סקר שלי

MCS ONLY LOVER

New member
סקר שלי

מיהם חמשת האמנים האהובים עליכם? מיהם חמשת האמנים השנואים עליכם ? ** התשובה שלי : השנואים : - בלנק 182. - פינק - רק בזמן האחרון ... - בלו - למרות שדאנקן כוסון רצח .... - 50 סנט . - גוד שרלוט . **** האהובים : - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם בטח יודעים . - מיסי אליוט . - ביונסה . - גניפר לופז. - כריסטינה . - אמינם . - שון פול . - והתחלתי לאהוב את המוזיקה של מריו ווינאס.

The only Shpitz

New member
שלי...

אהובים: 1. מדונה המלכה!!! 2. בריטני ספירס 3. נלי פורטדו 4. בלאק אייד פיס 5. ביונסה שנואים: 1. אני לא כל כך מחבבת את כריסטינה אבל אני מאוד אוהבת את השירים שלה ואת הקול שלה. חוץ מזה אין אמן שאני באמת שונאת. או שאני אוהבת או שאני פשוט לא מקשיבה להם, מעבירה ערוץ.

elina002

New member
טוף

5 אהובים: ג'ורג' מייקל ביונסה כריסטינה קיילי מינוג וtake that 5 שנואים: דוראן דוראן R.KELLY meat loaf או איך שלא קוראים לו... בריטני פינק 50 סנט

ערן1987

New member
אתה אומר לתת רשימה של 5 אמנים

שאנחנו אוהבים ואתה כותב 7(אפשר להחשיב את מריה כי זה ברור)

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

אהובים: -נו דאוט -אלאניס מוריסט -רד הוט צ'ילי פפרס -כרסטינה -מראיה קרי -אלישה קיז -מישל בראנץ' יש לי עוד מלא מלא..
אין לי שנואים..כאלה שאני לא אוהבת: כל מיני להקות מטאל/רוק כבד

dilan angel

New member
חחח ראסמי../images/Emo110.gif

ערן אתה אחד למליון אני לא מכירה בנים שאוהבים ת'מוסיקה שאני אוהבת

ערן1987

New member
את צריכה ייעוץ,לא אני! כי את זאת

שצריכה לחיות איתי.. אני כבר רגיל אליי,חחח

Im The Sun

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

אני כועסססס

popit

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

|ירחאהובים:שי גבסו אבריל לאבין דיידו נלי פורטדו שוגבייבז
שנואים:ג'וג'ו הפוסטמה הזאתי ביונסה מעצבנת אותי בלו אטומיק קיטן ג'ניפר לופז

inbal287

New member
שלי

האהובים: בלו בלינק182 לינקין פארק באסטד אוונסנס אוף זה קשה.. אני אוהבת גם את מטאליקה, מדונה,כריסטינה,מקפליי... אני לא יכולה לבחור רק 5 מתוך הרשימה הענקית... אבל נגיד שאת חמשת הראשונים אני הכי הכי אוהבת... שנואים: בריטני!!!!!!!!!!!!! קולדפליי ווסטלייף 50 סנט ביונסה

NiKi†a

New member
הנה שלי+ נצל"ש- אני עוזבת..

אני מרגישה לא שייכת לפורום אז זאת תיהיה ההודעה האחרונה שלי פה.. תמשיכו לדאוג לפורום ובהצלחה בהמשך. להתראות אנשים
אהובים: מיוז פלאסיבו הובאסטאנק אינקובוס טרי דורס דאון דרים ת'יאטר. שנואים: בלו גירלס אלאוד ביונסה 50 סנט שון פול וכל זמר ראפ אחר..

למעלה