סקר שכזה

סקר שכזה

לאור 1,001 שאלות שאני מקבלת, נראה לי שהגיע הזמן שכולם יענו ויהנו.
גיברת מנהלת, אני מקווה שזה בסדר להעלות כאן את הסקר:

האם אתם ממשים את הפנטזיות הלוהטות שלכם?
האם המימוש הוא חוויה חד פעמית? או שלאחר המימוש היא תחזור ותככב אצלכם?
האם מעדיפים לממש את הפנטזיה עם בן/בת זוג קבוע/ה או עם מישהו זר?
האם יש פנטזיות שאתם נהנים לפנטז, אבל במציאות לא תרצו לממש בשום פנים ואופן? איזה?
לכותבים בינינו - האם הסיפור הנכתב הוא מדויק לאמת?

ס י י ר

New member
תשובות:

1 - לפעמים.
2 - אם היא הייתה מענגת, היא תחזור.
3 - לא עם החוקית בכל מקרה.
4 - לא במיוחד. אני משתדל לממש את כל מה שאני מפנטז. בהסכמה.
5 - ברוב המקרים, כן.

התשובות שלי

את רוב רובן של הפנטזיות אני מצליחה לממש.

יש חוויות טובות המחייבות המשך, אך לא בהכרח שיגרה. יש חוויות שטוב שהיו אך לא יהיו שוב ולאו דווקא כי לא היו טובות, אלא כי הן כאלה שיכולות להיות חד"פ ודי.

ההיכרות והחופשיות עם בן זוג קבוע מאוד נוחים ומתאימים למימוש פנטזיות כאלה ואחרות אך לא תמיד כולן אפשריות, לכן עם פרגון הדדי הכל יכול לקרות.

האם יש פנטזיות שאתם נהנים לפנטז, אבל במציאות לא תרצו לממש בשום פנים ואופן? איזה?
לפחות פנטזיה אחת - בבית שלי.

שאלת השאלות - הסיפורים מבוססים על האמת עם קורטוב של דמיון ו/או מבוססים על הדמיון עם קורטוב של אמת.

לזה שבזכותו שאני יכולה לענות על סקר שכזה

cool smile

New member
סקר שכזה...

- משתדל תמיד לממש, בהרגשה שלי, מי שלא מפנטז ו/או לא מממש את החלומות שלו - לא באמת חי.
- זה ממש תלוי, בסוג הפנטזיה ובאופן מימושה, כפי שכתבו קודמי יש ויש.
- גם זה תלוי בעיני, יש פנטזיות שמצריכות הכרות עמוקה, ויש כאלו שדווקא הזרות של בת הזוג מהווה את הבסיס לפנטזיה והיא דווקה מעצימה אותן.
- כן, אבל לא אספר אותן פה

- רוב הסיפורים שלי מבוססים על משהו אמיתי שקרה לי. מצד שני חלק מהכיף בכתיבה הוא גם להפריז, לחלום ולפנטז. כך שכמובן יש גם חלקים שאינם מדוייקים והם בעצם פנטזיה או הגזמה. (כמובן במטרה להגיע לשם...)

התשובות שלי..

האם אתם ממשים את הפנטזיות הלוהטות שלכם? בהחלט!!!!
האם המימוש הוא חוויה חד פעמית? או שלאחר המימוש היא תחזור ותככב אצלכם? אם היה שווה בהחלט יחזור
האם מעדיפים לממש את הפנטזיה עם בן/בת זוג קבוע/ה או עם מישהו זר? עם המאהב המושלם
האם יש פנטזיות שאתם נהנים לפנטז, אבל במציאות לא תרצו לממש בשום פנים ואופן? איזה? לא , אני בעד לחוות הכל ומהכל
לכותבים בינינו - האם הסיפור הנכתב הוא מדויק לאמת? משתדלת להישאר נאמנה למציאות

טוב...מנסה לענות......

בעבר היתה תקופה כזו. כרגע פחות.
האם המימוש הוא חוויה חד פעמית? או שלאחר המימוש היא תחזור ותככב אצלכם? - כפי שכתבו כאן תלוי בסוג הפנטזיה.
האם מעדיפים לממש את הפנטזיה עם בן/בת זוג קבוע/ה או עם מישהו זר? - מעדיפה שיהיה קודם בן זוג קבוע :(
האם יש פנטזיות שאתם נהנים לפנטז, אבל במציאות לא תרצו לממש בשום פנים ואופן? איזה? - חושבת שרוצה לממש הכל.
לכותבים בינינו - האם הסיפור הנכתב הוא מדויק לאמת? - כשכבר כותבת, זה תואם למציאות :)

למעלה