סקר קרנטן.....

*-*SUNSHINE*-*

New member
סקר קרנטן......./images/Emo8.gif

מהו סרט הפולחן שלכם??? למה???? כמה פעמים ראיתם את אותו סרט???? <סרט פולחן-סרט ישראלי....ישראלי!!!! שאת מאד מאוד מאוד אוהבים!> -שני-

actress

New member
ולפי דעתי...אסקימו לימון

אסקימו לימון על פעם שיש שידורים חוזרים אני שם ראיתי אותו יותר מידי פעמים ומשאיר טעם של עוד...

LLLLL

New member
"הלהקה"

פשוט לא נמאס לי מהסרט הזה. הכי ישראלי שיש, ומה שהכי טוב בו הוא שהוא בלי זאב רווח או יהודה ברקן....

*-*SUNSHINE*-*

New member
אלכס חולה אהבה!!!! ../images/Emo8.gif

ללא ספק.....זה סרט שאני מכורה לו....ואני משננת אותו בע"פ!! -שני-

*-*SUNSHINE*-*

New member
וואייי...שכחתי.....

סתאאאאאאאאאאאם! כולירע...דהההה... "מציצקה נוט כושר?!" -שני-

actress

New member
זה...זה... לא פריצי

זה אבא שלה עבד עלינו ה...ה...ביפ!(מילה גסה)

איליה.

New member
איזה סרט גרוע!

מצטער, אבל פשוט הייתי חייב להגיד את זה. אני לא יכול לעצור את הרצון הבלתי-נסבל להקיא כשאני שומע אפילו את השם של הסרט הזוועתי הזה.

ה-תמי-ם

New member
מציצים

וכמובן א"א בלי סנוקר, צ´רלי, וחצי אלכס ומשפחת צנעני אבל מציצים זה הגדול ביותר ...

אומנם &#15

מאלכס חולה אהבה אבל אני חושבת שהוא הכי מצחיק דרך אגב ראיתם לפני כמה ימים גיא פינס? דיברו שם על סירטי פולחן:) בבבבביייי!! ענבל

בלע!

ההודעה לא יצאה טוב, כניראה לא הבנתם
אז הנה: הנושא היה אמור להיות- אומנם ראיתי רק כמה קטעים זהו אני הולכת לאכול בייי ענבל

Optimus_Prime

New member
לדעתי

ספיחס ! ואלכס חולה אהבה כשהיינו בגדנ"ע כל הזמן רצו קטעים מספיחס! הייתה מלחמת אוכל ואז היו בננות על הרצפה, אז רצינו לעבוד על המ"מ : "אין פה כלום !" "יש פה ב נה נה! " "איפה בננה המפקד אין פה כלום!" "קיטבג אתה חושב אני טיפש? הנה קליפה בה נה נה! " LOL!! וגם זרקו ביצים אז ישר עברנו לאלכס חולה אהבה "מי זרק ביצה זה?!" או חזרנו לספיחס כשהיו שאלות של המפקדת: "חייל עונה כייין או(נא לקרוא U) לא !" שולט לא:) הסיייילו שד בא לקחת אותי :)) יוסף שילוח לראשות הממשלה לדעתי.

Optimus_Prime

New member
טיפש שכמוני!

איך העזתי לשכוח את גבעת חלפון!! (רק רציתי לציין שיש סרטי בורקס שהם פשוט יצירות אומנות.. אולי חלק יראו ב"חגיגה בסנוקר" למשל, סרט לצ´חצ´חים וכו´.. אבל גבעת חלפון הוא לא כזה !) יש לנו אחד בשכבה שדומה ליוסיפון! ואת המבטא הפרסי בכל הסרטים של שילוח, פה מחליף הרומני סרג´יו קוסטנצה! לסרג´ו(אלפרד) פנית, קיבלת סטייק ב? ניילון ! (זה קומדי סטור, אומנות אחרת, עזבו
) או ושימו לב שלא התייחסתי לסרטים צ´רלי וחצי עם "אררררררררליך.. תביא ביצים" "כמה?!" "כמה שיש...." ולחגיגה בסנוקר עם המשפט (לדעתי הכי זכור מכל סרטי הבורקס) " מה יש לך פה, סנדוויצ´ים?" ו "חרמן אחול בלועה "

למעלה