תקראו!!!!!!
(עלק)בכללי: שם: זוהר כינוי:zoe כיתה: יא גיל:16 ושלושה חודשיים בערך מקום מגורים:בית גובה: 162 משקל:55 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא התנשקתי מעולם(לא עם לשון וכל הסמוחטה) חיבקת מישהו/י?היום!מלא אנשים! שתית משקה אלכוהולי?לפני שלושה שבועות-הבירה אחרונה שלי(אני מתנזרת קצת מאלכוהול) השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?שבוע שעבר לבשת חצאית? וואו,ראש השנה נראה לי קנית בגד?נעליים! ביום שלישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום!לחברה,היא כזאת חמודה.... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ממ היום-אני אוהבת את כולם(כמעט)ואם אני אומרת אז אני מתכוונת הקדישו לך שיר?מממ בחופש הגדול שיפרו לך את המצב רוח?אתמול-שיחת לילה עם ידיד וחברה....המצאנו סיפור על זה שאני בהריון חחח היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)השבוע,כשלא היה לי ניקוב בכרטיסיה לחזור איתה הביתה,אז חברה שלי נקיבה עליי היום: באיזו שעה התעוררת?6:30 מה/מי העיר אותך?הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?פאק מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלפון מצפצף מה היה השיר הראשון ששמעת?hay you של פינק פלויד מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?פאק,חברה שלי רוצה איזה ילד שאני לא מדברת איתו כבר שנה,וגם איפה הילד הזה שאמור לפגוש אותי פה? מיקום כרגע: מול המחשב... מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: הכל חוץ ממקקים ותיקנים חג מעודף:חנוכה^_^ול"ג בעומר ויום העצמאות ערוץ מועדף:3 וvh1 סלנג אהוב:פאק,זין,ודיבור מוגבל מילה אהובה: פאק להקה אהובה: רד הוט,פינק פלויד,אינקיובס,מטאליקה,משינה,ויש עוד רבות,רק שאין לי כוח לרשום רשימה של מליון להקות. שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אין איזה כיתה את:שאלתם כבר! יא'!!!!!! בדיחה שגרמה לך לצחוק:איך גורמים לתינוק להפסיק להסתובב על הרצפה?(ממסמרים גם את היד השנייה שלו) הבנאדם הכי יפה שראית: וואו הבן של המנהל שלנו,כמה ידידים שלי,כמה דוגמנים שאין לי מושג מה השם שלהם ו......עוד מלא הפאדיחה הכי גדולה שלך:וואו שכחתי.......בלאט. הדבר הכי מטורף שעשית:חרטתי על עצמי? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אני בהריון ממך ויש לנו שלישיה סיאמית שמחוברת באשכים ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!!!! שחורים זה שליטה!!!!!!!!!!! יש לי נעליים חדשות!!!!!!!! עומרי הנגבי תעשה לי שבט!!!