סקר/שאלה

סקר/שאלה

כמה שעות סוסים אצלכם בחווה עובדים? האם אתם חושבים שזה יותר מדי? מעט מדי? האם אתם עושים משהו בנידון?

i love INDIANA

New member
זה מאוד תלוי איזה סוס....

יש תסוסים שעושים מלון שהם לדעתי כן עובדים קשה.. אם לא יותר מדיי אז לפחות צפוף מדיי.... ויש את הקיצוניות השניה של סוסים שבמקרה הטוב יוצאים מהתא פעם בשבוע להרצה...

i love INDIANA

New member
אה ושחכתי שאלה אחרונה..

מה כבר יש לי לעשות?? אני לא מנהלת החווה ואפילו לא קיבוצניקית אז מה אני כבר יעשה?

shaililo

New member
אמממממ.....ממ..מ.מ....מ...ממממממ...

יש סוסים שעובדים יחסית הרבה שזה 4 פעמים בשבוע. ויש ת'סוסים שיוצאים הרבה הרבה פחות, משהו כמו פעם בשבוע או פעם בשבועיים... אין לי ממש מה לעשות, אני לא אחראית שם.

אתם לא רוצים לדעת מה הולך ב.......

חווה שלי... אצלנו כל סוס עובד ביום לפחות 3 שעות!! יש סוסים שעובדים 4 שעות!!!! ואני חושבת שזה ממש מוגזם!! כי קורעים לסוסים שלנו את הצורה!!! ויש את הילדים הבכיינים האלו שלא אוהבים את הסוס שהם קיבלו אז הם לוקחים סוס אחר ובכלל לא מסתכלים כמה שעות הוא עובד באותו יום ושמים פס!!! מה שקיבלתם תיקחו!! וזהו!!! ואני לא יכולה לעשות כלום יש לנו בחווה 500 תלמידים שרוכבים בשבוע.. אז כל סוס עובד בסביבות ה-3 שעות ביום ומחלקים את זה שווה עם כל הסוסים... מנסים לפחות.. ויום שבת שזה היום חופש של כל הסוסים.. אבל אוסטין למשל יוצאת לפעמים לתחרויות אז אין לה יום חופש...

Sweet SuGaR

New member
נכון אבל ביום ראשון אוסטין עובדת

שעה... חצי שעה איתי וחצי שעה שיעור קל..... ואני יודעת שזה ממש עצוב שאני רוכבת עליה ביום ראשון אם ביום שבת יש לה תחרות אבל אוסטין מלכה, היחידה שאפשר להתקדם איתה..... כי איתה אפשר לעבוד לפי הגוף שככה זה הכי נכון, למשל סול זה כוח וזה הרבה יותר בעייתי לעבוד איתו עם הגוף.....

כןן אבל שי את צריכה ללמוד לקחת גם..

סוסים שלא רושמים לה ברשימה.. נגיד לקחת את בלנקו ולראות איך את תסתדרי איתו תנסי עוד סוסים.. ובמיוחד קשים ואני אומרת לך את זה בשביל שתתקדמי ושתדעי להסתדר על כול סוס שאת עולה....

אז את לא חייבת לקחת כל פעם את......

אוסטין.... את צריכה לקחת סוסים אחרים בלי קשר למה שרושמים לך.. תבקשי מלירון שאת רוצה לרכב על סוסים קשים... פעם היה רשום לי את אוסטין ולמרות זאת לקחתי את סול.... כי הוא יותר קשה...

shaililo

New member
זה המון !!!!!

מסכנים!!! 500 תלמידים?!?!?! זה איזה פי 100 ממה שיש אצלנו

אצלנו

יש 3-4 סוסי בית ספר והם עובדים בין שעה לשעתיים ביום, לרוב מאוד מאוד קל... כל שאר הסוסים עובדים שעה מקסימום שעה וחצי ביום. לכולם יש לפחות יום חופש אחד בשבוע והם יוצאים לחצר כל יום. נראה לי שהכמות רכיבות אצלנו היא ממש בסדר.

למעלה