סקר/שאלון (?)

R E D E V I L

New member
תודה :))

אפילו אני גאה בעצמי על הציור... אתם מוזמנים להמליץ לי על מקעקעים מהצפון בפרטי, למרות שאני די סגור על ויקטור, אז גם אם מישהו עשה אצלו שיכתוב עליו =)

PinkyRaSta

New member
חחח ככה קוראים אותו

פשוט ויקטור... חח אממ ונראה לי רוק אנד רול קוראים את הסטודיו... לא בטוחה. אף 1 לא משתמש בשם של הסטודיו...

אההה!!

במרכז הכרמל - גן האם או שער הכרמל?! כי נדמה לי שבשער הכרמל הוא עושה בלי אישורי הורים וממש לא סטרילי שם ]]:

PinkyRaSta

New member
בגן האם :)

והזה בשער הכרמל - זה עמי... והוא גרוע... והוא גם עבר כבר לחלוץ או משו לפני איזה חודשיים ככה.

PinkyRaSta

New member
עשיתי שם טראגוס בלי אישור

:\ אח"כ הבנתי שעשיתי טעות... גם שמעתי עליו כמה דברים לא חביבים.

PinkyRaSta

New member
אממ

הוא עשה קעקוע לאיזה אישה 1 בחינם... אינלי שמצים למה.. קיצר אחרי יום הכול ירד לה והתקלף כזה... אבל הוא חידש לה אותו או וואטדהפאקאבר וזה היה טוב אח"כ וגם הסיבוכים שהיו לו עם הטראגוס ש'לי נראו ממש סיבוכים פשוטים למדיי שכל פירסר מקצועי היה מצליח ליתמודד איתם בקלות... וכרנאה בכלל לא היה נתקל בהם. <חור עקום, קושי בסגירת העגיל... כל מיני כללו> וגם זה שהוא לא מבקש אישור. והוא גם איש עצבני... כמעט הרביץ לי כשלא הצליח לסגור לי תעגיל. אמאא כאילו מה אני אשמה סעמוווו זה מספיק? P:

N o k i

New member
מהמם!

אני כל כך אוהבת את הקעקועים האולדיז האלה:ספינה, עוגן, פרח וכוכבים(
).. ואהבתי גם את הכיתוב שאתה מוסיף.. יהיה יפה יותר לעשות את הכיתוב בצורת באנר כזה לאורך הספינה, לא? או אפילו על המפרס

R E D E V I L

New member
כן את הכיתוב אני עושה

כנראה לאורך הספינה, יענו חרוט כזה בכתב יפה. וגם הכל יהיה שחור עם גוונים ונפח ובלאגנים.. יש לכם מושג אולי כמה זה יעלה בערך?

פ א פ י

New member
אני!

תאמת אין לי עדיין רעיון סופי אני אוספת רעיונות כול הזמןן ואני רוצה תקעקוע הבא ברגל.. איפה ברגל עוד לא ממש החלטתי.. אני מחכה לעוד שנה לפחות עד שאני יעשה תקעקוע הבא

למעלה