סקר שכזה...

wendigo

New member
סקר שכזה...

מה השיר ששמעתם לאחרונה וגרם לכם להבין שהוא מתאר את חייכם? תסבירו גם מדוע השיר הזה מדבר אליכם. אצלי זה "סוף העולם" של ברי סחרוף ואביב גפן בגלל שהבנתי שכל החיים האלה הם סך הכל צג של אשליות שכל מיני אנשים מטפחים בנו והם בכלל לא מתגשמות וגם הבנתי שחלומות לא מתגשמים בגלל שאנחנו חיים במציאות שהכל בה נובע מרוע ומשקרים ושאם נחלום שאי פעם יהיה פה טוב בסופו של דבר נגלה שהכל חלום אחד גדול ואין סיכוי שהוא ייתגשם.

../images/Emo13.gifשאלה מעניינת.

אני לא חושבת שיש לי שיר כזה, אבל יש שיר שגרם לי להבין שהוא נכתב על מישהו הפוך ממני לגמרי, ולהעריך את עצמי. בדרך כלל אני רק ילדה קטנה שנעלבת בקלות ובוכה על כל שטות בלי גרוש של ביטחון עצמי, אבל שאני שומעת אותו אני מצליחה להערך את עצמי, ותכונות שיש לי.

ענת1986

New member
"עמוק בקצפת" של ברי סחרוף

ניתחנו אותו בפורום לפני שבוע בערך. זה שיר שמאוד נוגע לי, לאנשים מסביבי, ובכלל לחברה בה אנו חיים. זהו שיר ציני על תרבות החומריות והכסף. השיר עוסק ברצון של בני אדם להיות עמוק בתוך כל החומריות, הצביעות, העושר. החומריות היא זו שחשובה וקובעת. צריך להתרחק מכל האנשים שנחותים ממך, לחיות בעולם שבו הכסף הוא המדד להצלחה. השיר מדבר על זה שכולנו חיים במעין קצפת, בועה כזו. וזה מאוד נכון לדעתי. עמוק בקצפת- ניתוח

בנה

New member
לעופ/היהודימ!

לא משנה למה אני מתחברת.. אני פשוט מתחברת!!!

אשף

New member
עוד חוזר הניגון

אחד השירים היפים שנכתבו לדעתי, אני חושב שהוא פונה לכל אחד, וזה גם היופי שבו...

yessi

New member
מאז ומתמיד

"נערה במשקפיים" עשה לי את זה מאוד. כאילו תמיד חיכיתי לבחור שיושפע ממני עד כדי התרגשות, ואני אהיה זו שתנפנף אותו באלגנטיות... אבל חוץ ממנו, אני יכולה למצוא בערך עוד מליון שירים שעושים לי את זה ואני מתחברת אליהם. דוגמא? עד מתי- אתי אנקרי. אצלך בעולם- מאיר בנאי יש בהם משהו מאוד נוגה ועצוב, ושאלות שכאילו לעולם לא ייפתרו.

לא מתאר את החיים שלי...

אבל את של רוב האנשים שסביבי- עברי לידר- יותר מדי הרבה בכלל, בעיניי הוא כותב נורא מוכשר, יש המון טקסטים שלו שאני מתחברת איתם
ע"מ- Led zeppelin- Kashmir

צ א ל ה

New member
שאלה מצויינת!!!!!

עולים לי לראש 2 שירים
בן ארצי - 17. השיר מתאר מילה במילה פחות או יותר את החיים שלי.. הוא יצא שהייתי בת 17 בערך, ומאוד התחברתי והרגשתי שהשיר מדבר עליי פשוט.
יוני בלוך - מכיר אותו. כאילו וואוווווווו כל העולם הזה שלנו, שאנחנו חיים בו...הוא כל כך פיצפון, וכולם מכירים את כולם... אני מגלה את זה יותר ויותר כל יום. אני פוגשת אנשים, ואחרי שיחה, מגלה שהם איכשהו קשורים למישהו אחר שאני מכירה, כמעט כל בן אדם שאני מכירה, איכשהו קשור למישהו אחר שאני מכירה, ולא דרכי... זה מדהים אותי כל פעם מחדש...
זהו זה..

coka

New member
וואו... באמת שאלה מעולה

המממ בעיקרון יש מיליון שירים כאלה, פשוט המוןןן..... אבל אם כבר...... אנסה לצמצם את זה... איכשהו היהודים - הימים שלנו היהודים - לא קל היהודים - מלחמה שקטה. ברי סחרוף - החיים שממול אביב גפן - מלאך טוף, כמעט כל השירים האלה קשורים לאקס שלי בדרך זו או אחרת (במיוחד לא קל, הימים שלנו ומלאך) אבל... בעיקרון, הם פשוט מסכמים אותי. כל אחד בדרך שלו, ואם אנסה להתחיל להסביר.... זה רק ייגמר בהרבהההה זיוני שכל לא מובנים

א ב ד ו ן

New member
../images/Emo26.gif

יש שיר אחד שמתאר פשוט הכל אצלי... מראה הכל אצלי... מזיז הכל אצלי.. פשוט השיר שלי. פשוט השיר שאני שומעת אותו אני מרגישה שונה.. "לילה" - אביב גפן. (השיר שהחתימה שלי). לשיר יש משמעות ענקית בשבילי..

האהבה מתה

של רונית שחר נדמה לי. כי אין מה לעשות..אחרי מה שעברתי ואני עוברת קשה לי להאמין שקיימת אהבה. נקווה שאני טועה!

yessi

New member
אהם, זו לא רונית שחר

אלא תמר גלעדי. סתם לידע כללי.

wendigo

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אין אהבה אמת, ואם כן לא נראה לי שאני או את נהייה נוכחים לה. ד"א, לדעתי זה שיר יפה.

JaWbreaker15

New member
אוקי

אממ, הסיפור המתוק של מוניקה. "ניסיתי להיות אדיש, אבל נגיעה אחת שלה כמעט מוטטה לי את עמוד השדרה". כן. יעל

למעלה