סקר של שעמום כרגיל :)

קמתי עם מצב רוח טוב לענות../images/Emo13.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך?
יובל באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
יחזקאל למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
בת דודה שלי יה"ל יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
כלב, שוקאטהההה
מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
סטלעעע איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
יוסטון וקולוצ'י בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
קפה חזק חזק ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
לא אוכלת ארוחות בוקר יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
לא.. כולם מכינים אצלי חופשי.. אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
ממש לא שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
קולההההההההההההה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
או נס או שחור מיץ פירות טבעי או פטל?
טבעי אוכל: מטוגן או אפוי?
מטוגן של אמא או של מסעדה?
תמיד של מסעדה את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
כן ארוחת שישי או יום רגיל?
זה לא משנה.. עשן עשן... סוג סיגריה?
מלברו לייט.. סיגריות או דברים אסורים?
גם וגם מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
אני מעשנת דברים אחרים על הבוקר.. איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
ממש לא.. והסיגריה של אחרי ?
אממ.. בהחלט.. חיחיחי על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
אה? שיער.. ארוך או קצר?
קצר שונאת ארוך עלייך?
הכי יפה לי קוצים ואני לא נראית בוצ'ה ככה!! על הבת זוג?
לא ארוך ולא קצר מידי מחומצן או טבעי?
איך שבא לה.. כובע או בלי?
בלי בגדים. חצאית או שמלה?
שמלה ג'ינס או באגי?
ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
קפקפים!! נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
יאאא קיפי!!! אבל עדיין החיות יותר חמוד!! אף פעם.. לא תלבשי?
אני לובשת הכל בסופו של דבר.. לא תגידי?
בחיים אני לא.. לא תאכלי?
כבד אווז לא תשתי?
פיפי כמו צופית לא תצאי ל..?
שירזי!! לא תהיי עם ?
אקסיות של חברות חחח חוץ ממעידה חד פעמית! לא תגעי ב.?
הומלס לא תגידי לאמא .?
את המצב האמיתי.. לא תקטפי פרח שאסור!!!

LiDorrr

New member
יאלללהה

איזה שם הכי יפה לדעתך? פתאום נדלקתי על השם "אילן" לבת שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? תמוז בעעעעעעע למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? נראה לי שלאורלי, כי לכל השאר יש שמות נורא סתמיים\מכוערים.. (לאחותה קוראים בוני!!!) יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?כן, שלי הכוסיתתתת!!! הכלבה היפה שלי מה הכינוי שהכי אומרים לך ? אוחצ'ההה (רז) איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? לרז, לרון או לורד? חחחח בוקר.. מה את שותה על הבוקר? תה ארוחת בוקר בבית או במסעדה? בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? חחח לא, אמא תכין אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? כן כי זה חשוב לה ואז אני אחזור לישון שתייה.. קוקה קולה או ענבים? לפעמים זה לפעמים זה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו או תה מיץ פירות טבעי או פטל? חחחחחחח אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה? אמא\מקדונלדס את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) לא ארוחת שישי או יום רגיל? יום רגיל עשן עשן... סוג סיגריה? לא מעשנת סיגריות או דברים אסורים? דברים אסורים מוותרת על הסיגריה של הבוקר? כן איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? טוב עם זה אי אפשר להתווכח והסיגריה של אחרי ? חחחחח גם עם זה לא על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? ויתרתי על סיגריות בכלל שיער.. ארוך או קצר? לא ארוך מדי אבל לא קצר עלייך? ארוך אבל לא יותר מדי על הבת זוג? מה שבא לה אבל עדיף קצת ארוך מחומצן או טבעי? מה שיפה כובע או בלי? עםםם בגדים. חצאית או שמלה? ג'ינס ג'ינס או באגי? המכנס קרוקר של אח שלייי הכי יפה!! נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט\נעלי אצבע נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? חחחחח אף פעם.. לא תלבשי? מלמלה לא תגידי? "אקשןןן"!!! לא תאכלי? חרדל לא תשתי? פיפי לא תצאי ל..? מוב לא תהיי עם ? לא תגעי ב.? לא תגידי לאמא .? איך באמת שברתי ת'יד ות'גב לא תקטפי פרח שאסור!!!

שאאאאיה

New member
../images/Emo54.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך?לא יודעת הכי יפה אבל..אופל (עם נקודה בתוך ה-פ) שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?יש הרבה...יוסי וכאלה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?בן דוד שלי ירדן יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?כלבה...בוא'נה\דייז מה הכינוי שהכי אומרים לך ?שוודית
איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?טיקל בוקר.. מה את שותה על הבוקר?את הקפה שלי או תה וניל ארוחת בוקר בבית או במסעדה?לא אוהבת לאכול בבוקר יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?לא מתי שנקום ,נקום ואז אם אני אדע להכין לה מה שהיא רוצה אני אכין(לא טובה בבישולים למיניהם) אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?לא שתייה.. קוקה קולה או ענבים?קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?נס מיץ פירות טבעי או פטל?טבעי אוכל: מטוגן או אפוי?לא משנה של אמא או של מסעדה?תלוי באיזה אוכל מדובר את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)אני יכולה לנסות...אבל לא לוקחת אחריות! ארוחת שישי או יום רגיל? עשן עשן... סוג סיגריה?לא מעשנת סיגריות או דברים אסורים?
מוותרת על הסיגריה של הבוקר? איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? והסיגריה של אחרי ? על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? שיער.. ארוך או קצר?קצר עלייך?קצר על הבת זוג?קצר מחומצן או טבעי?סגול כובע או בלי?תלוי בכובע בגדים. חצאית או שמלה?
ג'ינס או באגי?שניהם! נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?צורת חיות!(מרבה רגליים) אף פעם.. לא תלבשי?חצאית מיני לא תגידי?לא רוצה להגביל את עצמי לא תאכלי?בשר!!!!(בשר זה רצח!) לא תשתי?מיץ גזר לא תצאי ל..? לא תהיי עם ? לא תגעי ב.?ג'וקים לא תגידי לאמא .?מה אני באמת עושה שאני יוצאת מהבית לא תקטפי פרח שאסור!! זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

Marllboro

New member
../images/Emo66.gifעונה

איזה שם הכי יפה לדעתך? תומר...דה?!.. שמות:שון,גון,תום,תכלת... באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? אביבה, ציונה, שולמית..וכאלה.. למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? ממ..השם משפחה בלום..פצצה. יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? לכלבה סטפני ולחתול ברנדון מה הכינוי שהכי אומרים לך? לאחרונה נילס..כי אני הולך עם כובע ומשרוקית..בד"רכ זה גבר גבר וכאלה חח איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? באבי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה? ביית..או בארומה יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? שהיא תכין לי.. אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? אולי..תלוי מה הכינה שתייה.. קוקה קולה או ענבים? קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו מיץ פירות טבעי או פטל? תות בננה - טיבעי אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה? תלוי.. את יודעת לבשל ?אני יודע לעשות ביצה..וצ'יפס :) ארוחת שישי או יום רגיל? יום שישי..קוסקוס בלגנים! עשן עשן... סוג סיגריה? אל אמ לייט קצר סיגריות או דברים אסורים? ברור סמים... מוותרת על הסיגריה של הבוקר? אין מצב..חח איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? חופשי.. והסיגריה של אחרי? ^ על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?ממ..על סמים חח שיער.. ארוך או קצר?קצר.. עלייך?קצר על הבת זוג? יש לה קוקו מחומצן או טבעי? תלוי.. כובע או בלי? פעם ככה פעם ככה.. בגדים. חצאית או שמלה? חחחח שימלת שבת לבנה משו לפנים ג'ינס או באגי? איכס באגיססס, ברור ג'ינס.. נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט.. נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? נעליי בית של טייגר! אף פעם.. לא תלבשי? חוטיני..מיני..וכאלה של פרחות לא תגידי? לבת זוג שאני מאוהבת במישי אחרת?!.. לא תאכלי? לא דע.. לא תשתי? פיפי?! חחח לא תצאי ל..? לא דע.. לא תהיי עם? ציפי שביט חחח לא תגעי ב.? ^ לא תגידי לאמא .? שאני מאוהבת בחבר שלה.. אבא..בוא אליי לאיסי יש לי משו לדבר איתך

Marllboro

New member
יוווווווווווווווווו

עכשיו נזכרתי מה זה נעליי קיפי..כמו של זקנים כזה עם רוכסן..בצבע חום ברור שהכי שווההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

LiDorrr

New member
חחחחחח יוווו נכוןןןןןן!!!!!!!!!

נראה לי לאבא שלי היו כאלה כשהייתי בת 8... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-קקקק!!!!

בן שלי.. מה זה באבי??

זה לא הולך ככה.. קודם את גונב לי את הנשים.. אח"כ את השמות חיבה?? גנבת את בוביק סבבה... אבל דודי קורא לי באבי כבר שנתיים מה זה זה

Marllboro

New member
אבאאאאאאאאאאאאאאאאא

בסוף אני יבוא יראה לך מה זה ותצטרך כיסא גלגלים!!! בוביק זה ממזמן מורן אמרה לי ומאז אנחנו אומרות ככה אחת לשנייה.. ובאבאי זה שלי ושל רחלי המעלפת שילי!!! סתום! זה לא אתה שממציא תמילים! תנוח :)

k a r i n n

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך?
ניקול שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
סווטלנה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
ניקול..קרולינה..ורוניקה יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
קנוצ'קה מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
FUZZY איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
דפ.. בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
שוקו סויה ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
מצטרפת לצמות יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
בכיף! אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
אם היא העירה אותי אז זה חשוב לה..במקרה הזה, כן. שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
איכסה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
אספרסו ( או שחור) מיץ פירות טבעי או פטל?
טיבעי!! אוכל: מטוגן או אפוי?
אפוי של אמא או של מסעדה?
של טופוטבע את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
אוכל טיבעוני ארוחת שישי או יום רגיל?
יום רגיל עשן עשן... סוג סיגריה?
לא מעשנת, אבל כשכן אז פרלמנט לייט סיגריות או דברים אסורים?
האמת ששניהם די מפגרים מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
בכיף זה עושה לי בחילה איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
איכס והסיגריה של אחרי ?
אחרי זה כיף להתחבק..לא להסריח מסיגריות על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
מוותרת על כולם שיער.. ארוך או קצר?
ארוךךךךך
עלייך?
ארוך!! על הבת זוג?
אין לי ולא תהיה..אבל תיאורטית ארוך מחומצן או טבעי?
חינה כובע או בלי? בגדים. חצאית או שמלה?
ממ..תלוי איזה חצאית או שימלה.. ג'ינס או באגי?
גינס צמוד נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
אול סטאר נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
יחפה אף פעם.. לא תלבשי?
פרווה!!!
לא תגידי?
וואי מזה בא לי לאכול תמנון\שרימפס\פרה\ביצה\דג\תרנגולת לא תאכלי?
חח יש ככ הרבה..אני טיבעונית..לא אוכלת כלום שמגיע מבעלי חיים לא תשתי?
דם לא תצאי ל..?
כנס הפרווה השנתי לא תהיי עם ?
חרדי לא תגעי ב.?
אני מוכנה לגעת בהכל (תמורת סכום סימלי) לא תגידי לאמא .?
ממ.. לא תקטפי פרח שאסור!!!

עוד סקר כיפי=)

איזה שם הכי יפה לדעתך? רתם בלי ו! שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? ריבקה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? דור יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?הרב חיות כי אמא מורה למדעים, חמוס ששמו טחינה, 2 דגים יאסר וערפאת, 2 כלבים ג'ויס ופוקי היתה עוד כלבה קסטה אך היא נגנבה/: תוקים, ארנבים!!! מה הכינוי שהכי אומרים לך ? פרנקלין!!! איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? קופי, פומלית, אפי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? תהההההההההה ארוחת בוקר בבית או במסעדה? בית או בצפר יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? ברור ואפילו פתק בוקר טוב אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? ברוררררררררר שתייה.. קוקה קולה או ענבים? פטל.. דיברנו על זה כבר בסקר קודם נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקווו.. נס זה לגדולים מיץ פירות טבעי או פטל? פטלללללללללללללל אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה? מסעדה ברור את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) אני לא יודעת אבל אשמח לבוא לגור איתך בכל זאת, יש לי מעלות אחרות=) חחחיי ארוחת שישי או יום רגיל? יום רגיל. שישי גועל רק בשר ואני צימחונית עשן עשן... סוג סיגריה? KISS- חדש סיגריות או דברים אסורים? ששששש מוותרת על הסיגריה של הבוקר? שונאת איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? גם=) והסיגריה של אחרי ? פשששש על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? שאחרי..=) שיער.. ארוך או קצר? ארווךך וקצצרר חחי עלייך?ארוך! על הבת זוג?ארוך או קצר=) מחומצן או טבעי? טבעי כובע או בלי? בלי בגדים. חצאית או שמלה? חצאית ג'ינס או באגי? גם וגם נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?ספורטטטטט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? חיותתתתתתת אף פעם.. לא תלבשי?טייץ לא תגידי?מאמי לא תאכלי? טונא לא תשתי?קפה לא תצאי ל..?למסיבת טרנסים לא תהיי עם ? לא יודעת/: לא תגעי ב.? כבד לא תגידי לאמא .? לא תקטפי פרח שאסור!!!אקטוף ועוד איףך, הכי יפה(=

LeNi83

New member
בוצון תראי גם אני עונה!!!

איזה שם הכי יפה לדעתך? מממ...ענבל שמות:נועה,אלה,טל,סהר,שי... באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? פיני
למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? אבא יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? קוראים לה כלב,והיא בעצם כלבה! מה הכינוי שהכי אומרים לך ? לני... איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? ציפי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? נס חזק מגורען ארוחת בוקר בבית או במסעדה? בבית ברור יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? חייב אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? תלוי מה יש לאכול
שתייה.. קוקה קולה או ענבים? קולה קוקה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? נס מיץ פירות טבעי או פטל? כמה שיותר טבעי אוכל: מטוגן או אפוי? תלוי מה של אמא או של מסעדה? סבתא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) כבר קבענו לגור ביחד לא?! ואני יודעת לעשות הכל! ארוחת שישי או יום רגיל? מעדיפה כל יום ארוחה
עשן עשן... סוג סיגריה? אל אמ לייט....או גרושות ארוך סיגריות או דברים אסורים? סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר? בטח איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? לא ממש והסיגריה של אחרי ? ממש ממש! על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? אחרי... שיער.. ארוך או קצר? תלוי על מי עלייך? ארוך ב-ר-ו-ר על הבת זוג? תלוי על מי...עדיף ארוך
מחומצן או טבעי? מה שיותר יפה כובע או בלי? רק בריצות בגדים. חצאית או שמלה? חצאית מגניבה ג'ינס או באגי? גינס! נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? מממ נעליים יפות נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? חיות כמה שיותר! אף פעם.. לא תלבשי? חולצה ענקית! לא תגידי? אני אוהבת בלי להתכוון. לא תאכלי? פירות ים
לא תשתי? את הסוף של המסקל עם התולעת! לא תצאי ל..? דייט בשלישיה. לא תהיי עם ? בן אדם רע. לא תגעי ב.? מי שלא רוצה שני אגע בו. לא תגידי לאמא .? אל תקני לי !!!

עונההההההההההההההההה

איזה שם הכי יפה לדעתך?עדן שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?לא דעת למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?לי ולעדן סיון יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?אין מה הכינוי שהכי אומרים לך ?סיגוש סיג איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?אמא ואבא חחחחחחחחח בוקר.. מה את שותה על הבוקר?פאנטה נס שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה?מסעדה יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?אם צריך אז כה אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?כה שתייה.. קוקה קולה או ענבים?גם וגם נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?שוקו מיץ פירות טבעי או פטל?פירות אוכל: מטוגן או אפוי?אפוי של אמא או של מסעדה?של אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)חח אני יודעת ארוחת שישי או יום רגיל? שישי עשן עשן... סוג סיגריה?LMאדום סיגריות או דברים אסורים?חחחחחח סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר?לא מעשנת בבוקר איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?כה והסיגריה של אחרי ?חחחחח חופשי על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?סגריה שאחרי שיער.. ארוך או קצר?ארוך עלייך?ארוך על הבת זוג?קצר מחומצן או טבעי?מחומצן כובע או בלי? בלי בגדים. חצאית או שמלה?חצאית ג'ינס או באגי?גינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?צורת חיות אף פעם.. לא תלבשי?בגדים שגדולים עלי לא תגידי?חחח לא דעת מה לא אמרתי לא תאכלי?סרטן לא תשתי?לא דעת לא תצאי ל..?מאיפה לי לא תהיי עם ?חחח לא יפה להגיד לא תגעי ב.?נחש לא תגידי לאמא .?שששש דייי איזה שאלות לא תקטפי פרח שאסור!!!קטפתי כבר זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

Funk Punk Girl

New member
../images/Emo98.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך?
ממ יש הרבה.. אני אוהב יובל לבת! שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
משה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
לאףחד
יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
ציטי, כושי והקטנציק!
מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
דדוש
איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
דבילה בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
מים
ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
בבסיס? חחח יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
חחחח יקום מאוחר והיא תכין לי חחחחח אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
אחרי שאני יזרוק עליה כמה נעליים אולי חחחחחח שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
תפוזים
נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
ממ תלוי מה באלי! קפה שחור בחיים לא
מיץ פירות טבעי או פטל?
טבעייייייייייי זה הכי אחייייי
אוכל: מטוגן או אפוי?
אפוי של אמא או של מסעדה?
מסעדה חחחחח אמא לא יודעת ממש לבשל את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
כה, ובשמחה
ארוחת שישי או יום רגיל?
שישיייייי עשן עשן... סוג סיגריה?
פאל מאל- אין תקציב חחחח סיגריות או דברים אסורים?
עכשיו כן כי אני מנסה להגמל איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
וואו חופשי והסיגריה של אחרי ?
ווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאוו על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
אותו דבר שניהם! שיער.. ארוך או קצר?
ארוך אבל אני רוצה להסתפר שוב עלייך?
על הבת זוג?
קצר! מחומצן או טבעי?
תלוי בבחורה כובע או בלי?
סבבה עם וסבבה בלי בגדים. חצאית או שמלה?
פחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! ממש לא זה ולא זה!@!@!#!#!#!%@#%@%#^##!$!@$!!! ג'ינס או באגי?
אני הולך עם ג'ינס לא באגיס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
פחחחחחח סנדלים עלקקק!! ברור שסניקרס! נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
וואו יש לי את שניהם! עם קיפי הייתי הולך לביצפר אבל בזמן האחרון אני רק עם הג'ירפות שלי חחחחחח
אף פעם.. לא תלבשי?
שמלה!!! זה קרה פעם אחת וזאת הייתה טעות!!!!!!!!!! לא תגידי?
"אני אוהבת אותך" למישהי שאני לא באמת יאהב! לא תאכלי?
פלפל חריף אדום כזה מפחיד!
ושום חי כזה בעע
לא תשתי?
ערק חחחחחח לא תצאי ל..?
מסיבת סדיסטים של כת השטן? חח
לא תהיי עם ?
פמית
לא תגעי ב.?
מה שיש לבנים בין הרגליים? חחח לא תגידי לאמא .?
את מה שאני באמת חושב עליה כי זה יעשה בעיות לא תקטפי פרח שאסור!!!
כבר קטפתי חיחי את הבובי שלי
זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

hero D

New member
סקרררררררר!

איזה שם הכי יפה לדעתך?
דניאל שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
ים, צוף, כל השמות המוזרים האלו למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
לאישתי
יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
חתול - טנצ'יק (שם החיבה שלו זה שולה) מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
ג'ינג'ית, דנה (המבין יבין...חחח) איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
לא מגלה בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
ויטמינצ'יק או שוקו קר ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
דההההה אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
אמא כבר לא מעירה אותי לאכול שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
ענבים נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
שוקו חם מיץ פירות טבעי או פטל?
טבעי אוכל: מטוגן או אפוי?
מטוגן של אמא או של מסעדה?
של אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
לא...חחחח האישה שלי היא השפית במשפחה ארוחת שישי או יום רגיל?
ארוחות שישי אצל האישה עשן עשן... סוג סיגריה?
וינסטון לייט סיגריות או דברים אסורים?
מה פתאום! איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
חופשי והסיגריה של אחרי ?
חחח הכי הכי על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
סיגריה אחרי אוכל שיער.. ארוך או קצר?
ארוך עלייך?
ארוך על הבת זוג?
ארוך מחומצן או טבעי?
טבעי כובע או בלי?
בלי בגדים. חצאית או שמלה?
חצאית ג'ינס או באגי?
ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
חחחח קיפי! אף פעם.. לא תלבשי?
שמלה כתומה לא תגידי?
לא היה משהו (אחרי סקס) לא תאכלי?
שרימפס לא תשתי?
סלק לא תצאי ל..?
מועדון של רוסים לא תהיי עם ?
כושית לא תגעי ב.?
גבר לא תגידי לאמא .?
"איזה אחלה זיון היה לי עכשיו!"...חחחחח

למעלה