סקר, רבותיי, סקר!!!!

micky.s

New member
סקר, רבותיי, סקר!!!!

אנשים-קוראים לי מיכאל ואני חדש פה (רק היום ניכנסתי לפה פעם ראשונה....) אבל עלה לי רעיון לסקר-מקווה שתשתתפו! אז ככה: מה הסרט שפשוט הקפיץ אתכם, גרם לכם להתשין במכנסיים ולהעיף את הפופקורן מהיידים מפחד??? אני יתחיל-ראיתי לפני שנתיים את הסרט "סוף העולם" עם ארנולד שוררצנגר ויש שם מלא קטעים מקפיצים....באחד הקטעים פשוט הבאתי צרחה כמו ילדה בת 8 והעפתי את הפופקורן מהיידים!!!

Nebelis

New member
אין ספק

שסרט האחרון שהעביר בי צמרמורת היה "האמת מתחת לפני השטח" כמה שהסוף היה מטומטם לחלוטין עדיין יצאתי בהרגשה מוזרה. סרט נוסף ובמיוחד קטע ספציפי היה "החוש השישי". *זהירות ספויילר עצבני בהמשך* הקטע הספציפי הוא שהילדה מסתובבת ומגלה חור ענקי בראש.אני אישית אגב ידעתי מהדקה ה -10 בערך שברוס וויליס הוא בעצם רוח רפאים. גם הרסתי לחבר שלי שישב לידי בקולנוע...

micky.s

New member
לגבי סרטי "צעקה"!

אני פשוט חולה על סרטי אימה, ופשוט התאהבתי בסרט צעקה...ראיתי אותו יחסית מזמן, ומאוד אהבתי, אז לקחתי גם את 2 וגם אותו חיבבתי, אבל צעקה שלוש היה ממש רדוד! הוא לא הפחיד, הכל היה צפוי...כמובן שבכל סרט אימה יש איזה קטע מפחיד,וכן, אני חייב להודות, שעליתי על 2-3 קטעים בודדים בצעקה שלוש שהיו מפחידים, אבל הסרט היה ממש שפל-או במילה אחת-אכזבה!!!.

micky.s

New member
לגבי סרטי "צעקה"!

אני פשוט חולה על סרטי אימה, ופשוט התאהבתי בסרט צעקה...ראיתי אותו יחסית מזמן, ומאוד אהבתי, אז לקחתי גם את 2 וגם אותו חיבבתי, אבל צעקה שלוש היה ממש רדוד! הוא לא הפחיד, הכל היה צפוי...כמובן שבכל סרט אימה יש איזה קטע מפחיד,וכן, אני חייב להודות, שעליתי על 2-3 קטעים בודדים בצעקה שלוש שהיו מפחידים, אבל הסרט היה ממש שפל-או במילה אחת-אכזבה!!!.

leeloo

New member
גם אותי!!! ../images/Emo12.gif

כששאלתי את חברה שלי מה היא הרגישה כשהיא ראתה את הסרט היא אמרה שלא מי יודע מה, היה חביב אבל לא משהו מיוחד. והאמת שהסרט באמת די דבילי אבל כ-ל שנייה הוא הקפיץ אותי! ועוד ההורים שלי ראו אותי איתי! אני כל הזמן עושה "הי!" וההורים שלי צוחקים עליי... אבל באמת! כל שנייה קורה משהו מפתיע אחר! הוא קופץ פה, הוא בא אליה להרוג אותה, היא רואה במראה את האחרת האימתית שלה, בקיצור, מזעזע למדי.

Chot

New member
באמת שמתחת לפני השטח

באמת היה סרט מהנה. סוף מחורבן. "הניצוץ"- לא היה מותח כמו שהוא היה מעורר אימה

גונידפ

New member
באמת הקטע אם הילדה והחור בראש היה..

די מוזר וקופצני בחוש השישי (למרות שאני פחדתי וקפצתי מקטע שאישה מתאבדת במטבח עברה וצעקה עליו - עם כל הסימנים הכחולים והצעקות והדם שהיה על גופה... גם פחדתי שם שראו את הילדה הבלונדינית הזאת קירה מקיאה באוהל שלו - אבל סך הכל סרט כלל וכלל לא מפחיד, חוץ מקטעים אלו!). אני חושב ש"הצעקה" בכלל אבל בכלל לא הפחיד - תמיד הרוצח מגיע עם סכין ורודף אחרי מישהו שבורח ורץ. בסרט השלישי הרגשתי כאילו אני פתאום צופה ב"מת לצעוק", כי הוא נראה כאילו הוא עושה פרודיה על עצמו! מה שהקפיץ אותי הוא "השער התשיעי" ו"האחרים", ממש מפחיד ומקפיץ. למי שישי טלוויזיה גדולה ושטוחה והוא רואה את זה בערך בשתיים-עשרה בלילה שזה השעה שאני רואה סרטי אימה בDVD או בקלטות, אז זה ממש מפחיד אותך. פעם מזמן, שהייתי קטן פחדתי מ"הזבוב"..... בכיתי מזה אפילו אני זוכר..! אגב, שני הסרטים האלו - השער התשיעי, והאחרים - הם סרטים מצויינים! אל תתנו שיגלו לכם ת´סוף זה כזה מותח!!!!!!!!!!!!!!!!

rshilkrot

New member
הראשון היה

"זיכרון גורלי" הייתי בן 8 בערך וראינו את זה בווידאו, ואני זוכר שחצי סרט הייתי עם עיניים עצומות כי פחדתי. בעיק בקטע שהוא עף לשטח של מאדים ומתחיל להתעוות...

Nebelis

New member
לגבי זכרון גורלי

אז מה אתה אומר הכל היה פנטזיה שיצרו בשבילו או שהכל היה אמיתי? אפשר אפילו סקר. אני מתחיל לשנוא את המילה סקר...

Winston

New member
היד שמנענעת את העריסה

אני זוכר שבאמת קפצתי מרוב פחד

Winston

New member
וגם "פרוייקט המכשפה מבלייר"

הראשון כמובן סרט כל כך אמיתי

GK_FF

New member
זה לא קרה לי באף סרט!

איזה סרט יכול ליהיות כלכך מקפיץ??? כאילו, על איזו עוצמת סאונד ואיזה כוח ריכוז כבר יש לכם?? חחחחחח תיראו, ב"שר הטבעות" קפצתי פעמיים, אבל לא שזה הפחיד אותי, זה פשוט היה מבהיל וגם הסאונד היה מאוד גבוה (הייתי קרוב למסך) ואני ממש לא זוכר סרט שפחדתי כלכך, אוליי ב"זבוב"...... ד"א, צעקה 3 זה סרט גדול! הוא כזה מצחיק וכייפי..... אז מה אם זה הרס את השאר......

עוגייה

New member
היו הרבה סרטים,

שהגעילו אותי יותר משהפחידו (החוש השישי, למשל. ואם כבר מדברים על הסרט הזה- הקטע הכי עצוב בו לדעתי זה כשבהלוויה של הילדה הזאת, הילד מביא לאבא שלה את הקלטת וזה נורא עצוב כזה....אהם...די.) האמת שמתחת לפני השטח זה סרט מאוד מגעיל, אבל גם דיי מפחיד, במיוחד כשרואים אותו עם מעט אנשים. עוד סרט דיי מפחיד {דיי!} שדומה להאמת שמתחת לפני השטח {הרבה פחות מפחיד אבל...} זה "רואה בקלפים". (קוראת?רואה?) מישהו ראה את זה??

גונידפ

New member
The Gift, כן אני ראיתי!

זה עם קייטי הולמס וקייט בלאנשט, וקיאנו ריבס והילארי סוונק וגרג קיניר וג´ובאני ריביסי............. ראיתי אותו... הקטע היחיד שהפחיד אותי בו היה הקטע שראו את קייטי הולמס באמבטייה והיא מסתובבת פתאום ורואים ת´פרצוף שלה כזה מגעיל לבן כזה (שמזכיר לי ממש קטע מ"החוש השישי")... וגם הסוף - מפתיע למדי! הייתי בטוח שקיאנו הזה הוא הרוצח!!!!!!! אבל זה היה בסוף.........! (גרג)

מימי

New member
בעיקרון כמעט כל סרט מפחיד אותי...

מתתי מפחד ב"שבעה חטאים"- שרדתי רק את רבע השעה הראשונה, לא ראיתי יותר מהסרט. זה היה פשוט נורא!!! הקטע של "פילים ורודים" בדמבו ממש מפחיד אותי, וגם הקטעים עם ההונים ב"מולאן".

GK_FF

New member
סרט שהגעיל אותי היה

House On Hunted Hill זה כזה מגעיל! אני לא זוכר כלכך את הסרט אבל היה שם קטע שמתחו למישהו את השפתיים וערפו שם ראשים והיו שם אנשים שחיברו עם סוסים ודברים אשכרה מזעזעים

גונידפ

New member
הבית על הגבעה הרדופה

זה עם ג´פרי ראש! זה עם המיליונר שמציע לאנשים האלו מיליון דולר בשביל להיות בבית על גבעה רדופת רוחות..! לילה אחד!!!! זה סרט מגעיל - אבל אותי הוא בעיקר שיעמם! היה שם אישה שיצא לה דם מהעיין והדם זרם ככה ואז הוא נשתנה לצבע צהוב ואז ירד דם מהפה ואז הוא נהפך להיות ירקרק..איכס!!!! אבל סרט משעמם מאוד, בכלל לא מפחיד!!! ראיתי אותו בDVD פעם - מזמן מזמן!

כביש אבוד של דוויד לינץ´../images/Emo12.gif

אללה יסטור, כמעט נחנקתי מהסרט הזה מרוב פחד, בכלל סרטים של לינץ´ מביאים לי את הבעתה. בטווין פיקס הייתי משתינה אחרי כל פרק שבע פעמים, ובדרך לשירותים מדליקה את כל האורות כמו איזה פיה. אמאלה!!! אני נזכרת עכשיו בסצינות, אני לא יישן בלילה...

GeorgeBailey

New member
ג´יפרס קריפרס!!! הרבה קטעים מקפיצים

ראיתי אותו לפני חודשיים בערך ויש שם הרבה קטעים מקפיצים שמזכירים את סרטים הסלאשרים בדרכים משנות השבעים כמו "המנסרים מטקסס" ו"לגבעות יש עיניים". הסרט מתחיל מצויין ואיפשהו באמצע הדרך מאבד את עצמו לגמרי והופך להיות די שטותי אבל עדיין שווה לראות. מהשבוע בבתי הקולנוע בארץ

למעלה