סקר רופאים

סקר רופאים

בוקר טוב לכולם מה שלומכם? אני בן 31,אפילפטי (JME) מגיל 12,מטופל ב200 מג למיקטל בוקר וערב + 1000 מג דפאלפט בערב. עד עכשיו הייתי מטופל אצל ד"ר נתן ברנד מנוירולוגיה ילדים בתל השומר(לא עברתי לבוגרים כי הוא ידע את כל ההיסטוריה שלי וכו'). כשהתקשרתי לפני שבועיים לקבוע תור למעקב,נודע ל מהמחלקה שהבחור יצא לגימלאות(שיהיה בהצלחה
) כרגע אני מחפש רופא חדש. אני מעוניין ברופא בעל הרבה ניסיון מוכח,רופא ידוע(זה בד"כ הולך ביחד...)... אשמח לקבל המלצות-קצת על עצמך(מי את/ה - לא יצא לי לערוך היכרות בפוסט הראשון שלי כאן...) שם הרופא,מאין הוא ופרטים עליו... תודה

mori17

New member
אני ממליצה על ד"ר אלעד ברוך

הוא מומחה בנירולוגיה אני מטופלת אצלו(סורי כבר לא בגלל הצבא חח) מעל 3 שנים הוא עובד בפ"ת בקופ"ח מכבי בהצלחה
מורי

חייםלוי

Member
מנהל
במאמר טלפונים חשובים בצד שמאל

הלינק הסגול יש רשימה של אפילפטולוגים - נוירולוגים המתמחים באפילפסיה. כולם ידועים ומנוסים.

סקר רופאים

הי, אני מטופלת אצל ד"ר דנה אקשטיין שעובדת בהדסה עין כרם קופת חולים כללית. שמעתי עליה מאי"ל (אגודה ישראלית לאפילפסיה) דודה שלי עבדה שם והיא אמרה שד"ר אקשטיין טובה. אני מרוצה ממנה. היא מקדישה זמן לכל מטופל. ואני מאוזנת היום. יש לי אותו סוג אפילפסיה, 5 שנים, 225 מ"ג למיקטל.

למעלה