סקר.!! שווה להיכנס!

jaws15

New member
סקר.!! שווה להיכנס!

מי יותר יפה שרלה או טרה??? נמקו גם למה! בכול אופן דעתי היא ששרלה הרבה יותר יפה מטרה! טרה היא פלוצה.!

YoGeVuSh

New member
אמממ לא יודעת...

שתיהן ממש יפות! אבל שרלה קצת יותר... למרות שלפעמים היא עושה פרצופים מזה מוזרים חח

אממ..

שרלה יותר יפה.. אבל גם טרה נראית טוב.. לפעמים.. יש לה רגעים שהיא ממש מכוערת

TheSegal

New member
שרלה....

מבחינת גוף...לא הייתה לי בעיה להראות כמו כל אחת מהן, אבל למרות שלשרלה יש יופי של "בריטני ספירס" אני מעיפה אותה בגלל שלטרה יש אף לא משהו לדעתי...שהורס את הפרצוף שלה...היא עדיין נראית טוב אבל פחות...

ברוררררררררר ש...

שרלה!!!!!!!!!! היא מדהימה שזה כואבבבבב היא בובתית כזאת... טרה יש לה עיניים ושיער זהו... כל השאר ממש רגיל.. שרלה מדהימההההההה

חנן פרץ

New member
אין כמו........

שרלה!!!!!! היא פצצה ביותר ויש לה נוכחות. ר להיסתכל עלייה אין אין עלייההה

Teenage Girl

New member
שרלה!

היא מהממת והיא ממש מתוקה. טרה נראית גם לא רע אבל מבין השתיים זו שרלה בלי ספק

אני חושבת ש.....

שרלה..... כי יש לה גוף אלוהי היא יפה בפרצוף..... למרות שלטרה יש עיניים וגוף אבל היא גם קצת שטוחה והאף הורס... אז שרלה היא פ33ה....

אממממ...לדעתי אף אחת מהן לא יפה...

אני יותר אוהבת את היופי של טוני ואיימי...הן פשוטות כאלה.... אבל דבר אחד יש לי להגיד ההיא שהייתה מול טרה-היא גם תתמודד היום נראה לי מול עוד מישהי לפי הפרומו(ככה שזה לא ספויילר) היא הדבר הכי כובי שראיתי בחיים שלי..היא הייתה כל גך יפה וכוסית שאם אני הייתי בן הייתי רוצה לעשות לה דברים(אין לי נטיות!!!!!)

מי שהיתה מול טרה!

היא ממש כוסית אני אישית הייתי בוחרת בה! היא יפה יש לה אופי ואין עליה מקווה שהיום היא תנצח את הכושית הפרחה הזאת שמתלהבת מההקעקוע שלה ומהגדלת חזה שלה..

YoGeVuSh

New member
טוני יפה? גאד לא...

ואיימי חמודה, לא יותר כריסטין שרלה וטרה מהממות

טרה!#!@$

טרה מדהימהה!! יש לה גוף וגם פרצוף מהמם! היא חמודה לאללה. שרלה נראת כמו ז.ונה כזאת וקצת עכברית. לדעתי..

אבל בכל זאת שרלה מדהימה ו..

לא הייתי מתנגדת להראות כמוה. P: האמת? הזאת שהיתה נגד טרה באמת היתה מדהימה

למעלה