סקר שוק קטן

• פותח הנושא xCxD
  • פורסם בתאריך

xCxD

New member
סקר שוק קטן

אחרי תקופת יובש ארוכה 3 זמרות פופ משחררות השבוע סינגל חדש. ליידי גאגא, קייטי פרי ואבריל לאבין.
לגבי ההצלחה המסחרית סביר להניח שבין לליידי גאגא וקייטי פרי יהיה קרוב צמוד על הטופ 1 בכל המצעדים ולאבריל יהיה הצלחה בינונית כי למרות שאני מאוד בעדה אנחנו לא ב2002. היא כבר לא תמכור 16 מיליון אלבומים .

אבל הצלחה מסחרית בצד, איזה שיר אתם מעדיפים לפי הסדר מהאהוב לפחות?

Lady Gaga - Applause

Avril Lavigne - Rock N Roll

Katy Perry - Roar

xCxD

New member
דעתי

דבר ראשון אפרגן לכולם ולדעתי 3 השירים ממש טובים ומרעננים. אומנם באף אחד מהם אין משהו חדש ומקורי כ"כ, אבל שלושתם יכנסו לפליליסט שלי.

1. התלבטתי מאוד בין אבריל לגאגא אבל אני אלך על אבריל. בעיקר בגלל גרסה אקוסטית שאיזה מעריץ הכין שגרמה לי להתאהב בשיר מחדש. הוא אומנם סוג של מחזור מכמה שירי עבר שלה, ונכון אין חידוש, אבל הוא ממש טוב לדעתי. הקול שלה מושלם בשיר והפזמון של השיר ענק ובכללי אני קצת לא אובייקטיבי לגביה כי היא המועדפת עליי מבין השלושה.

2. הבעיה של גאגא שהיא תמיד אוהבת לעלות את הציפיות שהולכים לשמוע משהו חדיש ומטורף ממנה ואז מתאכזבים. הפעם אולי בגלל שלא באתי עם הרבה ציפיות כמו לbtw והתאכזבתי, ממש הופתעתי לטובה. לדעתי זה שיר ענק, אחד הטובים של גאגא. בטופ 5 לפחות. הפזמון ענק, הקול שלה מגניב, אהבתי שהיא משחקת איתו בבתים וזה בדיוק שירים שאני מצפה מליידי גאגא להוציא.

3. לקייטי פרי יש איזה נוסחת וודו או משהו שהיא גורמת לשירים שלה לא לצאת לך מהראש וגם פה היא השתמשה בו. אני כמה ימים מזמזם את הroar o o oror הזה. השיר ממש טוב לדעתי. רק חבל שהבתים קצת חלשים וכל פעם שאני שומע את השיר אני מחכה לפזמון ולפעמים אני אפילו מעביר ישר אליו שזה לא טוב. אבל בכללי שיר ממש טוב. אבל מה שכן לא הבנתי בכלל מה אפל או שונה פה כמו שהיא הצהירה לפני, זה בדיוק כמו כל החומרים הקודמים שלה, קליט וטוב.

Shiri from the block

Active member
זה קשה בדיוק סיימתי לשמוע את השיר של אבריל...

בעיקרון זה ככה:
גאגא
קטי
אבריל

אבל את שלושת השירים אני אוהבת כמעט באותה רמה בלי שום הבדל.
שלושה שירים מוצלחים מבחינתי. אף אחת מהן לא איכזבה אותי.

Nightingale5

New member
אז ככה

לא אכפת לי שאני לא אובייקטיבית אבל אבריל מובילה אצלי בגדול
אחר כך גאגא שהשיר הזה הוא נחמד כזה לא אוהבת בו את כל הקטעים, יש טובים יותר ויש פחות
ואחרונה קייטי כי השיר שלה שיעמם אותי

דעתי המתומצתת:

1. גאגא
2. קייטי
3. אבריל

שלושת השירים טובים מאוד ומוצלחים, אכן שלושתן לא אכזבו. גאגא שחררה שיר פופ-דאנס משובח, שבהסתמך על ניסיון עבר, הולך להישמע אפילו טוב יותר עם הקליפ שישוחרר עוד חמישה ימים. אשכרה שיר פופ כיפי וקליל יותר מהפצצות של BTW. זה מה שהרבה רצו. הימור שלי, כל המתנגדים למיניהם ימצאו את עצמם נופלים קורבן להתמכרות ברגע שהשיר יתחיל לצבור תאוצה. קייטי שחררה עוד שיר ג'נרי אבל לגמרי טוב מסוגו, עם פזמון המנוני כיפי וקליט. אין הרבה מה לומר עליו, למרות שהיא ממחזרת כצפוי היא כן מספקת את הסחורה. אבריל גם היא באחלה שיר, פחות הסגנון שלי מהשניים האחרים ולכן הוא אחרון. פזמון אפקטיבי והפקה חמודה. יכול להיות בשבילה להיט קטן אם ישווק נכון.

RihannaNavy

New member
היא אמרה שיהיה קליפ מאוד 'פופי'

נקווה לבד רומנס 2.0 והיא אישרה שיהיה המשך לטלפון, אז תצפו לקליפ אחד ארוך לפחות

SG12

New member
זו גם הדעה שלי..בייחוד שהשיר של גאגא מהשמעה ל

להשמעה אני יותר אוהבת

לא אוהב אף שיר, אבל אם כבר חייבים אז:

1. קייטי פרי
2. אבריל לאבין
3. ליידי גאגא

שלושה שירים סטנדרטיים מאוד, לא מעניינים ומאוד חלשים, ואין לי רצון לשמוע שוב אף אחד מהם.

RihannaNavy

New member
דעתי:

1. גאגא
2. קייטי
3.אבריל

אני מת על השיר של גאגא. אני מת על הקול שלה בבתים, והפזמון מושלם, בעיקר ה-I LIVE FOR THE APPLAUSE. אני מכור לזה

השיר של קייטי אמנם ממוחזר ולהיט בטוח ודומה ל99% מהשירים בקריירה שלה, אבל הפזמון ההמנוני הזה נתפס לי בראש ולא יוצא

אני ממש אוהב את השיר של אבריל אבל הוא טיפה חלש ביחס לאחרים לדעתי

1. אבריל לאבין

2. קייטי פרי
3. ליידי גאגא

עדיין לא הצלחתי לאהוב את השיר של גאגא .

Confide In Omer

New member
דעתי

שלושת השירים ממש לא משהו אבל אם צריך לדרג אז:

1. קייטי
2. אבריל
3. גאגא

theone24

New member
בהתחשב בעובדה שכל יום דעתי משתנה,

כרגע זה ככה:
*קייטי
*גאגא
*אבריל

אבל גאגא וקייטי רבות בינהן על המקום הראשון גם אצלי.
אף אחת לא הוציאה שיר מושלם, ולכל אחד יש את הבעיות שלו, אבל בכללי - השירים מוצלחים ועושים את העבודה (הפזמון לפחות)

I Remain

New member
מודה שאני פחות נחוש

והשיר של גאגא מתחבב אבל הוא רחוק מלהיות טוב.
אני אוהב מאוד את הבתים שלו אבל הפזמון פשוט נוראי וצווחני בעייני.

השיר של קייטי גודל עליי מידי יום, בניגוד לגאגא כאן הבעיה היא דווקא בבתים. אבל הפזמון האחרון שנכנס בכוחניות עושה לי את זה מאוד!

אבריל חזרה עם סינגל שני מעולה. הבתים לא מדברים אלי אבל אני מניח שהם טובים, הפזמון מושלם, אני אוהב את האוירה שהיא באמת באה לומר משהו והיא עומדת מאחוריו.

אז אני מניח שזה
1. קייטי/אבריל
2. גאגא

למעלה