סקר של ה- LIFE

סקר של ה- LIFE

אילו נתנו לכם הזדמנות לחזור לעבר ולתקן שגיאה אחת שעשיתם מה הייתם מתקנים שם ואיך זה היה משפיעה על ההווה ??????????????????????????????????????..

ozzz64

New member
פעם קניתי פיאט 127 מסוחר .

הבן זונה עבד עלי האוטו היה דפוק גם מקדימה גם מאחורה . לא הייתי קונה אותו שוב .

jasmine 33

New member
ואני קניתי טמפרה מסוחר

ואכלתי אותה קשה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד התיקונים עלו לי יותר מהאוטו במשך שנתיים...בסוף ניפתרתי ממנו כמעט בחינם

jasmine 33

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

את הסוחר לא ראיתי אחרי ששילמתי - וברוך שפיטרנו...

N D R

New member
רק בגלל שהיה דפוק משני הצדדים

לא שמת לב...
בטח לא היית קונה. היום זה פריט אספנות

jasmine 33

New member
הייתי מנסה לגרום לבעלי

לא לקחת אותי במובן מאליו........ וגם... הייתי מחכה עוד כמה שנים לחתונה. חוץ מזה - לא הייתי משנה כלום...

navy123

New member
האמת היא....

שגם הטעויות שעשיתי בעבר הן חלק ממני וגם בזכותן/בגללן אני היום מי שאני היום. ובגלל זה, גם לו הייתי יכול, לא הייתי חוזר לעבר ולא רוצה לשנות כלום...

מסובך מאד אבל

לא בטוח שהייתי מתקן משהו כי ביננו היום אני אוהב את המקום שבו אני נמצא גם אם יש עדיין מה לשפר

tal061971

New member
נדמה לי ש..

שלו יכולתי הייתי מעבירה את הזמן כמה שנים לאחור. יש לו את "זה" לזמן, את הכוח ללמד אותך ולהעמיד אותך על טעויותך. לא הייתה רוצה להגיע ולעמוד מול אותו רגע, אותו רגע בו ההבנה מתנפצת לך בין דמדומי התודעה אל תחושה של כלות מרסקת. לא אפרט כיצד זה משפיע על ההווה רק אומר שאכן הוא משפיע. ועוד איך משפיעה.

חן חן40

New member
הייתי חוזרת

ללפני ארבע שנים ומעלה ומדברת עם אמא שלי המון............ מספרת לה יותר, מקשיבה לה הרבה יותר בועטת בה פחות בגיל ההתבגרות . רגישות יתר לפני היום הרביעי למותה. רגישות יתר כי מתמודדת עם ילד מתבגר שבועט בי היום ומזכיר לי שהייתי צריכה להתנצל בזמן על ההתבגרות שלי. אופס, לא היה צריך להתייחס לשאלת הסקר ברצינות?

ילוטייל

New member
לא הייתי נותן את כל מה שיש לי בנשמה

למי שממש לא הגיע לה. הייתי נמנע משברון לב גדול. וגם אולי נהנה יותר מהחיים. אבל עכשיו הכל מאחורינו. הכל יהיה יותר בסדר.

מתגייסת לצבא שלנו-ולא אצה רצה להנשא

הווה=בטח הייתי היום כבר רמטכ"ל. סתם סתם בדיחה- רוצה ענייני? משהו רצני? בגן בב"ש הייתי גונבת לענתי את הסנוויצ' (כן כן היינו יחד בגן-ילדים, ענתי שלנו מהפורום)- הווה=אז עד היום אני "מכה על חטא" ומזמינה אותה לארוחות חופשי.

d a n i e l s 5

New member
לו הייתי רוטשילד....

הידל דידל דידל דיגי דיגי דידל דידל דם כל היום הייתי בידי בם.... (נדמה לי שדן אלמגור כתב לא סגורה על זה) YYYYY, לא רוצה לחשוב איך זה היה משפיע עלי בהווה . (האמת לא יודעת לענות על שאלון של אילו/לו/אם וכאשר....)

הייתי מקשיבה להורי

שניסו להסביר לי אז שלהתחתן עם החבר הראשון שלי עלול להתגלות כבעייתי, שלא התנסיתי מספיק, שהפערים הגדולים בינינו יהיו לנו לרועץ בעתיד . מצד שני, זה אומר שההוה היה שונה - ששני הפרחים הקטנים שנולדו לי ממנו לא היו עימי... אז אני באמת לא יודעת במה הייתי בוחרת לו ניתנה לי באמת האפשרות לשנות ...

הייתי מתעקשת עם האקס

על טיפול זוגי לפני שש שנים ולא עוזבת אחרי כמה פגישות (כמו שעשינו אז) אם לא היה הולך הייתי מתגרשת כבר אז. לא הייתי פוחדת כל כך לפרק את הזוגיות. איך זה היה משנה?? אולי היום היתה לי איתו זוגיות מוצלחת.....

למעלה