סקר שמעניין אותי

dilan angel

New member
ברווווווררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

רק שתגיע

ערן1987

New member
הייתה זה זמן עבר,אם לא ידעת ../images/Emo3.gif

הייתי ממש קטן כשהיא הייתה כאן

inbal287

New member
../images/Emo54.gifנמממ...

אני הייתי רוצה להיות בהופעה של אמינם... ושל כריסטינה. ואולי גם של ג'וג'ו, כדי לראות איך היא מופיעה בלייב.

itay is back

New member
אהםםם....

אני הייתי רוצה ליהיות בהופעה של סיירה, אני התחלתי לאחורנה ממש לאהוב אותה

Stacys Mum

New member
חוץ מהפרחות

הייתי מעדיפה ללכת להופעה עם כמה זמרים כמו פארטי אין דה פארק למשל שבינהם וויל יאנג גארט,גוד שארלוט,דרקנס ועוד

ReD AnGeL 89

New member
לא הייתי מתנגדת ללכת לשום הופעה../images/Emo3.gif.

אבל הייתי רוצה להיות בהופעה של בלו, גוד שארלוט, לינקין פארק, אוונסנס, אה, יווו, ואת סליפנוט! הייתי מתה לשמוע\לראות אותם בלייב..

Smelly

New member
קשה יחסית...

כי אני לא ממש מעריץ אמן נוסף... אז הייתי אומר ש: רובי וויליאמס, ומארון 5

DAN1EL

New member
הממ...

לא יכולת למצוא מישהו פחות מתאים לשאול אותו את השאלה הזאת.
חח כי אצלי, ברוב המקרים, זה שחור ולבן. או שאני אוהב אמן או שאני ממש לא. ולמה שאני ארצה ללכת להופעה של אמן שאני לא אוהב? אז הנה האמנים שהכי הייתי רוצה להיות בהופעה שלהם, אם זה עוזר לך
רד הוט צ'ילי פפרז (ה-כ-י
)
כריסטינה אגילרה אופספרינג יש עוד הרבה אבל השנייה נזכרתי שבעצם יש מישהי שמתאימה להגדרה הזאת שלך! שאקירה

DAN1EL

New member
אה!

ולא הייתי מתנגד ללכת להופעה של מדונה. כי... כי זאת מדונה.

oAviaDo

New member
וואלה שאלה טובה

כשהייתי קטן ממש אהבתי את הספייס גירלז כולם הלכו להופעות שלהן ורק אני, גר בחור, לא ראיתי אז הופעה שלהם ממש הייתי רוצה לראות! למרות שהיה לי בוידיאו. כמובן, מדונה, בלי להוסיף. שאקירה, סקסית על! ויש לה שירים חמודים! מייקל גקסון- שירים מדהימים! מאריה קארי ללא ספק- זמרת מ-ד-ה-י-מ-ה. וכמובן... כריסטינה אגילרה

ערן1987

New member
אני הייתי בהופעה של מלאני סי,זה

חמישית נחשב שהייתי בהופעה של הספייס גירלז

DAN1EL

New member
כנ"ל. ../images/Emo13.gif

אין לכם מושג איזה אובססיה הייתה לי לספייס גירלז ביסודי...

ערן1987

New member
נראה לי שאני ואתה היחידים שהיו

בהופעה.. עד היום יש לי את הכרטיס ומודעה מידיעות שהיא באה לארץ אבל אני לא הייתי אובססיבי כלפיהן

DAN1EL

New member
כנ"ל.

גם לי יש את הכרטיס ואת הביקורת ההיא, שהייתה די טובה. ולא צריך להגזים...אמנם לא היה מפוצץ באותו ערב בסינרמה, אבל בהחלט לא היינו היחידים...

ערן1987

New member
אופס,שכחתי לכתוב מהפורום

לי אין ביקורת על ההופעה.. אבל אני מאוד נהניתי,היא מאוד כיף אני זוכר שהיא הזיעה בטירוף,חחח

DAN1EL

New member
הממ..

אז מה שיש לך מידיעות זה את הידיעה הזאת שהיא נחתה, עם התמונה משדה התעופה? חח היא נראתה זוועה בתמונה ההיא...

למעלה