סקר/שאלון (?)

סקר/שאלון (?) ../images/Emo9.gif

איזה קעקוע (נוסף) הייתם רוצים? איפה הייתם ממקמים אותו? ובאיזה גודל? רצוי לצרף תמונות [:

BloodyRose

New member
תלתן קלטי עם ארבעה עלים

מיקום? בינתיים אני חושבת על הזרוע, מתחת לכתף, אבל המיקום לא חשוב כמו הציור עצמו... הגודל? בינתיים אני חושבת על קעקוע קטן, אבל אני חושבת שאחרי שאני אשתחרר (עוד שנתיים) אני כבר אהיה סגורה על משהו גדול ומאסיבי יותר...

BloodyRose

New member
תלתן קלטי

זה זה. כמובן שאת שלי אני אעצב לבד, והוא יראה המון יותר יפה (חוץ מזה שלתלתן הספציפי הזה יש שלושה עלים, ולא ארבעה כמו שאני רוצה), אבל זה בגדול הרעיון. גם מצאתי לו כבר שם
יקראו לו Shame (גם לתלתנים יש סוגים וזנים, ולזה קוראים Shamerock, אז זה יהיה קיצור שלו
)

N o k i

New member
מממ...../images/Emo99.gif

יש לי רעיון בלי סוף..אבל הבולטים ביותר כרגע (אלה שנארים בראש ליותר משעה-שעתיים
) הם: צמיד מתותים סביב פרק היד (ראיתי קעקוע של תותים והתאהבתי בהם אז חשבתי להשלבם בצמיד), 2 דובדבנים על כל כתף (מקדימה, חולה על סימטריה), פרפרים מעופפים על הזרוע למעלה ויש לי רעיון שהוא יושב הכי הרבה זמן..קעקוע שמבוסס על שיר שאני אוהבת.. אני אספר רק אם זה אכן ייצא לפועל
בינתיים אין לי כסף ואני מחכה לגיל 18

blink me1

New member
אגב....דובדבנים זה לא הסמל

של לסביות??...סתם לידע כללי..... ואני מתההה לעשות פרפר כחול אבל קטןןןן קצת מעל הטוסיק!!... רציתי גם בבטן התחתונהה אבל אמרו לישאחרי ההריון זה נישאר מקומט כזה..בעעעע

shpluck

New member
דובדבן

נדמה לי בשני צדים שונים דובדבנים אבל אני ממש לא בטוח. אבל משהו קשור בדובדבן

N o k i

New member
זה סמל של בערך הכל../images/Emo6.gif

שמעתי כמה פירושים: לסביות בתולין איבוד-בתולין דו-מיניות ואני פשוט עושה את זה כי זה יפה

ישרי כוח

דובדבנים ותותים זה יפה (וטעים) ואגב, זה קשור ללסביות בערך כמו פירס בצד ימין. אז בואו נמלא את כל צד שמאל ונשכח מצד ימין, טוב? אני אמא גאה לנזם ו3 לובים בצד ימין, ופעם אחרונה שבדקתי, היה לי חבר.

MaddyD

New member
יש אחד שאני מתכננת

כבר שנה בערך, מהרגע שהמחט חדרה לי לעור, אבל ידעתי שזה פרוייקט שאני אעשה בחול. כבר יצרתי קשר עם המקעקע. הוא יהיה ממוקם בקרסול, אבל בצד האחורי, וזה ציור מסויים של אלכס גריי. הוא יהיה על כל הקרסול. ואני די ארוכה, אז זה יהיה יחסית גדול.

PinkyRaSta

New member
אממ לאדעת...

רק לפני פחות משבוע עשיתי את ה1 ש'לי. אבל אני בטוחה שזה לא האחרון :) רעיונות כרגע אינלי... אולי בסביבות הצבא ככה אני יעשה את הבא. כשיהיה כסף... ולא יותר מדיי להעמיס על ההורים <אבא בכלל חושב שזה זמני חיחי> מיקום? אממ אינלי שמצים.. כנראה יתאים אותו לקעקוע עצמו.. חחח רוצה להנות בינתיים מהקעקוע הראשון.

nukexxxsf

New member
אמממ...

אני תמיד רציתי כאלה כוכבים על הכתף הקידמית וכוכב בוער כזה מתחת לכף יד איפה שכל הורידים.. אהה כן וגם כזה טרייבל או כל משו שיעלה מאזור שערות הערווה שמה לאזור הפופיק סיגנון מה שיש לבאם מרגרה

למעלה