סקר רדיו ...

רפי rafi

New member
שמעתי את השם שלי אז הגעתי.

101.8 -קול הנשמה 102.6 -ערוץ אלפיים (ולא כמו שאמרת) ותנסי את 89.8 כמדומני שזה קול בריסק שזה יעניין את בעלך,וגם 88.5 100.0 103.2 104.4 107.8 תבדקי אולי יש בתדרים האלה ערוצים חרדיים.

סקרן 1

New member
רפי

אתה עובד באיזה רדיו????????????????????????????????????? אני יודע שאתם חושבים שעכשיו גילתי את המקש שעושה סימן שאלה

רפי rafi

New member
לא רק חושבים, אנחנו בטוחים!

בלי שחצנות אני בחיים שלי לא יעבוד ברדיו,אבל יש לי חברים ושכנים שעובדים ברדיו.

רפי rafi

New member
שמעתי את השם שלי אז הגעתי.

101.8 -קול הנשמה 102.6 -ערוץ אלפיים (ולא כמו שאמרת) ותנסי את 89.8 כמדומני שזה קול בריסק שזה יעניין את בעלך,וגם 88.5 100.0 103.2 104.4 107.8 תבדקי אולי יש בתדרים האלה ערוצים חרדיים.

סקרן 1

New member
אז ככה

א. גלי צה"ל. ב. רדיו קול חי. ג. אף תחנה! אין רדיו חרדי! אין חיה כזאת! יש תחנות שהם הרע במיעוטו. ואגב קראתי באמרי דעת שבחפצא של המכשיר רדיו יש פסול וא"כ לא חשוב מה שומעים זה אסור

שיSY

New member
תשובה

א.רשת מורשת (בירושלים 104.8FM בשאר הארץ 88.5FM) ב. גם ברשת מורשת (שהסטריאו שם חבל"ז) גם קול שמחה ג. רשת מורשת,קול חי

רפי rafi

New member
צודק

גם הקליטה של מורשת בירושלים מצוינת (המשדר בקבר שמואל הנביא)וגם הסטריאו שלהם חבלז,דרך אגב באיזור ת"א כבר לא קולטים אותם כמה חודשים, דרך אגב למה משמיעים שם שירי עגבים וגם זמרות חילוניות?

שיSY

New member
אין מה לעשות...

זה של קול ישראל. ודרך אגב יש שם מצעד חסידי (רישמי) שמגיש יוסי איזינטל כל יום שלישי בין השעות 9.30 ל12.00 מצעד נחמד, שווה .

asaf2000

New member
תשובותי

א. בד"כ גלי צה"ל. ב. רדיו ברסלב 94 ורדיו בית ישראל (מתי שקולטים). ג. אין אין אין כמו רדיו ברסלב.

שיSY

New member
מה זה רדיו ברסלב?

איפה אתה גר? כי בירושלים אין כזה דבר.

רפי rafi

New member
בירושלים יש דבר כזה!

רדיו ברסלב זה רדיו של ברסלרבס,יש שם בעיקרון מוזיקה אלטרנטיבית, ודרשות של רבני ברסלב,וגם תוכניות עם הרבה שמחה (מומלץ להקשיב להם) הרדיו שידר בעבר מעמנואל,אך היום הוא משדר מבית שמש,התדרים שלו הם:גוש דן- 94.0,ירושלים-96.9 פרוזדור ירושלים ודרום-108.0. דרך אגב בתדר בירושלים הם לא כ"כ משקיעים והאיכות בהתאם.

למעלה