סקר שלום עכשיו

EverMan

New member
ברור שסתם.

עם מי רבין רצה לעשות שלום ? עם הפלשתינאים. מי היה הנציג שלהם ? אש"ף. נקודה. והימין התנגד לשמאל כי הוא היה אופוזיציה לא אחראית. ואת זה רואים היום ששרון אומר : "מה שרואים פה לא רואים משם".

master simon

New member
איך אפשר לעשות שלום עם ארגון

ולא עם מדינה? אש"ף נציג המדינה הפלשתינית? איך אתה יודע? ערכת שם בחירות? או שזה מה שאתה רוצה שיהיה?

master simon

New member
איך אפשר לעשות שלום עם ארגון

ולא עם מדינה? אש"ף נציג המדינה הפלשתינית? איך אתה יודע? ערכת שם בחירות? או שזה מה שאתה רוצה שיהיה?

EverMan

New member
איך ?

כי אנחנו לא חותמים על "הסכם שלום" ! אנחנו חותמים על הסכם ! נקודה , שאמור להביא לסוך הסכסוך. בדיוק כמו שבריטניה חתמה עם "ארגון טרור" מבחינתה - ההגנה. בדיוק כמו שארה"ב באפגניסטן בזמנו עם הטאליבן. וכו' וכו'. כי תתפלא - מדינה לא ישר קיימת. וכן , עשו שם בחירות. תתפלא. שהתגלה שהפלשתינאים מכירים רק באש"ף בתור הנציג שלהם - איתו היינו צריכים לדבר. גם כי הוא היה הארגון היחידי שמקובל על מדינות ערב , אירופה , והפלשתינאים עצמם. עוד מעט תשאל "למה הבריטים דיברו עם ההתסתדרות הציונית ?!" "עשית סקר אצל הישראלים ?!"

master simon

New member
מתי פעם אחרונה היו בחירות שם?

למה אין היום (בזמן האחרון) בחירות שם? האם בכלל אפשר לאגן שם בחירות? אם אי אפשר לארגן בחירות איך אפשר לעשות שלום? עם מי בעצם אנחנו עושים שלום? האם זה שאנחנו עושים שלום עם אש"ף אומר בהכרח שהחמאס ושאר מאה ארגוני הטרור יפסיקו לרצוח? אני חושב שההכרזה של דחלאן אתמול בדבר רצונו שלא לפרק את הארגונים מנשקם עונה על שאלה זו

EverMan

New member
היו ברש"פ מאז הקמתה

ב93-4 (אני לא סגור על תאריך) בחירות פעמיים. מדוע היום אין בחירות שם ? משום שהשמדנו את כל הרשות בחומת מגן.

master simon

New member
חומת מגן הייתה בשנות האלפיים

למה לא היו בחירות כבר 10 שנים ברשות?

EverMan

New member
ברור שסתם.

עם מי רבין רצה לעשות שלום ? עם הפלשתינאים. מי היה הנציג שלהם ? אש"ף. נקודה. והימין התנגד לשמאל כי הוא היה אופוזיציה לא אחראית. ואת זה רואים היום ששרון אומר : "מה שרואים פה לא רואים משם".

master simon

New member
אתה בתור ילד

שאני קורא את מה שאתה כותב אני אומר לעצמי אם זה הנוער שגדל פה פלא שהמדינה הזאת הולכת להמחק עוד כמה שנים? אולי יאסין צדק כשאמר שב2026 לא תהיה יותר ישראל הבבא יאסין כנראה נביא

די עם השיעורים שלך. אני בחופש.

אל תנסה להטיף לי. בסוף אני אצא כמוך. ו... ענבר, תמחוק בבקשה את מה שיצא פה

מה הקשר?!

כן, אני אנטישמי ונאצי ואנטי-ציוני. בסדר? הוצאתי לך את המילים מהפה, הא?

master simon

New member
בארץ ישראל

ולא בשום התנחלות ואם נהיה יותר ספציפים אז לא בשטחי 67 כל שאר שטח מדינת ישראל הוא אך ורק שלנו

למעלה