סקר של שעמום כרגיל :)

סקר של שעמום כרגיל :)

איזה שם הכי יפה לדעתך? שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? מה הכינוי שהכי אומרים לך ? איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בוקר.. מה את שותה על הבוקר? ארוחת בוקר בבית או במסעדה? יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? שתייה.. קוקה קולה או ענבים? נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? מיץ פירות טבעי או פטל? אוכל: מטוגן או אפוי? של אמא או של מסעדה? את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) ארוחת שישי או יום רגיל? עשן עשן... סוג סיגריה? סיגריות או דברים אסורים? מוותרת על הסיגריה של הבוקר? איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? והסיגריה של אחרי ? על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? שיער.. ארוך או קצר? עלייך? על הבת זוג? מחומצן או טבעי? כובע או בלי? בגדים. חצאית או שמלה? ג'ינס או באגי? נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? אף פעם.. לא תלבשי? לא תגידי? לא תאכלי? לא תשתי? לא תצאי ל..? לא תהיי עם ? לא תגעי ב.? לא תגידי לאמא .? לא תקטפי פרח שאסור!!! זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

אני אני אני :) חחחח

איזה שם הכי יפה לדעתך? טל(בלי קשר לכלום אני אוהב את השם מגיל 12) שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? גאולה ,אה כבר קראתי לא נורא למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? טל אחיינית שלי יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? כה 2 כלבות..בוני וקשת מה הכינוי שהכי אומרים לך ? תינוק , בוביק איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בוביק..בולי..בובי בוצון ואחי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה? בבית שאני עושה :))) יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? בארורררר אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? כה אם לא היא מרביצה לי שתייה.. קוקה קולה או ענבים? פעם היה ענבים עכשיו קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו ונס מיץ פירות טבעי או פטל? טבעי אוכל: מטוגן או אפוי? תלוי מה של אמא או של מסעדה? אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) אני לא יודע אבל אני בכל זאת אגור עם עצמי ארוחת שישי או יום רגיל? שישי, הכי כיף להעיף אוכל באוויר ולהוסיף לאמא עשן עשן... סוג סיגריה? אל אמ לייט סיגריות או דברים אסורים? סיגריות אבל עדיף גם לא זה מוותרת על הסיגריה של הבוקר? לאאאא איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? כההה והסיגריה של אחרי ? חיחיחי על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? כולן שיער.. ארוך או קצר? קצר עלייך? קצר על הבת זוג? מה שנוח לה מחומצן או טבעי? עליי מחומצן כובע או בלי? תלוי בגדים. חצאית או שמלה? בעע ג'ינס או באגי? באגי נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? חיות:))אבל יש לי את שניהם אף פעם.. לא תלבשי? שמלה לא תגידי? אני שונאת אותך לא תאכלי? כבד לא תשתי? בירה לא תצאי ל..? לרישפון/ מינרווה לבד לא תהיי עם ? לא יודע לא תגעי ב.? כבד לא תגידי לאמא .? שאני לא אוהב אותה לא תקטפי פרח שאסור!!! ברור יפה שלי אני מתגעגעתתתת זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

גמני

איזה שם הכי יפה לדעתך? נגה שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? חבצלת,סעדיה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? ארבל, האחיינית שלי יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? היתה פעם חתולה "פוני" מה הכינוי שהכי אומרים לך ?צ'ונט איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? קרנונה לקרן :) בוקר.. מה את שותה על הבוקר? שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה? במסעדה יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? כן אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? לא שתייה.. קוקה קולה או ענבים? דיאט קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו! מיץ פירות טבעי או פטל? פירות טבעי אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה? אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) ממש לא ארוחת שישי או יום רגיל? שישי עשן עשן... סוג סיגריה? LM LIGHT סיגריות או דברים אסורים? סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר? לא איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? נכון והסיגריה של אחרי ? עוד יותר נכון על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? של אחרי שיער.. ארוך או קצר? ארוך עלייך? ארוך על הבת זוג? מה שהיא בוחרת מחומצן או טבעי? מחומצן כובע או בלי?בלי בגדים. חצאית או שמלה? לא זה ולא זה ג'ינס או באגי? ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? סנדלים נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? קיפי אף פעם.. לא תלבשי? חוטיני וביקיני לא תגידי? סוד שסיפרו וביקשו ממני לא לספר לא תאכלי? מאכלי ים וסלק לא תשתי? מיץ גזר לא תצאי ל..? מועדון מזרחי לא תהיי עם ? גבר! לא תגעי ב.? נחשים לא תגידי לאמא .? שהיא מזדקנת לא תקטפי פרח שאסור!!! לעולם

keren yam

New member
גם אניייייייייייייייייייי

איזה שם הכי יפה לדעתך?
ענבר שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
שמות תנכיים! למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
לחתולה שלי יש לך חיית מחמד?
כלב וחתול איך קוראים לה ?
לכלב
טופי ולחתולה
קרושקינס מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
בוצ'ון וקרן, הגיעה הזמן להפסיק *אהמ סיון* איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
שיל כי זה קיצור של השם בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
לא שותה מקיאה
ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
שתקום להכין לבד! אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
ניראה לך?? היא יודעת שיהיה רצח אם היא תעיר אותי שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
קולההההההההה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
שוקו של יוטבתה עם השפיץ! מיץ פירות טבעי או פטל?
ממממ.. טבעי? אוכל: מטוגן או אפוי?
תלוי מה של אמא או של מסעדה?
קשה .. המוקפץ של אמא כל השאר במסעדה את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
אני באתי! אתה זה שלא עובר! זב ארוחת שישי או יום רגיל?
אין לי בבית ארוחת שישי
עשן עשן... סוג סיגריה?
L&M סיגריות או דברים אסורים?
רק סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
לא! איך אפשר? איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
חופשי.. ואין לי סיגריה עכשיו
והסיגריה של אחרי ?
חחחחח... על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
ממממ.. אולי זאת שאחרי..? שיער.. ארוך או קצר?
קצר עלייך?
עדין לא החלטתי על הבת זוג?
מה שיבוא לה.. מחומצן או טבעי?
קוצים מחומצנים ארוך טבעי כובע או בלי?
חובה כובע בגדים. חצאית או שמלה?
ג'ינס או באגי?
באגיזזזזזזזזזזזזז נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
נעלי ספורט! נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
חחח של חיות אף פעם.. לא תלבשי?
שמלה! לא תגידי?
אני רוצה אותך? לא תאכלי?
סטייק!
לא תשתי?
גוגלמוגל
לא תצאי ל..?
מועדון מזרחית לא תהיי עם ?
מי שאני שונאת לא תגעי ב.?
בג'וק לא תגידי לאמא .?
את האמת לא תקטפי פרח שאסור!!! חחחחחח זהו מספיק ודיי משעמם לי :) בוצ'וןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני חולה עליך

../images/Emo182.gifעונה נה נה נה נה נה נה

איזה שם הכי יפה לדעתך?
מורן שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
יורם חחחחחחח למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
אחותי שני כפרע עליה יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
כה יש לי שתיים אחת מאיה אחד אלי... מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
מורקס..לכי תביני איך ממורן הגיעו למורקס... איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
מריומה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
נס או שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
לא אוכלת בבוקר... יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
חה חה חה ממש לא! אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
לא! שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
שוקו מיץ פירות טבעי או פטל?
טבעי? אוכל: מטוגן או אפוי?
מממממ... של אמא או של מסעדה?
אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
יודעת ולא באה איך אני!? ארוחת שישי או יום רגיל?
אותו חרא נו באמת... עשן עשן... סוג סיגריה?
פרלמנט לייט ארוך סיגריות או דברים אסורים?
דברים אסורים+סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
לא! איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
נכון... והסיגריה של אחרי ?
או לה לה.. על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
על אף אחד מהם לא מוותרת מצטערת... שיער ארוך או קצר?
קצר! עלייך?
שזה אומר...? על הבת זוג?
מה איתה? מחומצן או טבעי?
מחומצן כובע או בלי?
כובע!!! בגדים. חצאית או שמלה?
חצאית ג'ינס או באגי?
גם וגם לגוון מה קרה... נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
נעלי ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
חיות אף פעם.. לא תלבשי?
ממממ...חצאית,שמלה.. לא תגידי?
תאמת
לא תאכלי?
עמבה ! בעעעעעעעעע לא תשתי?
יגר מסטאר בעעעע לא תצאי ל..?
מממ... מזרחית... לא תהיי עם ?
מה אכפת לך על הבוקר ... לא תגעי ב.?
בעעע לא משנה לא תגידי לאמא .?
אני חוזרת הביתה..אני והגיטרה... לא תקטפי פרח שאסור!!!
למה לא?! זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

עדידוש18

New member
מממ

איזה שם הכי יפה לדעתך? ניצן שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? לא יודעת למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? בת דודה שלי יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? ספייק
מה הכינוי שהכי אומרים לך ? דידה איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? אין לי מושג בוקר.. מה את שותה על הבוקר? קפה ארוחת בוקר בבית או במסעדה? בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? פחחח לא אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקושי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? כה, אני פרה
שתייה.. קוקה קולה או ענבים? ענבים נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו מיץ פירות טבעי או פטל? מיץ טבעי אוכל: מטוגן או אפוי? אפוי של אמא או של מסעדה? אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) לא ארוחת שישי או יום רגיל? שישי, כי אז זה בבית עשן עשן... סוג סיגריה? שום סיגריה סיגריות או דברים אסורים? כלום מוותרת על הסיגריה של הבוקר? כן איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? ממ ברור
והסיגריה של אחרי ? גם? על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? על כולן שיער.. ארוך או קצר? קצר! עלייך? קצר
על הבת זוג? לא משנה לי מחומצן או טבעי? מה שיותר יפה לה כובע או בלי? כובע
בגדים. חצאית או שמלה? איכסה שניהם ג'ינס או באגי? ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? שניהם אף פעם.. לא תלבשי? חצאית מיני לא תגידי? לא תאכלי? ריבת בצל (באמת יש דבר כזה) לא תשתי? מיץ עגבניות לא תצאי ל..? אין לי מושג לא תהיי עם ? אקסיות של חברות שלי לא תגעי ב.? אקסיות של חברות שלי לא תגידי לאמא .? אני אומרת לה הכל
לא תקטפי פרח שאסור!!!

אניייי

איזה שם הכי יפה לדעתך?-אושר שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?-לא יודעת למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?-אדם,מאיה,מתן,עומרי,מייקל.. יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?-אין לי..אה יש ! אחי..דוד.. מה הכינוי שהכי אומרים לך ?-דני..דושדוש..דנדון איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?-לילוש..לילושון(ליאל)..ליקוש ובטטה (לירון) בוקר.. מה את שותה על הבוקר?-נס ..הפוך או קפוצ'ינו ארוחת בוקר בבית או במסעדה?-בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?-כה אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקושי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?- כן.. שתייה.. קוקה קולה או ענבים?-אי אפשר לבחור נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?-שוקו מיץ פירות טבעי או פטל?-לא יכולה לבחור אוכל: מטוגן או אפוי?-אפוי של אמא או של מסעדה?-של אבא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)-מבשלת מעולה ארוחת שישי או יום רגיל?-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממית יש פה ארוחות שישי?...ממתי אנחנו אוכלים יחד?! עשן עשן... סוג סיגריה?-פרלמנט ארוך או מלבורו אדום
סיגריות או דברים אסורים?-סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר?-לא ! איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?-יאאאאאאאאאפ והסיגריה של אחרי ?-אוווו יההההההההההה על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?-אוכל שיער.. ארוך או קצר?-ארוך עלייך?-באמצע על הבת זוג?-ארוך מחומצן או טבעי?-אני מתחילה להתעלל בו קצת עם צבעים... כובע או בלי?-עכשיו אני עם כובע חחחח בגדים. חצאית או שמלה?-חצאית ג'ינס או באגי?-מה שבא נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?-ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?-קיפי אף פעם.. לא תלבשי?-אין כזה דבר לא תגידי?-ברצינות"..תמות.." או משו בסגנון... לא תאכלי?-משו לא למאכל לא תשתי?-משו שלא נועד לשתיה לא תצאי ל..?-מסיבת טבע לא תהיי עם ?-מי שרוצה לרעתי לא תגעי ב.?-אש.. לא תגידי לאמא .?-"..תמותי..".."..זונה..." לא תקטפי פרח שאסור!!!

אפרת 007

New member
../images/Emo187.gif

שמות: איזה שם הכי יפה לדעתך?
יהונתן באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
יששכר למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
לאחיינית שלי-אוריה
יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
יש לי דוס מצוי בשם שלמה (אחי)
מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
פיפי(בלי דגש),פיפה ואפי
איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
ציפורה לוציפר בלולו
בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
נס
ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
לא אוכלת ארוחת בוקר
יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
ברור
אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
לאאאאאאאא
שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
קוקה קולה
נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
נס
מיץ פירות טבעי או פטל?
טבעי
אוכל: מטוגן או אפוי?
מטוגן
של אמא או של מסעדה?
ברור של אמא
את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
בערך...
ארוחת שישי או יום רגיל?
ארוחת שישי
עשן עשן... סוג סיגריה?
אל אמ לייט קצר
סיגריות או דברים אסורים?
לא זה ולא זה שניהם חרא
מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
לא...
איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
ב-ר-ו-ר
והסיגריה של אחרי ?
חחחחחחח כן
על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
אחרי אוכל
שיער.. ארוך או קצר?
ק-צ-ר אבל שיהיה מה לתפוס
עלייך?
מהמם
על הבת זוג?
מ-ד-ה-י-מ-ה
מחומצן או טבעי?
תלוי למי
כובע או בלי?
תלוי מתי...
בגדים. חצאית או שמלה?
ג'ינס או באגי?
ג'ינס
נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
נעלי ספורט
איכס כפות רגליים
נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
ברור שקיפי
אף פעם.. לא תלבשי?
מחוך
לא תגידי?
מה אני באמת מרגישה
לא תאכלי?
אברים פנימיים למיניהם
לא תשתי?
נוזלים מגעילים
לא תצאי ל..?
מימד החמישי
לא תהיי עם ?
החברה של החברה הכי טובה שלי
לא תגעי ב.?
קקי
לא תגידי לאמא .?
שתלך תזדיין כי אני
אותה
לא תקטפי פרח שאסור!!!
וואי כבר קטפתי מלא!!!

עונה נה נה נה נה נה נה עם סיסטררר

איזה שם הכי יפה לדעתך?
תהל, אוריין, אופק , שובל, ירין, אגם, ים, לין חחח, עומר לבת , ניבר, בר, ליאם, שירטל, וכו.. וכו... שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?
אופיר למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?
קמיל :) יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ?
סטאר, פיצה , מוקה.. אמא
מה הכינוי שהכי אומרים לך ?
טוויטי איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?
סיסטר , אורי , קציצה.. מה שבא לי באותו רגע.. בוקר.. מה את שותה על הבוקר?
נס ארוחת בוקר בבית או במסעדה?
בית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?
לא חיחיחי אני מחפשת מי שיכין לי
אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול?
חחחחחחח
אני מחזירה אותה למיטבח כמו שהיא באה.. שתייה.. קוקה קולה או ענבים?
קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?
נס מיץ פירות טבעי או פטל?
לא זה ולא זה.. אוכל: מטוגן או אפוי?
לא משנה.. העיקר זה אוכל
של אמא או של מסעדה?
אמא.. האוכל הכי טעים:) את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)
כן אני יודעת לבשל הרבה דברים טעימים.. יאללה בכיף אני באה לגור איתך...
ארוחת שישי או יום רגיל?
שישי עשן עשן... סוג סיגריה?
מלברו לייט סיגריות או דברים אסורים?
דברים אסורים
מוותרת על הסיגריה של הבוקר?
לא לא!! איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?
כןןן
והסיגריה של אחרי ?
ברוררר על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?
הסיגריה שאחרי שיער.. ארוך או קצר?
ארוך עלייך?
ארוך על הבת זוג?
מה שהיא אוהבת מחומצן או טבעי?
צבועע... כובע או בלי?
אני אוהבתתת כובעיםםם בגדים. חצאית או שמלה?
בע בעעע ג'ינס או באגי?
ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?
ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות?
חיותת אף פעם.. לא תלבשי?
שימלה לא תגידי?
אני אוהבת אותך סתם... לא תאכלי?
כבר אווז.. אחרי שקראתי תכתבהה!! לא רוצה בששררר לא תשתי?
יין אדום לא תצאי ל..?
ממ לא ד'עת לא תהיי עם ?
ממ לא ד'עת לא תגעי ב.?
ג'וק לא תגידי לאמא .?
אני לסבית..
לא תקטפי פרח שאסור!!!
אני כן יקטוף
יאללה העברתי ת'זמן עד שאמא של סיסטר תגיעעע הלכנו לאכול בקריוןןן מואהה לכולם בה ביי (בתאבון לי)

מסקנה: עוד לפני שכולן ענו..

בנות..וזמרת..כן את מנהלת הפורום.. תתחילו לשרשר מתכונים של אוכל.. יאללה אני הולך לסיים להכין ארוחת צהריים בה ביי יום טובב

../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך? לבן או לבת? שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? מיטל, ליטל, אביטל... למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? לי יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? שוּגיייי מה הכינוי שהכי אומרים לך ? מאי איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? לא נותנת כינויים בוקר.. מה את שותה על הבוקר? שוקו ארוחת בוקר בבית או במסעדה? לא אוכלת ארוחת בוקר יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? ממש אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקושי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? ברור!!!!!!! שתייה.. קוקה קולה או ענבים? קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוווקקקווו מיץ פירות טבעי או פטל? אחר אוכל: מטוגן או אפוי? שוקולדי של אמא או של מסעדה? של סופר את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) לא ארוחת שישי או יום רגיל? שום ארוחה עשן עשן... סוג סיגריה? מלבורו לייט סיגריות או דברים אסורים? בנקודה זו של חיי רק סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר? לא איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? תאכלס והסיגריה של אחרי ? תאכלס! על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? על סיגריה שאחרי שיער.. ארוך או קצר? ארוך קצר עלייך? עד הסנטר על הבת זוג? קוקו קצר מחומצן או טבעי? מחומצן! כובע או בלי? בלי בגדים. חצאית או שמלה? חצאית מיני ג'ינס או באגי? ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? פלטפורמות נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? בצורת חיות!! אף פעם.. לא תלבשי? חצאית, שמלה, מחוך, חולצת בטן, ג'ינס נסגר לא תגידי? לעולם? לא תאכלי? טחינה, חצילים, ביצה, טונה, חומוס וכו וכו לא תשתי? תה!!! לא תצאי ל..? הום קלאב לא תהיי עם ? שמנים לא תגעי ב.? שמנים לא תגידי לאמא .? שאני אוהבת אותה לא תקטפי פרח שאסור!!!

M E i T A L P

New member
עונה....

איזה שם הכי יפה לדעתך?שניר שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? סמי למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? בנות דודו שלי מאי והודיה
יש לך חיית מחמד?בובה של כלב נחשב? איך קוראים לה ? אזימוט
מה הכינוי שהכי אומרים לך ? מיטלי
איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בוזי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? תה ארוחת בוקר בבית או במסעדה?מסעדה יש אצלך אורחת.. תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? ברור אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? יש ברירה???? שתייה.. קוקה קולה או ענבים?ענבים נס, שוקו , קפה שחור..או אחר?אחר...תה מיץ פירות טבעי או פטל?טבעי אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה?אמא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)בטח יודעת לבשל! ארוחת שישי או יום רגיל?שישי עשן עשן... סוג סיגריה? לא מעשנת סיגריות או דברים אסורים? שום כלום מוותרת על הסיגריה של הבוקר? כה איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון?לא דעת והסיגריה של אחרי ? לא דעת על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם?אממממממ שיער.. ארוך או קצר? תלוי למי אבל בדכ קצר... עלייך? קצר ומהמם על הבת זוג?קצר....
מחומצן או טבעי? תלוי למי... כובע או בלי? תלוי מתי... בגדים. חצאית או שמלה? חצאית ג'ינס או באגי? גינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? בצורת חיות..
אף פעם.. לא תלבשי? שמלה ורודה לא תגידי?אממממ לא תאכלי? אברים פנימיים לא תשתי? וודקה של 6 ש"ח מהמכולת של אחמד..
לא תצאי ל..? מוסד לא תהיי עם ? אקסית של חברה לא תגעי ב.? אמממממ לא תגידי לאמא .? שאני שונאת אותה...
לא תקטפי פרח שאסור!!! זהו מספיק ודיי משעמם לי :)

אני גם עונה~!!

איזה שם הכי יפה לדעתך? שמות: רוני, יש לי אובססיה לשם. באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? ביש-גדא, יולי, שרגא. למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? לאחותי אני חושבת, רעות. יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? בטח! קיילי, הזאבה היפה שלי. וחתולה פרסית, תולי. אבל אין על היפה מכולן, קיילי! מה הכינוי שהכי אומרים לך ? יערון, יערונת, "סייקו". איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בייבי. מה את שותה על הבוקר? מעדיפה מוגז, כן, יש גם כאלו. קפה אני לא שותה. רצוי פאנטה ובכל שעות היום. ארוחת בוקר בבית או במסעדה? מה אני נראית לך, רוטשילד? למי יש זמן/כסף בבוקר למסעדה. יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? ברור! יחס של מלכה לבחורה יפה, גם אם היא לא. אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? כמובן, אבל בשעה שאני אתעורר בה.. יש חוק, לא מעירים אותי. קוקה קולה או ענבים? קולה. אבל כמובן שאם אני יכולה לבחור אז רק פאנטה (כן, ישנה אובססיה). נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? מיותר לציין שפאנטה? מיץ פירות טבעי או פטל? בטח שטבעי. אוכל: מטוגן או אפוי? תלוי מתי ולפי איך שמתחשק. של אמא או של מסעדה? אני חוששת ששל דוד שלי.. הוא שף.. אבל של אמא, בטח. את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) תגדירי לבשל.. ארוחת שישי או יום רגיל? :) גיכחתי. עשן עשן... סוג סיגריה? אל אמ לייט. סיגריות או דברים אסורים? עדיף שגם סיגריות לא, וכן, במגמה להפסיק. מוותרת על הסיגריה של הבוקר? רצוי שלא. איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? כמובן. והסיגריה של אחרי ? בכלל בא טוב. על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? אני משערת שסיגריית בוקר. ארוך או קצר? הכל יחסי. עלייך? ארוך. על בת זוג? אוהבת קצר, אבל תלוי בה. מחומצן או טבעי? טבעי, בטח טבעי. כובע או בלי? עלי? בלי. עליה, עניין שלה. בגדים. חצאית או שמלה? אני מניחה ששניהם לא. ג'ינס או באגי? ג'ינס. נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? תלוי במזג אוויר. נעלי בית קיפי(ברור שזוכרת, קיבוצניקית אנוכי). יש גם קיפי החומות הקלאסיות, וגם של כלב. אף פעם.. לא תלבשי? לא יודעת.. אולי..אולי..מחוך? לא תגידי? "אני שונאת שחורים" לא תאכלי? הרשימה ארוכה. לא תשתי? בירה.. (כן, אני לא אוהבת) לא תצאי ל..? אי אפשר לדעת. לא תהיי עם? אי אפשר לדעת. לא תגעי ב.? חלקים פנימיים. לא תגידי לאמא? "שתקי כלבה!"

אני חולע................ ../images/Emo10.gif

איזה שם הכי יפה לדעתך? יש לי אובססיות לדניאל ודניאלה שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? נוגה למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? לשון יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? רקס והיא יונה מה הכינוי שהכי אומרים לך ? קלייד איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בוני בוקר.. מה את שותה על הבוקר? נס קפה חזקק ארוחת בוקר בבית או במסעדה? מסעדההההה יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? יש מצב תלוי מי האורחת... חח אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? לא! שתייה.. קוקה קולה או ענבים? קולה נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? נס מיץ פירות טבעי או פטל? פטל אוכל: מטוגן או אפוי? מטוגן של אמא או של מסעדה? מסעדה, אמא לא יודעת לבשל אם כבר אבא את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) יודעת יודעת ארוחת שישי או יום רגיל? ארוחת שישי עשן עשן... סוג סיגריה? כאמל כשיש כסף אל אם לייט כשאין סיגריות או דברים אסורים? סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר? לא איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? נכוןןן! והסיגריה של אחרי ? הכי שווההה על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? חחחחחח שיער.. ארוך או קצר? ארוך עלייך? ארוך על הבת זוג? ארוך אפשר קצת קצר.. מחומצן או טבעי? טבעי כובע או בלי? גם וגם למה לא... בגדים. חצאית או שמלה? חצאית ג'ינס או באגי? ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? שניהם נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? קיפי! אף פעם.. לא תלבשי? טיץ לא תגידי? אין לי מושגגגג לא תאכלי? עגבנייה לא תשתי? וודקא נקי לא תצאי ל..? אין כזה דבר לא תהיי עם ? יותר מידי... לא תגעי ב.? יותר יותר מידי... לא תגידי לאמא .? זונה לא תקטפי פרח שאסור!!!

עונהההההההה

איזה שם הכי יפה לדעתך? לא יודעת שמות: ^ באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ?ששון למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ?בת דודה שלי מיתר יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? אין מה הכינוי שהכי אומרים לך ?פילפל איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך?בובי ולשניה סמיילי בוקר.. מה את שותה על הבוקר? נס ארוחת בוקר בבית או במסעדה?בבית יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר?לא ... נקום יחד ואח"כ אני אכין לה . אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? לא ... בגלל זה היא הפסיקה לעשות את זה ! שתייה.. קוקה קולה או ענבים?שתיהם ... תלוי ... נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? כולםםםםםםם אבל הכי נס מיץ פירות טבעי או פטל? פטל אוכל: מטוגן או אפוי?מטוגן של אמא או של מסעדה?של מסעדה את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי) שכירות עלייך ? ארוחת שישי או יום רגיל? ארוחה שישי עשן עשן... סוג סיגריה?אל אמ סיגריות או דברים אסורים?סיגריות מוותרת על הסיגריה של הבוקר?אין מצב איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? חופשייייי והסיגריה של אחרי ? סקס חבל על הזמן היא הכי שווה ! על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? סקס :) שיער.. ארוך או קצר? עלייך? קצר על הבת זוג?ארוך מחומצן או טבעי?תלוי כובע או בלי? בלי בגדים. חצאית או שמלה? שמלה ג'ינס או באגי?ג'ינס נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים?ספורט נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? חיות אף פעם.. לא תלבשי?שמלה לא תגידי?משהו לא במקום לא תאכלי?כרוב אדום לא תשתי?דיאט קולה לימון לא תצאי ל..?כל מקום של סטרייטים לא תהיי עם ?כמה בנות מסויימות לא תגעי ב.?^ לא תגידי לאמא .?לכי להזדיין לא תקטפי פרח שאסור!!!

גם אני...

איזה שם הכי יפה לדעתך? תיצחקו עלי אם אתם רוצים אבל... הרצליה זה מס' 1... שמות: באיזה שם אף פעם לא תקראי לילד שלך ? מנחם... למי מהמשפחה שלך יש את השם הכי יפה ? בנות דודות שלי.. מאי ודניאל... יש לך חיית מחמד? איך קוראים לה ? כלבה.. סיסאי... מה הכינוי שהכי אומרים לך ? סאן.. איזה כינוי נתת לחברה הכי טובה שלך? בוביק... בוקר.. מה את שותה על הבוקר? כלום.. לפעמים שוקו.. ארוחת בוקר בבית או במסעדה? לא אוכלת בבוקר... יש אצלך אורחת..תקומי מוקדם כדי להכין ארוחת בוקר? לא... אמא מעירה אותך בשבת בבוקר, אחרי שבקוי ישנת 5 שעות ..תקומי לאכול? יש מצב.. שתייה.. קוקה קולה או ענבים? קולה... נס, שוקו , קפה שחור..או אחר? שוקו... מיץ פירות טבעי או פטל? פטל... אוכל: מטוגן או אפוי? אפוי... של אמא או של מסעדה? אמא... את יודעת לבשל ?(אם כה את באה לגור איתי)לא.. אבל אני בא לגור איתך בכל מיקרה... ארוחת שישי או יום רגיל? מזה ארוחת שישי? חחחחח... עשן עשן... סוג סיגריה? ווינסטון אדום... סיגריות או דברים אסורים? סיגריות... מוותרת על הסיגריה של הבוקר? מוותרת על החיים שלי קודם... איזה שווה הסיגריה של אחרי האוכל נכון? בדוק! והסיגריה של אחרי ? בדוק! על איזה מהקודמים לא תותרי לעולם? על אף אחד מהם... שיער.. ארוך או קצר? קצר... עלייך? קצר.. על הבת זוג? ארוך.. מחומצן או טבעי? אצלי מחומצן... כובע או בלי? עם... בגדים. חצאית או שמלה? חיחיחיחי.. חצאית... ג'ינס או באגי? באגי... נעליים.. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט... נעלי בית קיפי(מי שזוכרת מה זה) או בצורת חיות? קיפי הכי שווה... אף פעם.. לא תלבשי? מחוך וחצאית מיני... לא תגידי? אף פעם... לא תאכלי? סושי.. לא תשתי? מיץ גוייווה... לא תצאי ל..? לא יודעת.. לא תהיי עם ? אי אפשר להגיד דבר כזה.. לא תגעי ב.? טריפים... לא תגידי לאמא .? אמרתי לה כבר הכל.. לא תקטפי פרח שאסור!!! לא...

למעלה