק אחרי שעניתי על כל זה יש מסקנה שמתבקשת: אני משועממת!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאווקייי..../images/Emo8.gif

בר ראשון ממצב? הכל טוב? איך הולך החופש?
מממ החופש נחמד מאוד, אתמול אפילו היה מצויין [היה לי יום דיי מושלם
] וביחס לזה ששבוע הבא ישלי בגרות, הכל חביב. חלק א - פרטים: שם:
גלי/גלוש גיל:
16 עיר:
איזור חיפה מזל:
דגים
חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}:
לא הבנתי, אז לרשום אחד או יותר?
טוב, אני ארשום כמה שישלי
צבעים מועדפים:
שחור, כתום, אדום, תכלת טעמי גלידה מועדפים:
מוקה-וניל פרי מועדף:
אבטיחחחח ירק מועדף:
מממ..גמבה ממתק מועדף:
טעמי עונה מועדפת:
אביב וסתיו חטיף מועדף:
דובונים מגאזין מועדף:
ראש 1 להקות מועדפות:
יש המון ויש רשימה בבלוג שלי [פרסומת סמויה
אבל תיכנסו!
] זמר/ת מועדף/ת:
כנ"ל^ שחקנים מועדפים:
בראד פיט, אדם ברודי, צ'אד מייקל מאריי, יו גרנט... שחקניות מועדפות:
ג'ולייה סטיילס סדרות מועדפות:
חברים, שנות ה70, מלך השכונה, השיר שלנו, משפחת אוסבורן, עשרים פלוס, בנות גילמור ועוד.. סרטים מועדפים:
מממ בעיקר קומדיות רומנטיות איפור מועדף:
עיפרון שחור, צללית שחורה ספר מועדף:
מממ.."סיפור אהבה בלתי נשכח" ועוד כמה סוג מוזיקה מועדף:
פאנק-רוק, רוק שפה מועדפת:
אינגליששששש חלק ג'- סתאאם שאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?
כן
מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?
פשוט זוועה!
מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלושה שירים לדיסק החדש שלה?
ואללה? לא ידעתי, אבל בכיף שלהם..ג'ואל יוצא איתה, לא? אז מה לא עושים בשביל אהבה?!
מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל?
מגניב להם חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?
מצולמת בשר או חלב?
חלב חורף או קיץ?
אביבסתיו שחור או לבן?
שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר" במספרים מה תבחר 1 או 10?
הכ טוב 10- קומדיה או אימה?
קומדיה ספר או סרט?
גם וגם דיבוב או כתוביות?
הכי טוב בשפת המקור ואם יש צורך אז כתוביות כלב או חתול?
לא זה ולא זה סרט ישראלי או לא ישראלי?
לא ישראלי טראנס או פופ?
אני חייבת? אז פופ חלק או מתולתל?
חלק ארוך או קצר?
ארוך מכונית או רגל?
מכונית! בלונדיני או שתני?
בלונדיני!
[או שחור
] בובספוג או מיקימאוס?
מממ..מיקי? ישראל או ניו יורק?
לונדון!

Edgar Davids

New member
אוקיי אני אענה..

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? חלק א - פרטים: שם:גיל גיל:16 עיר:נס ציונה מזל:דלי חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדפים:צהוב וכחול (מעניין למה) טעמי גלידה מועדפים:ריבת חלב עוגיות ועוד כמה פרי מועדף:אבטיח אבל שיהיה מתוק ירק מועדף:פלפל נראה לי ממתק מועדף:OreO עונה מועדפת:אביב חטיף מועדף:לאדע מגאזין מועדף: בלייזר או שם המשחק להקות מועדפות: סימפל ועוד מלא פאנק רוק כבד רוק ישן הרבה.. זמר/ת מודף/ת: הרבה.. שחקנים מועדפים: אדוארט נורטון ג'ק ניקולסון שחקניות מועדפות: סלמה הייק סדרות מועדפות: סיינפלד חברים ועוד הרבה וגם ניפ טאק סרטים מועדפים: אמריקה X ספרות זולה וכו'.. איפור מועדף:
אני לא עונה חח ספר מועדף:הנסיך הקטן סוג מוזיקה מועדף: רוק.. שפה מועדפת: עברית. חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כן..מוזר.. מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? שיהיה לה בכיף מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? גם בכיף..בהצלחה מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? קייטי יפה מאוד אהבתי אותה בדוסון קריק.. חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת אבל גם מצויירת זה נחמד בשר או חלב? בשר חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 4.99 קומדיה או אימה? קומדיה..אין כמו קומדיה טובה. ספר או סרט? סרט(דור חרא
) דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) ארוך.. מכונית או רגל? מכונית בלונדיני או שתני? שתני לא מת על בלודנינים בובספוג או מיקימאוס? מיקי ישראל או ניו יורק? ניו יורק היה כיף

bad astronaut

New member
עונה...

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? הכול טוב והחופש הולך מצויין! חלק א - פרטים: שם:ולריה [ואל] גיל:15 עיר:בת ים מזל:שור חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור,ירוק,אפור [זה תמיד משתנה] טעמי גלידה מועדפים:וניל עוגיות ומנגו. פרי מועדף: אפרסק ירק מועדף: עגבניה [?] ממתק מועדף: סוכרית סודה עונה מועדפת:אביב חטיף מועדף:פרינגלס וכל צ'יפס שהו.. מגאזין מודעף:BOP אבל אני כבר לא מוצאת, אז כל מגזין שבו יש מה שאני אוהבת P= להקות מועדפות:יש הרבה לא נפרט זמר/ת מודף/ת: אין לי שחקנים מועדפים:אני חושבת שטום הנקס הוא שחקן טוב מאוד ויש עוד הרבה שחקנים שאני אוהבת,כמו בן סטילר ואדם סנדלר. שחקניות מועדפות:אנג'לינה ג'ולי, כירסטין דאנס. סדרות מודפות: האוסי, חברים ,בובספוג[?] נו כבר היה שאלון עם בדיוק אותה שאלה. סרטים מועדפים: יש הרבה לא נפרט, אני חולה על סרטים. איפור מועדף:עיפרון שחור וצלצליות... איך להסביר? ספר מועדף: אין לי אחד כזה, אבל יש רשימה של ספרים שאהבתי. סוג מוזיקה מועדף: פאנק רוק, פאנק פופ, רוק שפה מועדפת: אנגלית למרות שאני לא ממש טובה באנגלית. אבל נשתפר! חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? שזה אומר? מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? סאקס! מה הקטע שלה? או לא שלה כאילו זאת בסך הכול העבודה שלה ואין לי איתה בעיה אבל העיקרון הוא: מה הקטע שפתאום אחרי כל כך הרבה זמן[ואני מדברת על הרבה מאוד שנים] מחליטים לפרסם אולסטאר בארץ? אני לא אוהבת את זה =/ מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? חחח מזל טוב לה! מה אני כבר יכולה להגיד? פויה פויה! ג'ואל אל תכתוב לחברה שלך שירים? זה לא ממש מפריע לי P= מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? איזה התעת נישואים?
חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? אמממ... קשה. אבל נגיד שמצולמת. בשר או חלב? חלב חורף או קיץ? קיץ שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? אממ.. זה כל כך משנה? קומדיה או אימה? קומדיה! שונאת אימה! ספר או סרט? שניהם אני אוהבת! דיבוב או כתוביות? כתוביות! כלב או חתול? חתול סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? טראנס חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) ארוך מכונית או רגל? מכונית... בלונגיני או שתני? שתני בובספוג או מיקימאוס? בובספוג ישראל או ניו יורק? ניו יורק זאת עיר!!!

Blue Puding

New member
עונה עונה עונה עונה

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? חלק א - פרטים: שם:טלכ/טלק..מה שבא לכם גיל:14 עיר:רמת גן מזל:תאומים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:שחור טעמי גלידה מועדפים:תות פרי מועדף:ענבים, זה פרי? ירק מועדף:אין ממתק מועדף:אין עונה מועדפת:קיץ? חטיף מועדף:במבה מגאזין מודעף:פנאי פלוס נחשב? להקות מועדפות:סימפל פלאן MCR AC/DC זמר/ת מודף/ת:frank zappa שחקנים מועדפים:אין שחקניות מועדפות:אין סדרות מודפות:אפקט הפחד סרטים מועדפים:אדפטיישן, כל סרט של מונטי פייטון איפור מועדף:לא מתאפרת ספר מועדף:alice in wonderland סוג מוזיקה מועדף:רוק...כל הסוגים שפה מועדפת:אנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?כע מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?איכסהההההההההההההההההההה מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?אולי ככה היא תהיה יותר נורמלית.. מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}?לא מעניין אותי...... חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצוייר בשר או חלב?חלב חורף או קיץ?קיץ שחור או לבן?שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?10 קומדיה או אימה?קומדיה ספר או סרט?תלוי דיבוב או כתוביות?כתוביות..מעדיפה בכלל בלי כלב או חתול?זבוב סרט ישראלי או לא ישראלי?לא משנה טראנס או פופ?עדיף כבר טראנס חלק או מטולטל?חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)ארוך מכונית או רגל?רגל בלונגיני או שתני?לומשנה בובספוג או מיקימאוס?ספונג'בוב ישראל או ניו יורק?ניו יורק

SPFAN

New member
עוווווווווווווווווונה!

חלק א - פרטים: שם: יונתן גיל: 13.9 עיר: מכבים מזל: בתולה חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: כחול טעמי גלידה מועדפים: תות וריבת חלב
פרי מועדף: תפוח ואגס ירק מועדף:עגבניה? ממתק מועדף: המממ שוקולד עונה מועדפת: חורף... קור, גשם... יאי! חטיף מועדף: פופקו! נו הפופקורן עם הדבש מגאזין מודעף: אין להקות מועדפות: סימפל, בלינק, סאם, לינקין, גוד שארלוט, גרינדיי וכו' זמר/ת מודף/ת: קלי קלרקסון, כריסטינה אגילדה וג'וס סטון שחקנים מועדפים: שחקניות מועדפות: אנג'לינה ג'ולי... וזהו סדרות מודפות: בובספוג! סרטים מועדפים: קוראים לי סאם, החיים יפים (סרט מדהים), אפקט הפרפר, מלך האריות ומטריקס איפור מועדף:
ספר מועדף: הסיפור שאינו נגמר סוג מוזיקה מועדף: פאנק-רוק-פופ משהו כזה
שפה מועדפת: אנגלית וספרדית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? אכן... יותר מדי מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? שמגיע לה, היא יפה ובהצלחה שיהיה לה
מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלושה חדש שלה? שזה יפה שהם כותבים לה שירים
רק שהיא לא תכתוב להם מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? שיהיה להם במזל טוב...? חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת בשר או חלב? בשר חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר" מספרים מה תבחר 1 או 10? 10 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט? ספר דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מתולתל? חלק ארוך או קצר?לא משנה... למרות שלי אישית יש ארוך מכונית או רגל? רגל בלונגיני או שתני? בלונדיני בובספוג או מיקימאוס? בובספוג ישראל או ניו יורק? ניורק חח הייתי חייב לתקן בקשר לשלושה... אני מהאלה שלא מסוגלים לשמוע טעויות בשפה

sp rock

New member
אני לפחות יודעת שאני לא קמה הכי

מוקדם!!!!!! הוא קם ב 6:10 אני קמה ב 8:00-9:00
ייייאאיייי אני לא לבד!!!!!

SPFAN

New member
פושע שכמותי! חחח

טוב אז הסיבה הראשונה זה כי אני הולך לישון באיזה 5 בבוקר ומתעורר ב5 בצהריים, אז החלטתי שאני צריך להיות ער יום שלם ואז אני ארדם בלילה. הסיבה השנייה זה כי נחש נשך את הכלבה שלי, אז שמרתי עלייה כל הלילה
עכשיו היא אצל הווטרינר

SPFAN

New member
חחחחחח

אני בחופש מתעורר ב4-5 בצהריים קרימנלי שכמותי

למעלה