סקר שישי

סקר שישי

האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב ? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? למה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? האם התנשקת? וסקס? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מאמין במסתורין? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן? שבת שלום

שבת שלום

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן (אתם מכירים מישהו שלא היה לו?) האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? ממתקים איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אכזבה (סתם. נו. בדיחה של טל פרידמן. אישיות? שלי? ממ.. 'הפכפכה' איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? הפיג'מה שלי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? מיתולוגיה? למה? כי הוא שינה את עצמו 180 מעלות לכיוון החיובי והמאושר בפחות משנה מי החבר הכי טוב שלך? אני מה אתה הכי שונא בעצמך? את האובססיות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד, בעיקר. קיטשי, הרבה כסף, אוטו, דירה, בעל, ילדים ועבודה שאני אוהבת. כן נו, בנאלי, החלום האמריקאי איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית ללא ספק מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם נעלמים ולא חוזרים לעולם מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם לא חזרו, אז..:) מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? נונ אוף את מי בא לך לחבק עכשיו? ששש זה סוד למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לעצמי, הראשון, למראה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? משטויות של אחרים מה הכי מרגיע אותך? נובלס האם התנשקת? לא (לא?!) כן וסקס? די נו על מה אתה הכי אוהב לדבר? על עצמי כמובן, לא נו, על אינפקציה אתה אוהב שיחות נפש? בטח אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת? ההוא עם החתול השטני - פירוט אם מישהו יקרא את זה בכלל ויבקש בתגובה מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת, מגניב- לא נעלבתי השבוע! מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? סוד:) למי עזרת בפעם האחרונה? לאחי הקטן אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לעיתים אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את זה שכולם אומרים 'תחלואי החברה הישראלית' מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את החמימות שבסופה אומרים 'אח, טוב שנשארו אנשים טובים בחברה הישראלית' לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אין כזה איפה היית מת להיות? למה? מאחורי הגה של אוטו - כי זה החלום של כל הנהגים החדשים מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בחדר שלי, לבד האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? בחור רנדומלי מהאינטרנט שעזר לי אתמול בלילה מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 100, נראה לי, לא יודעת, שאלה קשה אתה חושב על מוות? באיזה מובן? מוות מפחיד אותך? קצת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? 'ההיא ש.. נו.. זאתי..' למי אתה מתגעגע עכשיו? אותו סוד ? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אין לי מושג מיהו בנאדם עשיר בעינך? מאושר מאמין במסתורין? מה זה אומר להאמין במיסתורין?! מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? הכי הכי אני לא זוכרת, אבל קפץ לי לראש מחוות-קומיקס שקיבלתי בגיל 18 (לינק לינק לינק) איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? אייפוד האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? לא אתה אדם נאמן? לא

heaven is here

New member
לה לה לה אפצ'י

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ?לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? בסדר איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אלגנטי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אבא למה?ככה מי החבר הכי טוב שלך?עינב מה אתה הכי שונא בעצמך? הכל איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? אופטימי איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? באמצע מה אתה הכי שונא בחברים שלך? איןלי מה לשנוא כי אין לי גם מה לאהוב בהם מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותי למי בא לך להביא מכות כרגע? נה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק? שטויות מה הכי מרגיע אותך? יום שישי האם התנשקת?כן וסקס? על מה אתה הכי אוהב לדבר? כמעט הכל אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אמא מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? שלומי למי עזרת בפעם האחרונה? אמא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?לפעמים יש את הקטע הזה שכל אחד חושב על עצמו קודם.אגואיסטיות זאת המילה? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? צניעות
לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?הודו.מסריח איפה היית מת להיות? למה? לונדון.ככה. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן אתה בריב עם מישהו כרגע?לא יודעת מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?לא יודעת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? היתה שותקת. למי אתה מתגעגע עכשיו?שלומי מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בודד מיהו בנאדם עשיר בעינך? מאושר מאמין במסתורין?כן מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?כל דבר איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? דיסקים שרציתי האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן האם לדעתך יש מושלמות בעולם?אולי אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?לא יודעת אתה אדם נאמן?כן

של ג'ים

האם היתה לך אהבה נכזבת? אהא האם שברת למישהו את הלב ? נראה לי שכן, אני מקווה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר |רוצח| איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? בסדר, יש טובות ומגרעות איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חולצות של להקות וג'ינסים
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? קשה לבחור אחד למה? דברים שהם עשו שגרמו לזה ככל הנראה מי החבר הכי טוב שלך? ממ, יש כמה, סעמק מה אתה הכי שונא בעצמך? חלק מהאופי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? טוב? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? חוסר התחשבות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מצחיקים אותי ומסתובבים איתי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? רוני ידידה שלי למי בא לך להביא מכות כרגע? לפותינקה, תמיד עושים את זה
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? הופעה עוד מעט :) ממה אתה הכי אוהב לצחוק? בדיחות טובות?
מה הכי מרגיע אותך? לפעמים דיכאון, לפעמים נגינה האם התנשקת? יאפ וסקס?
על מה אתה הכי אוהב לדבר? שטויות וכלום, כמו סיינפלד!|סגידה| אתה אוהב שיחות נפש? לפעמים אתה מאמין בפסיכולוגיה? לפעמים מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מממ, מפחיד? שמישהו מהמשפחה שלי מת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? וואו קשה לספור מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מממ, ניר
למי עזרת בפעם האחרונה? ממ, ידידה שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן, טוב מדי :\ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? חחח לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שהם חארות?
מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את התחושת ביחד בחלק מהמצבים לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אינדונזיה, אני לא אצא משם חי איפה היית מת להיות? למה? פינלנד, אחלה מוזיקה וכוסיות
מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? החדר האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? ממ, כן אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אין באמצע? :\, 60 אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך? לפעמים איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? כההוא שתמיד היה שם למי אתה מתגעגע עכשיו? רוני מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) שמסתכל רק על מראה ומצב כלכלי של בנאדם מיהו בנאדם עשיר בעינך? שיש לו אופי נותן מאמין במסתורין? כמובן מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? וואו, לא עולה לי אחד איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? פוסטר, כרטיס למשחק, מגבר, גיטרה, יש הרבה האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כמובן האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא, אולי רק סימון אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? רק בסדר, בד"כ, אבל לא בחדר אתה מאמין באהבה? לפעמים אתה אדם נאמן? אהא.

l i o r a n g e

New member
עונה מרוב שיעמום...

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן..
האם שברת למישהו את הלב ?לא שידוע לי.. למי כבר ילדה מכוערת כמוני יכולה לשבור את הלב? מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצההה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?נחמדה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?גרביים איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?את ניר טרטר למה?מזה למה? אני בפורום הזה, זה למה!! מי החבר הכי טוב שלך?אין לי כזה.. מה אתה הכי שונא בעצמך?הכל, מהציפורנים של הרגלים ועד הכתום בשער איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?אין לי מושג איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?פסימית. ילדה רעה שכמותי.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך?אין לי כאלה.. טוב אולי אחת שכל הזמן שואלת אותי שאלות מפגרות. כמו:"ממתי את שומעת לד זפלין?" מי שומע לד זפלין לעזעזל, את בתיקיה של אח שלי. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?אין לי כאלה.. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?חברות מבחינתי זה גם חברות גם אמון וגם משפחה. כשאני מגדירה מישהו כחבר שלי אני מגדירה אותו כבן בית בשבילי. את מי בא לך לחבק עכשיו?את עדן למי בא לך להביא מכות כרגע?לאנה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי עצוב לי, כי החיים שלי מרים בשביל ילדה בגילי.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק?אני אוהבת לצחוק על חבר של ילדה מהכיתה שלי ועל שמות מוזרים של אנשים. מה הכי מרגיע אותך?שומדבר אני חצי היפראקטיבית. בחיי. האם התנשקת?לא..
וסקס?ווואאאווו קצת נשחפנו... על מה אתה הכי אוהב לדבר?על ניר אתה אוהב שיחות נפש?תלוי עם מי. אתה מאמין בפסיכולוגיה?מה זה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שאלדין רודף אחריי עם השטיח המעופף שלו.. לא, סתם. חלמתי שעדן החברה היחידה שלי מתאבדת ואני נשארת לבד..
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?ואווו הרבה זמן לא העליבו אותי. לא זוכרת.. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?ניר..וגל למי עזרת בפעם האחרונה?לאמא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?ממש לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?את מצ'ואים המפגרים עם הגופית אבא מכה וחריץ התחת שכל היום רק אוכלים שאוורמה מפצחים גרעינים ורואים כדורגל. וממין נקבה את המוכרות הלא רוסיות של ההיפר נטו שנשואות לאנשי קבע חסרי השכלה וככה בונות משפחות חסרות השכלה עם ילדים חסרי השכלה וכו'.. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?כלוםם... לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לחוף נודיסטים כי זה מפחיד. איפה היית מת להיות? למה?בלוס אנג'לס כי אחותי שם מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?במיטה.. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא.בכי זהו אחד המצבים הטבעיים של האדם. אתה בריב עם מישהו כרגע?אני בריב עם מישהו מהרגע שהכרתי אותו.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה?נראה לי שלבנגל. שכתב שיר טוב ללהקה. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?למות בגיל 17 בהתאבדות. אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?אם בכלל.. למי אתה מתגעגע עכשיו?לאדם גאדמט אני רוצה אותו!! מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בנאדם שלא שלם עם עצמו ושאין לו אושר בחיים (כמוני...) מיהו בנאדם עשיר בעינך?בנאדם שיש לו את הדברים מהסעיף הקודם.. מאמין במסתורין??! מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?אף פעם לא עשו דבר יפה למעני.. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?כרטיס טיסה האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?ברור.. האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן מאוד..

שלי

האם היתה לך אהבה נכזבת? המ...לא ניראה לי האם שברת למישהו את הלב ? ניראה לי שכן מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה,המבורגר והשניצלים של אמא! איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? דפוק איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? גופיה ארוכה בצבע לבן וחולצה משובצת קצרה מעל. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? המ.יש הרבה.ברגע זה עולה לי רק צחי המחנך שלי למה?לא יודע.הוא עבר הרבה בחיים שלו ואני מעריך אותו מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מה אתה הכי שונא בעצמך? המ...לא יודע איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? עתיד לפנים! איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?המ.שכולם זונות לפעמים (במובן הטוב של המילה) מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם מצחיקים! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?חברות את מי בא לך לחבק עכשיו?קרן למי בא לך להביא מכות כרגע?המ.לקרן למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?בגלל קרן ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מלירון ואיליה בזמן שהם צוחקים על גרג מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה האם התנשקת?כן וסקס?לא עניינכם! חבורה של חתתנים! על מה אתה הכי אוהב לדבר?המ...לא יודע.מלא דברים אתה אוהב שיחות נפש?תלוי עם מי ועל מה אתה מאמין בפסיכולוגיה?המ...כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אני לא זוכר שום חלום שלי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא יודע.זה היה אתמול ככל הניראה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? קרן למי עזרת בפעם האחרונה? לא יודע אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? כולם עצבניים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? אוכל לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?משחק כדורגל,אני לא רוצה לחתוף מכות איפה היית מת להיות? למה? בהופעה של להקה כל שהי שאני אוהב!!! מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בין חברים שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? המ...לא יודע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא ניראה לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות?לפעמים מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לא יודע. למי אתה מתגעגע עכשיו?לא יודע מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)מישו שלא צוחק מיהו בנאדם עשיר בעינך? מישו שצוחק המון מאמין במסתורין? מה? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא זוכר איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?כסף האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן?כן שבת שלום ומבורך

zoe5

New member
יא שאלון כבד,איזה יופי^_^../images/Emo11.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב ?אולי,לא נראה לי מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?פסיכית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?כובעים חמודים,יש לי שניים. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אין אחד ספציפי....אולי את הבמאי של ריקווים לחלום. למה?כי זה סרט גאוני! מי החבר הכי טוב שלך?אין לי אחד הכי טוב מה אתה הכי שונא בעצמך?שיש לי מוח! איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ממ כמו נזיר בודהיסטי-רק עם סקס איך אתה מסתכל על העבר שלך?היה טוב וטוב שהיה נימה אופטימית או פסימית?לא זה ולא זה מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שחלק מהם מרוכזים רק בעצמם מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שחלק מהם לא מרוכזים רק בעצמם מה הוא ערך יותר עליון אצלך?אמת חברות/ אמון או משפחה?=/ את מי בא לך לחבק עכשיו?וואי איזה שאלון כבד! את איליה,או את עידן(ידידים לא קרובים בכלל שלי) למי בא לך להביא מכות כרגע?לכולם^_^ למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא מחייכת ולא בוכה ממה אתה הכי אוהב לצחוק?דברים שמצחיקים ילדים בני 4 מה הכי מרגיע אותך?לראות מישהו מנגן על גיטרה האם התנשקת?לא וסקס?לא על מה אתה הכי אוהב לדבר?שיחות כבדות כמו השאלון הזה,אבל מה עכשיו?! אתה אוהב שיחות נפש?ראה תשובה קודמת אתה מאמין בפסיכולוגיה?יותר מידי! מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שהורידו לי יד מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? חח אח שלי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?wtf? למי עזרת בפעם האחרונה? עזרתי מאוד לחברה,נתתי לה חומר למבחן,והיא החזירה לי אותו יומיים לפני הבחינה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? כן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?שיש כאלה שחושבים שפה זה ארה"ב וצריך להיות סנובים כמו האמריקקים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את החום והאהבה:) לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך?נראה לי שאיפה שיש ערבים יהרגו אותי למה?כי יש שם ערבים יהרגו אותי איפה היית מת להיות?טיבט למה?יש שם מנזרים מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?החדר שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא,לא מתביישת,פשוט אף פעם לא בא לי לבכות כשזה ליד אנשים אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?חברה טובה... מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 100 אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? תלוי באיזה נסיבות,בעקרון לא. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?נראה לי שייזכרו אותי בתור בנאדם מוזר,שאף אחד לא הכיר באמת. למי אתה מתגעגע עכשיו?למחבט הבייסבול לפיצוץ אנשים שמעולם לא היה לי. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)מי שאין לו מטרות מיהו בנאדם עשיר בעינך?מי שיש לו מטרות מאמין במסתורין?זאת חקירה? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא זוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?דיסקים! האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?דיסקים,בגדים,דיסקמן,הפלייליסט שלי,והעט השחור! האם לדעתך יש מושלמות בעולם?כן אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן שבת שלום

למעלה