סקר רטוב!

Nataly A

New member
סקר רטוב! ../images/Emo182.gif

מקלחת: ביחד או לחוד? ספרו על הרגלי מקלחת מעניינים...

ענתי 10

New member
לחוד!!!!

אין מספיק מקום במקלחון שלנו
ובכלל - מקלחת זה בשביל להתקלח, ולא בשביל קוצ'י-מו'צי. כמובן כשזה צימר עם ג'קוזי - זה סיפור אחר לגמרי!

orit281

New member
מזל כי חוץ ממך אף אחד לא גר בו

קטן ולא ממש מרווח תגידי מה בקשר ליום העצמאות אולי תבואו אלינו...

Tully Is Here

New member
רק לחוד!!!

לא הולך ביחד. אנחנו יותר מיד שונים. הוא אוהב מקלחות קרות ואני אמבטיות חמות. בהתחלה כשעוד ניסינו להיות רומנטיים ולהתקלח ביחד כל הזמן שינינו את הטמפרטורה אחד לשני, עד שהבנו שזה פשוט לא עובד.

Miss פטל

New member
לחוד!!

זה נשמע כל כך רומנטי להיתקלח ביחד..אבל זה לא!! יש לנו מקום רק לאחד במקלחת, אז כל הזמן מישהו קופא מקור בצד
רק לחוד!!

Nataly A

New member
../images/Emo6.gif אצלנו יש מקום לשנינו

אבל אני מזדהה גם עם העניין של השני שעומד וקופא מקור בצד. אני אישית מעדיפה לחוד, אבל הבחור שלי אוהב ביחד...בעיה.

ועוד תוספת קטנה ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

כששיפצתי את הדירה לפני מספר שנים , היה ברור לי שאני הולך להכניס בה ברבה נשמה חום ואהבה בכל היבט וחלק מזה כמובן הנוחות והעיצוב שעשיתי ותיכננתי במו ידיי והבאתי קבלן שיבצע העבודה אז לנושא חדר האמבטיה הקדשתי מחשבה רבה מאד , שברתי קירות בין המקלחת לחדר השירותים וכן חדר הכביסה והפכתי הכל לחלל אחד גדול , הזזתי צינור ביוב ראשי בצידה וזה היה ממש לא קל בלשון המעטה והחלטתי שאם כבר אז עד הסוף..וכך יש לי אמבטיה משולשת מטר וחצי על מטר וחצי בדירת 3 חדרים שאני מתפנק בה לעיתים לבד ולעיתים כשיש פרטנרית ראויה וזה ממש הוכיח את עצמו כאחת ההשקעות הטובות ביותר..ככה שאם בא לי לצאת לצימר ואין כח לנסוע או סתם כזה כשיש מצב רוח טוב ..אני מביא בקבוק יין לאמבטיה ,שם מוסיקה טובה קטורת ..נרות..חושך בבית..וזה מביא אותך לאוירה סופר טובה וכיף גדול.. ומזכיר כמה החיים יכולים להיות נפלאים ...ורגועים ...

אולי תשכיר לפי שעות? ../images/Emo6.gif

וכשאנחנו בנינו את הבית אמרתי שלא צריך ג'קוזי כי כמה ניכנס אליו. היום אני מצטערת שלא עשינו ג'קוזי זוגי. גם אם נכנסים פעמיים בשנה, זה שווה.

הכי כיף ביחד

מתה עלינו במקלחת ובאמבטיה. כשעושים לנו ביביסיטר אנחנו שעה באמבטיה ביחד. ביום יום לחוד מפני שצריך לשמור על שחר.

Oיון

New member
רק ביחד, וזה הכי כיף...

דרך אגב רק עכשיו שמתי לב כמה אנחנו קטשים....

למעלה