סקר שמות

סקר שמות ../images/Emo218.gif

אילו היית בוחר/ת את השם שלך, כיצד היית בוחר/ת שיקראו לך? האם את אוהבת את השם שלך? למה? מה השם הכי מצחיק, ששמעת שקוראים למישהו? האם את/ה מאמינ/ה, שמישהו שנקרא על שם אדם אחר- יירש את תכונותיו או יושפע מגורלו?

kelly האחד

New member
../images/Emo192.gifזרובבלה!

נולדתי בארגנטינה,המשפחה שלי והחברים ה"ותיקים" קוראים לי בשם קלי שזה כינוי או קיצור של רקל בספרדית.....דווקא גרושי הוא זה שהסביר לי על פי אמונתו שחשוב שיקראו לי בשם העברית,השתכנעתי די מהר,וכך זה היה הצגתי את עצמי בתור רחל. כהתגרשתי הרגשתי שרחל זה שם כבד ואף קשה(עברתי גם שיעורים לא פשוטים),החלטתי שחשוב לי שם בעיברית אבל קצת י0ותר קליל,לכן הפכתי לרחלי, מרגיש לי יותר טוב...אם אני ממש אוהבת אותו? לא יודעת,אם הייתי ההורה של עצמי הייתי נותנת לי שם כמו מעיין...בכל מקרה אין לי אומץ,גם מבחינת רוחנית אין לי אומץ לשנות שמות זה באמת מעניין...נושא שלם,האם שיניתם פעם שם? הוספתם אות?.....מה שבטוח יש שמות שיכולים להרע על ילד כמו"אכזבה,שמעתי על שם כזה או כל מיני שמות "טראומתים",שבלולה ומה אם השם שלך? מחוברת אליו?.....אפרופו שמות עוד לא שיניתי את השם באתר,תודה על ההסבר!!.

kelly האחד

New member
הוספה!

כשאני חושבת על זה יש לנו אפשרות באתר לבחור ולהייות בשם אחר!

שמות מענינים..

לי היו בגן:נחל.קשת.רימון.יהלום... גיסי לשעבר הוא משיחיסט ויש לו ילדים בשמות: גאולה.משיח .יחימלך[יחי המלך..]דבירה.ועוד.... השנה יש לי ילד בשם סטף..

odery

New member
פעם...

כשהייתי צעירה וטיפשה החלטתי איך אקרא לילדי,( שני בנים,אחד בן ולשני אדם) לא חשבתי אז (נקודה) שאי אפשר להלחיט מראש איך לקרוא לילד,ושזה קורה יחד עם הילד כשהוא מגיע.. לג'וקר רציתי לקרוא דניאל,מה שלגמרי לא התאים לה כשהחזקתי אותה..(ג'וקר היה כ"כ טבעי) לבת של זו שעובדת איתי בעבודה קוראים אהבה. ולבת של מישי אחרת קוראים דר כמאמר הפס' במשלי "דר וסוחרת".

למעלה