סקר שפיות

findery

New member
סקר שפיות

רוצה לדעת מי מחברי הפורום מעז לרכוב באמצע השבוע בשעות הבוקר (6:00- 7:00) בקטעי הכביש הבאים: 1) מרעננה לצומת כפר שמריהו 2) כביש 2 מצומת כפר שמריהו עד וינגייט 3) כביש 2 מוינגייט עד מחלף נתניה דרום (איקאה) ומשם לצומת בני דרור 4) כביש 4 מצומת בני דרור לצומת רעננה צפון

odedbc

New member
דו"ח תנועה

רעננה - כפ"ש: לא מומלץ. רק על המדרכה. התנועה כבדה ומהירה, אין מקום לאופניים. סכנה מרובה. כפ"ש - וינגייט - נתניה: לא מומלץ. עד וינגייט סביר בהחלט. שוליים רחבים אם כי לא תמיד נקיים. מיד אחרי וינגייט יש קטע מסוכן . הכביש מתעקל בזוית חדה ימינה, שוליים אפס והראות מוגבלת מאוד. קטע מועד לפורענות. במקום קטע זה, ממליץ על תוואי חליפי: כפ"ש דרך הכפר, רשפון, חוות רונית, בני ציון, צמת הדרים, כביש 4 עד צמת רעננה. באיזור חוות רונית הכביש צר ומשובש אולם התנועה זורמת כמעט אך ורק בכיוון הנגדי. צמת הדרים - רעננה: שוליים רחבים, תנועה כבדה. מסלול חליפי: רעננה - צ. בית הלורד (בין צ. הדרים לצ. דרור) פניה ימינה, מזרחה דרשך מושבי השרון ואח"כ חזרה דרך צ. דרור לרעננה.

skcazy

New member
עברתי שם השובע פעמיים - בשעות הללו

... כמובן ברכב ולא ברכיבה , ראיתי בשתי הפעמים קבוצה מתאמנת רוכבת צפונה על הקטע הפחות נורא של כביש 2 (עד וינגייט ) . נראה מסוכן .. אבל אנחנו מדחיקנים מצטיינים ..

ItsikH

Member
הצעתו הראשונה של עודד היא זו שעמדתי להציע. אמנם הקטע העירוני עד כפ``ש מעיק ומחייב זהירות יתר אך שאר המסלול עד השיבה לכביש 4 נחמד. בכביש 4 לקראת צ רעננה צפון יש קטע מסוכן נטול שולים

ofriko1

New member
אל תהיה שפוי תהיה חכם....

בוא לרכב באיזור העמקים במשך כל היום ובעיקר באיזור הקיבוצים-עין השופט,גבעת עדה,ובסביבת מחנה גולני-כל היום כל יום וכמה שתרצה-תנועת רכבים דלילה ושפע אינטרוולים(ותודיע לי מתי אתה בא...)

odedbc

New member
נכון אבל לא תמיד מעשי. בעיקר לא באמצע השבוע

ואגב, גם כביש הכניסה לגבעת עדה ול"אלונה רינג" לא נחמד במיוחד. התנועה ערה למדי והשוליים לא ממש רחבים. שלא נזכיר את הקטע מבנימינה לצמת עדה שמהווה סכנה של ממש.

ItsikH

Member
בכיף, כל בוקר ואח"כ נמשיך לשחות בקיסריה ואולי נתפוס קצת גלים בערב. רוכבים מחפשים מסלולי אימונים קרובים לבית/עבודה, כדי שיוכלו לדחוף את שעת האימון בין הניג'וסים של בן/בת הזוג והילדים לבין הניג'וסים של הבוס והלקוחות. לא ייאמן, אבל אפילו אני רוכב בראשצי - כי זה ליד העבודה.

JacB

New member
לצערי, לא מצליח לאמץ את העצה החכמה

פרט טכני שולי מפריע לי לרכוב בין 6 ל 7 בבוקר באזור המומלץ על ידך. קוראים לזה עבודה. מידי בוקר אני רוכב על שולי כביש 4 בקטע שבין מנהרת גבעת חן לתעש. מטפס לכביש 4 מהכביש התחתי ורוכב כ 3 ק"מ דרומה. שם אין מחלפים והשתלבויות ואני מקוה שזה הרבה יותר בטוח. הבוקר נהניתי במיוחד מהרכיבה בקטע זה, בגלל תוספת שמחה לאיד. כל המכוניות עמדו בגלל מחסום משטרה, ואני חלפתי על פני כולם כאילו אני חולף על יד מגרש חניה. כשאהיה פנסיונר, אמנע מקטע כביש זה וארכוב לי רק במסלולים בטוחים על יד כל קיבוץ מומלץ.

אלי ו.

New member
../images/Emo13.gif חשבתי שאני היחיד שעושה את זה

כשאני רוכב לעבודה בת"א דרך כביש 4 זו בדיוק הדרך שלי.

findery

New member
כניראה שאינני שפוי

את הקטע הנ"ל אני כבר רוכב מספר שנים בכביש. תמיד אחרי הפסקה של מספר שבועות, יש לי את הפחד הראשוני לחזור ואז אחרי הפעם הראשונה אני פשוט רוכב ומתעלם מהסכנה. אתמול החלטתי על סקר השפיות ויצאתי רע
. היום בבוקר חזרתי ללופ בתוך רעננה (פארק רעננה - בית הקברות) וכנראה אסתפק בו עד שאשבר ואחזור למסלול "המתאבדים". לגבי המסלול בצפון, אני מגיע לשם מידי פעם בשבתות ברכיבה מבני ציון עם קבוצת SPINGO. הכן איזור מקסים ויש רק לקנא במי שגר באיזור ויכול לרכוב שם גם בשאר ימי השבוע.

S h u g i

New member
תסלח לי אבל אתה כנראה , טמבל טמבל

שלא ממש אוהב את החיים , או את אלה שאוהבים אותך כמו משפחה וכד' לילה טוב .

findery

New member
יש כמה אופציות - בין 7 ל-10 ק"מ

עם 60 מטר טיפוס ללופ. אם תרצה פרטים מדוייקים צור קשר במסרים.

saararni

New member
אם אתה במילא קם מוקדם, סע לתל אביב

לפני שהפקקים מתחילים, תרכב בראש ציפור ותחזור לרעננה, אין פקקים לכיוון רעננה, חוץ מבכניסה לקניון.

ItsikH

Member
למה? יש מסלול בבני ציון, הרבה יותר קרוב למי שלא מתחרפן מעוגה עוגה, אין צורך להרחיק עד ת"א ולחזור לרעננה, זה ממש לא סביר.

למעלה